Author |
Topic |
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 03/02/2009 : 14:47:06
|
ahoj, ted jsem lognul na Eclipse a celkem bych nějakou dobu zase zahrál. Je někdo aktivní ke komu bych se mohl přidat ? Rád bych okusil nějaké těžší instance a nemůžu nikoho potkat :( |
jůůz d fóós |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 08:37:01
|
Potreboval jsem naistalovat SWG na jiny pocitac, z toho pocitace kde mi to bezi jsem si zkopiroval adresare c:\Program Files\Sony d:\Hry\StarWarsGalaxies
Nejprve jsem na tom novem pocitaci nainstaloval hru z puvodniho DVD. A Pak jsem adresar Sony a StarWarsGalaxies nahradil temi z puvodniho PC. Nicmene to nepomohlo po spusteni to opet zacina stahovat vsechny update, ty ktere uz tam jsou (na 4M lince cca 4 hodky) coz nechci, nevite nekdo jestli se to jde nebo nejde ? (jestli je treba jeste neco udelat?) |
LOTRO - [EN-RP] Laurelin Miranori GRD Miranel LM Miraniwen CPT
SWG - Europe-Chimaera - Miran' , Miranis |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 09:09:40
|
quote: Originally posted by Vlada
Potreboval jsem naistalovat SWG na jiny pocitac...
já to před nějakým časem zkoušel úplně stejně a dopadl jsem jako ty. Nevím proč to tak je, už jsem si zvyknul na to, že to bohužel musím po reinstalu vždycky nechat dl všechna data.. |
jůůz d fóós |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 09:15:07
|
Delate to blbe. Vemu zalohu hry, nekam ji nakopiruju. NEINSTALOVAT. Pak nainstaluju jen launcher a v nem si nastavim, kam jsem zkopcil hru. Probehne kontrola, launcher si to posteluje a jede. Zalezitost na 10 minut, delal jsem to nekolikrat. |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 09:33:01
|
quote: Originally posted by Almych
Delate to blbe. Vemu zalohu hry, nekam ji nakopiruju. NEINSTALOVAT. Pak nainstaluju jen launcher a v nem si nastavim, kam jsem zkopcil hru. Probehne kontrola, launcher si to posteluje a jede. Zalezitost na 10 minut, delal jsem to nekolikrat.
Snazil jsem se najit a stahnout launcher ale nedari se mi , nevis kde to je ke stazeni?
UPDATE: Tak jsem nakonec nasel nejaky odkaz http://download.station.sony.com/patch/download/stn/StationLauncherBeta.exe Tak jsem to naistaloval a zadal adresar jek jsi psal , provedlo to scan a zacalo to updatovat A to jsem byl rano doma online nez jsem to zabalil a vzal sebou do prace kde to zkousim ... takze to asi zase nevyslo ale nevim proc.... |
Edited by - Vlada on 04/02/2009 09:47:28 |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 10:34:50
|
quote: Originally posted by Almych
http://launcher.station.sony.com/
Je to sice prezentovano jako beta verze, ale to uz je nejakou dobu. Funguje jako centrum na vsechny SOE hry.
Nebo
http://help.station.sony.com/cgi-bin/soe.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=20316
Je tam navod jak instalovat jednotlive SOE hry.
V tom navodu je doslovne:
Star Wars Galaxies 1. Install Launchpad if you don't have it already, http://patch.station.sony.com:7000/patch/launchpad/Install_LaunchPad.exe 2. Go to your Launchpad folder, C:\Program Files\Sony\Station\Launchpad. Right click on launchpad.exe and choose send to --> desktop. 3. Next, create a folder in C:\Program Files called Star Wars Galaxies 4. Go to your desktop, right click on that icon and choose properties. 5. In the target box, enter this exactly with quotes and all: "C:\Program Files\Sony\Station\Launchpad\Launchpad.exe" /game:starwars 6. In the Start in box, put this in, quotes and all: "C:\Program Files\Star Wars Galaxies" 7. Click on Apply, then Close. 8. Double-click the icon and the game will download.
Je tam stazeni hry - to je mi nanic A v tom odkazu jsem jsem nikde nasel odkaz na stazeni ( http://launcher.station.sony.com/ ) , ale taky si myslim ze ten beta funguje. |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 10:51:18
|
6. In the Start in box, put this in, quotes and all: "C:\Program Files\Star Wars Galaxies"
Tam nastavis cestu kam si zkopcil hru a pak by to melo normos nabehnout.
Ten beta launcher tam ma ikonu Download jak krava, ale tady je link http://download.station.sony.com/patch/download/stn/StationLauncherBeta.exe |
Edited by - Almych on 04/02/2009 10:52:43 |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 11:22:02
|
jj, jen si nainstaluj station launcher - http://launcher.station.sony.com/
a pak zkopiruj vsechny soubory ze slozky Star wars galaxies na starym PC do nove vytvorene slozky na novem PC... launcher uz si to prekontroluje sam a kdyztak opravi a postahuje to co ti tam chybi
u MMO jde pouze o account, samotny sata hry jsou bezcenny a tudiz se daji volne kopirovat |
SWG, Europe-Farstar - Drom, Losos, Efiss, Casia' - R.I.P. SWG |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 12:01:48
|
Jak jsem psal vyse. Nainstaloval jsem ten launcher, pospusteni a vybrani hry jsem mu zadal adresar ktery jsem si zkopiroval z domu (SWG) on udelal full scan a zacal stahovat - stahoval cca 2h. Mam 4Mb lince - coz je 4M / 8 = 500k za sekundu * 2 hodky * 3600 sekund za hodku = teoreticky 3600Mb Nepredpokladam ze jsem mel linku pro sebe ale tipuji ze 60-80% ano , cili to stahlo cca 2 - 2,8Gb , cili vsechny patche co byly (si myslim). Takze to evidentne nepohomlo. Nicmene jsem to naistaloval ....
|
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 04/02/2009 : 12:34:30
|
jde spis o to, ze server ze kteryho se to stahuje neni asi moc rychlej... pochybuju, ze by ti to plne vytizilo linku.. no pokud uz to ale mas, tak je to vlastne fuk |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 07/02/2009 : 03:39:09
|
Tak ja jsem ted delal presne to same co ty a zadne patchovani. prenasel jsem hru do notebooku stylem skopcit launcher + swg, potom sem proste spustil launcher, kliknu jsem na swg, ono se me to zeptalo zda chci zadat lokaci NEBO stahnout hru.. tak sem zadal lokaci, ono to oskenovalo.. a bylo to. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 09/02/2009 : 11:56:14
|
quote: Originally posted by Rodier
Tak ja jsem ted delal presne to same co ty a zadne patchovani. prenasel jsem hru do notebooku stylem skopcit launcher + swg, potom sem proste spustil launcher, kliknu jsem na swg, ono se me to zeptalo zda chci zadat lokaci NEBO stahnout hru.. tak sem zadal lokaci, ono to oskenovalo.. a bylo to.
Male jsem to tady zapomel napsat , po tom tvem prispevku jsem prosel soubory a uz vim v cem byl problem. Zabalil jsem doma hru v RAR do dvou souboru. V praci jsem v Total Comanderovi vstoupil do prvniho rar a dal rozbalovat slozku SWG na disk - jenze on rozbalil jen soubory ktere mely pocatek v prvnim rar souboru, ale z druheho souboru nerozbalil zadny soubor. Cili jsem mel jen cast souboru a po spusteni si LAUNCHER prohledal adresar a zbytek musel dotahat znovu z netu. Takze jsem se nechal vypect RAR + Total Commanderem
|
Edited by - Vlada on 09/02/2009 11:58:04 |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 10/02/2009 : 20:48:43
|
Dovolim si postnout zde malou reklamu na moje obchody.
|
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 21/02/2009 : 12:40:40
|
Mam takovy problem chtel jsem udalat 3 stat attachment, bylo mi receno ze 1st bit nepotrebuji , ze mi staci dva 2nd a jeden 3th power bit. Ale nejak mi to nejde. Dal jsem dokupy 2nd and modifier bit = mam attachment a ted mel byt postup ze ten attachment dam zase do reverze tool a pridam dalsi 2nd power bit a k tomu jiny modifier bit , jenze to mi nejde dam tam libolovne dva (z attachmen,power,modifier) a kdyz tam davam treti tak to napise ze to nejde. |
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 21/02/2009 : 13:08:10
|
Mam takovy problem chtel jsem udalat 3 stat attachment, bylo mi receno ze 1st bit nepotrebuji , ze mi staci dva 2nd a jeden 3th power bit. Ale nejak mi to nejde. Dal jsem dokupy 2nd and modifier bit = mam attachment a ted mel byt postup ze ten attachment dam zase do reverze tool a pridam dalsi 2nd power bit a k tomu jiny modifier bit , jenze to mi nejde dam tam libolovne dva (z attachmen,power,modifier) a kdyz tam davam treti tak to napise ze to nejde.
aby si mohol robit dvoj a trojstatove SEA musis mat 1 expertise bod v Attachment Upgrade...bez toho ich neurobis |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 21/02/2009 : 14:16:55
|
quote: Originally posted by robiwan
Mam takovy problem chtel jsem udalat 3 stat attachment, bylo mi receno ze 1st bit nepotrebuji , ze mi staci dva 2nd a jeden 3th power bit. Ale nejak mi to nejde. Dal jsem dokupy 2nd and modifier bit = mam attachment a ted mel byt postup ze ten attachment dam zase do reverze tool a pridam dalsi 2nd power bit a k tomu jiny modifier bit , jenze to mi nejde dam tam libolovne dva (z attachmen,power,modifier) a kdyz tam davam treti tak to napise ze to nejde.
aby si mohol robit dvoj a trojstatove SEA musis mat 1 expertise bod v Attachment Upgrade...bez toho ich neurobis
super to byl ten problem dekuji za radu :) |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 18/03/2009 : 19:40:07
|
Co dělá Jorssk když už nehraje SWG:
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 18/03/2009 : 20:02:32
|
Vyprdni se na podlahu a běž dělat třeba ochranku k Jabbovi :) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/03/2009 : 11:40:31
|
Ale aby zašel do LOTRo a připojil se k dobrodružství (když má Pána prstenů rád), to ne a bude pindat, že tam nejde hrát za orky - hobiti a trpsalíci jsou dost oškliví a s Orkama si užije srandy taky dost. Místo toho bude drhnout podlahu... |
|
|
Popbob
New Member
100 Posts |
Posted - 23/04/2009 : 23:11:29
|
to máš za to,že si slúžil Imperiálom Jorssk |
EQ2 Popbob guardian/alchemyst SWG Popbob Aifi commando WoW Littlemage warlock/alchemyst Vanguard Popbob Necromancer LOTRO Poprandir champion
|
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 27/04/2009 : 12:41:49
|
Mám dotaz, když celá populace Eclipse zdrhla na Chimaeru, kam se podělo IHC? Mám informace (z jistého velmi nevěrohodného zdroje, nikoho nejmenuju, jmenuje se tom19835 aka Daae Darkstar :D) že se buď odstěhovalo jinam nebo už neexistuje... Co je na tom pravdy, ví někdo? |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 27/04/2009 : 18:11:22
|
quote: Originally posted by Toppan
Mám dotaz, když celá populace Eclipse zdrhla na Chimaeru, kam se podělo IHC? Mám informace (z jistého velmi nevěrohodného zdroje, nikoho nejmenuju, jmenuje se tom19835 aka Daae Darkstar :D) že se buď odstěhovalo jinam nebo už neexistuje... Co je na tom pravdy, ví někdo?
Nazdar, IHC stale je na Eclipse, ale uz to neni co to byvalo. Od doby, co odesel Versatti, Bryce a Ziadon to slo hodne dolu. Ted jsou ciste RP gilda a myslim, ze to vede Chao, ktery se nedavno vratil a pak nejspis Nazgeroth, ktery to bude hrat az do vypnuti serveru Jinak je tam viceme smeska starych a novych hracu, ktery vubec neznam. |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 09:08:16
|
quote:
Nazdar, IHC stale je na Eclipse, ale uz to neni co to byvalo. Od doby, co odesel Versatti, Bryce a Ziadon to slo hodne dolu. Ted jsou ciste RP gilda a myslim, ze to vede Chao, ktery se nedavno vratil a pak nejspis Nazgeroth, ktery to bude hrat az do vypnuti serveru Jinak je tam viceme smeska starych a novych hracu, ktery vubec neznam.
Aha, no tak to je pěkně na prd, IHC bez V, B a Z už neni IHC. Tak velkou pohromu jsem teda nečekal :) |
SWG - Toppan Starwalker - Dark Jedi master - IHC - Eclipse "MUHEHEHEHE" (pauza) SWG - Walentine - Bounty Hunter - IHC - Eclipse (pauza) WoW - Topan - Tauren Druid - Thunderhorn WoW - Toppan - Orc Hunter - Thunderhorn "1st Lokian Stormtroopers don't die... They can only go to hell and regroup." |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 28/04/2009 : 10:23:42
|
nj, Bryce uz neni v IHC vic jak rok, V a Z skoncili s SWG nekdy na podzim... oni dost omezili updaty a vetsinu novych itemu pridavaji pres TCG, coz je jen tahacka penez |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 05/05/2009 : 22:59:00
|
tak versatti uz si zase resubnul, tak zas bude hrat, ted jak delaj ty novy PvP veci |
|
|
Toppan
Starting Member
93 Posts |
Posted - 07/05/2009 : 12:37:19
|
Fakt? Tak to abych se nechal znova přijmout do IHC :)
Jak to teď vlastně vypadá s čechama na Chimaeře? |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 07/05/2009 : 19:03:46
|
quote: Originally posted by Toppan
Fakt? Tak to abych se nechal znova přijmout do IHC :)
Jak to teď vlastně vypadá s čechama na Chimaeře?
jestli tam nekdo jeste hraje, tak je zcela urcite neznas :) nespis je tam Dargnon a pak mozna par dalsich lidi, ja si asi zaplatim mesic v cervnu, ale na eclipse uz mam jen jednu postavu, takze tam beztak nehraju |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 05/06/2009 : 09:31:06
|
nepatri tohle do sticky topicu ... kde to uz je? .... |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 07:02:32
|
Tak jsem to zase nevydržel a zaplatil a po prvních pěti návštěvách BGček mám GCW bodů jako za týden PVE grindu,pokud to neplánují nerfnout tak bude mít generála každej blb,včetně měAle když pominu tu obrovskou nálož GCW bodů,tak musím říct že je to i hodně zábavný,akorát na to,kolik je na Chimaeře lidí,by se ty scénáře mohli točit častěji.
|
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 10:06:40
|
Takova otazecka uz behaji rancorni ako peti ci este to nefunguje |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 10:14:48
|
quote: Originally posted by Infik
Takova otazecka uz behaji rancorni ako peti ci este to nefunguje
Jako pet i jako mount je Rancor funkční. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 23/06/2009 : 10:26:08
|
Dobreeeee :) dakujem za info uz len sa k nemu dostat |
|
|
jerryNBK
New Member
199 Posts |
Posted - 19/08/2009 : 17:52:24
|
hojte, zacinam s trialem v SWG a zajimalo by me jak je to s populaci na sevrech Eclipse a chimaera a to jak ceskou, tak i celkovou. |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
|
|
Vlada
New Member
230 Posts |
Posted - 10/10/2009 : 09:32:02
|
Taky Vam to prislo, ze by to byl zacatek konce SWG?
Dear Star Wars Galaxies™ Account Holder, Due to the overwhelming success of the recent Free Character Transfer Service, we want to inform you that on October 15, 2009, at 5:00 PM PDT, Sony Online Entertainment (SOE) will close the following 12 Star Wars Galaxies servers: * Corbantis * Europe-Infinity * Intrepid * Kauri * Kettemoor * Lowca * Naritus * Scylla * Tarquinas * Tempest * Valcyn * Wanderhome
|
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 10/10/2009 : 11:38:37
|
Začátek konce SWG proběhl v listopadu 2005,tohle je jen další fáze |
|
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 10/10/2009 : 21:52:43
|
tyhle servery anoncovali uz pred pul rokem ze je zrusi.. nikdo uz tam neni vsichni odmigrovali pryc. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 16/10/2009 : 20:35:34
|
kolik je ted aktivnich serveru? 3? ... |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Dromedarr
Junior Member
629 Posts |
Posted - 18/10/2009 : 18:10:21
|
quote: Originally posted by Pavel1269
kolik je ted aktivnich serveru? 3? ...
12 |
|
|
Speh
Junior Member
759 Posts |
Posted - 19/10/2009 : 17:19:12
|
quote: Originally posted by Yurekk
Začátek konce SWG proběhl v listopadu 2005,tohle je jen další fáze
mozna i trochu driv:] |
Mé dílo jsem Já, kdo jej neuznává, neuznává mě. |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
|
Sidinus
Moderator
368 Posts |
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 24/02/2010 : 18:25:36
|
http://www.youtube.com/watch?v=PGYAPr6UKhs
Lyrics: [Close Encounters of the Droid Kind] You must use the force (repeat ad nauseum)
[Raiders of the Lost Wookiee] Long time ago, far far away (repeat)
Kiss a wookie, kick a droid Fly the falcon through an asteroid Till the princess is annoyed This is spaceships, it's monsters, it's Star Wars, we love it!
Come and help me, Obi-Wan X-wing fighter and a blaster gun Dance with Ewoks, oh what fun! This is spaceships, it's monsters, it's Star Wars, we love it!
[Super Han] Get in there you big, furry oaf I couldn't care less what you smell I take orders from only me Maybe you'd like it back in your cell Your Highness, your worshipfulness, your highness, your worshipfulness
No one cares if you upset a droid (nobody cares if you upset a droid) That's because droids don't tear your arms out of socket. (nobody cares) I suggest a new strategy: let the Wookie win That's because nobody cares if you upset a droid.
[ET the DiscoTerrestrial] Now we listen to Luke whining: One more season... One more season... One more season... One more season...
I was gonna go to Tosche Station for power converters Now I guess I'm going nowhere. It just isn't fair.
[Jaws: the Wookiee] Woooooookiee (repeat)
Someone move this walking carpet (repeat)
Kiss your brother, Kiss your brother (repeat)
Princess Leia Well I guess you don't know anything about women.
Who's your daddy? (repeat)
[Jurassic Darth] Luke, I'm your father (That's not true!) It is useless to resist (My hand!) Come with me my son, We will rule (I'll never join you!) Search your feelings it is true
So you have a twin sister Who Obi-Wan was wise to hide (Is that Leia?) If you will not turn Then perhaps she will Give in to your hate You are mine
Long Long Long Time ago... Far Far Far Far Away
Long Long Long Time Ago, Far Far Far Away (repeat)
Kiss a wookie Kick a droid Fly the falcon Through an asteroid Till the princess is annoyed (She's annoyed!) This is spaceships, it's monsters, it's Star Wars, we love it, it's true
Episode 3 Coming to you In 2005
So Let's go (go go go to the movies) Stand in line (buy buy buy me some popcorn) Cause it's al- (please I'd like extra butter) most the time (Join the dark side...) May the Force be with you all
John Williams is the man
http://moosebutter.com/lyrics.php/star-wars |
|
|
M.C warior
Moderator
1073 Posts |
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
|
Mag1cWalker
New Member
429 Posts |
Posted - 01/09/2010 : 14:21:17
|
Hmmm, tak ja jdu zkusit Trial, vim je to tak trochu nekrofilie ale co :) SWG je SWG :) |
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 20/09/2010 : 09:51:31
|
hra to jeste nekdo ? nako som na eclipse asi jediny :D |
|
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 20/09/2010 : 14:34:57
|
quote: Originally posted by Infik
hra to jeste nekdo ? nako som na eclipse asi jediny :D
Hodně lidí transferovalo na EU server Chimaera,ale ani tam to moc CZ/SK lidí momentálně asi nehraje |
|
|
|
Infik
New Member
231 Posts |
Posted - 20/09/2010 : 16:00:57
|
Aha, noo skoda, a da sa transfernut charaktery z servera na server? teda ak mam 3na eclipse ? |
|
|
Topic |
|