Author |
Topic |
Werrevlk
Junior Member
504 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 22:49:41
|
SKURVENCI!!!!!!!ZROVNA KDYZ NECROSIS BYL MALEM MRTVEJ! |
SWG Cheeeewieee cosi - SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights SWG Wlk spy 80 Shadowknights WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 22:55:40
|
kokoti jedni zajebani.. |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 23:02:56
|
Kdyby jenom Grevious byl mrtvy, ale ja pouzil resurrection ring a vtom to spadlo, kurvy jedny.... A za tohle platime 420 mesicne..... |
|
|
Sagger
Ci-ua-ua
925 Posts |
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 30/05/2005 : 23:48:02
|
jj kurvy.. taky jsem delal neco duleziteho.. . . . . . . . . . . . . . . . . vozil damu sveho srdce AVckem po theedu |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 07:05:32
|
quote: Originally posted by JerzeeG vozil damu sveho srdce AVckem po theedu
|
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
baron432
New Member
415 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 08:05:59
|
Vzdycky me pobavi, kdyz v seznamu zmen v patchi maji "improved client stability". Spis by tam melo byt "decreased server stability" |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 08:57:12
|
Sakra, tak já nemám splněného ani NK4 (nebo jak se ten poskok Greviouse jmenuje Prej vrátili nějakou dřívější zálohu, no alespoň mi to nespotřebovalo to oživení prstenem, který jsem asi 5 vteřin před výpadkem serveru použil.... (teda doufám, u SOE si člověk nemůže být ničím jistý ) |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 10:11:20
|
quote: Originally posted by baron432
Vzdycky me pobavi, kdyz v seznamu zmen v patchi maji "improved client stability". Spis by tam melo byt "decreased server stability"
no oni pisou "improved client stability", ale mysli tim "improved client requirements" |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 10:37:40
|
JJ vcera me pekne nasrali uz jsme skoro meli Necrosise jebnutyho a Koudy a Erd meli splnenou NK-3 misi a ted? Hovno meli by nam za to jako odskodne dat mandalorian nebo vsem splnenou Nk-3 misi a badge za necra . |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 10:39:17
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Sakra, tak já nemám splněného ani NK4 (nebo jak se ten poskok Greviouse jmenuje Prej vrátili nějakou dřívější zálohu, no alespoň mi to nespotřebovalo to oživení prstenem, který jsem asi 5 vteřin před výpadkem serveru použil.... (teda doufám, u SOE si člověk nemůže být ničím jistý )
no tak to asi přijdu o ty ukoly v eisly .-) ví o nich někdo něco bližšího (badge o jabbovi a Zealot tuskenech) asi 4 nebo kolik. jednu sem včera udělal ale ostatní mise nějak nekončí? |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 10:41:28
|
Ja se do toho jeste moc nepouste jen sem to nacal, ale tusim ze koudy uz to prosvistel... |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 15:30:32
|
quote: Originally posted by Jorssk
Ja se do toho jeste moc nepouste jen sem to nacal, ale tusim ze koudy uz to prosvistel...
No mám jednu a makrsman questy, ale scout mi ani neřekla že mám jít ke starostovi, a artisan je vypadá to nějaká buglá.. ? |
|
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 16:23:24
|
quote: Originally posted by Quartax no tak to asi přijdu o ty ukoly v eisly .-) ví o nich někdo něco bližšího (badge o jabbovi a Zealot tuskenech)
Zealoti sou dobrý... V MA jsou to dobrý klerikovi střelci a ve Starcraftu jsou to machrácký základní jednotky Protů. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 16:24:18
|
quote: Originally posted by Quartax
Ja se do toho jeste moc nepouste jen sem to nacal, ale tusim ze koudy uz to prosvistel...
No mám jednu a makrsman questy, ale scout mi ani neřekla že mám jít ke starostovi, a artisan je vypadá to nějaká buglá.. ?
Jen za scout a entertainer misi jsem dostal badge, za ostatní povolání ne (a mezitím jsem killnul 4 BH ). Víc než dva zatím nikdo nezískal, alespoň z oficiálního fóra to tak vyznělo - ten poslední je asi za splnění všech tří badges. Možná by to chtělo najít ty Tusken Sacred grounds (pokud ovšem tím nemyslí to smetiště za Eisley |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 16:53:24
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
quote: Originally posted by Quartax
No mám jednu a makrsman questy, ale scout mi ani neřekla že mám jít ke starostovi, a artisan je vypadá to nějaká buglá.. ?
Jen za scout a entertainer misi jsem dostal badge, za ostatní povolání ne (a mezitím jsem killnul 4 BH ). Víc než dva zatím nikdo nezískal, alespoň z oficiálního fóra to tak vyznělo - ten poslední je asi za splnění všech tří badges. Možná by to chtělo najít ty Tusken Sacred grounds (pokud ovšem tím nemyslí to smetiště za Eisley
¨ ty grounds jsou právě tam kde jsou nějaký jabovy harvestory v misi pro brawlera ale tu sem zatím nedělal, tak je to asi buglý , protože tam lidi píšou že jim starosta řek že je to dobrý .. a že jim dává badge ale nedostali nic ...:) Jo jak ti končila artisan mise? já sem udělal ty survey ale pak mi říká že se mám ještě stavit ale nic už pak nechce |
|
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 18:22:32
|
quote: Originally posted by Drakchen
http://www.sideshowtoy.com/cgi-bin/category.cgi?item=7126 NICE CO?:) ALE NA ME MOC PENEZ.
Nevim jestli nice, ale určitě předražený ja sviň. |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 18:57:20
|
Quartax: mamba :D jako jinak bych chtel fakt potkat manika co to delal:)
Jedi_Knight: yep to mas rech 500 dolacu za figurku je hoodne penez.Ale pokud nekdo nevi co si koupit k tomu new ferrari...... :)
|
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 20:45:42
|
Tohle je zberatelska figurka v omezenem mnozstvi na celem svete takze to zas tak predrazene neni. To ale neznamena ze bych na to mel prachy :D |
Edited by - Jorssk on 31/05/2005 20:46:06 |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 20:55:17
|
I kdyz nekdo vrazi prachy do graf karet a ty stoji taky podobne ty nejlepsi.Takze myslim ze jako peknej darek k vanocum by to byt klidne mohlo:) |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 21:21:09
|
I kdyz nekdo vrazi prachy do graf karet a ty stoji taky podobne ty nejlepsi.Takze myslim ze jako peknej darek k vanocum by to byt klidne mohlo:)
kazdopadne bych si za tech 10 litru co to stoji pod stromecek koupil radeji neco jineho nez figurku |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 31/05/2005 : 21:33:14
|
Zase kdyz si koupis telefon ma ho strasne moc lidi tuhle nema jen tak nekdo! natoz v CR:) btw ja bych si ji taky nekoupil:) |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 05:37:45
|
Jo nekde sem o tom psal jak je to dobry. Urcite se to vyplati. |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 08:10:22
|
No nevim, ta figurka je prostě předražená. Přes 400$ za figurku je moc i kdyby byla jediná na světě. |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 08:57:34
|
quote: Originally posted by Jedi_Knight
No nevim, ta figurka je prostě předražená. Přes 400$ za figurku je moc i kdyby byla jediná na světě.
kdyby byla jedina na svete, tak to zase jo, protoze bys ji pak vydrazil za mnohonasobek jako naprosty unikat.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 09:17:41
|
Ahoj, tak včera jsem nechapal. Přijel jsem asi o půlnoci ke starportu do Mos Eisly a nevěřil jsem vlastním očím, tolik lidí pohromadě najednou jsem viděl naposled před časem když jsem se lognul na Brii. Byl jsem velice mile překvapen, at je CU jakej je, bezesporu přitáhl spoustu novejch hráčů a to je dobře, jen by mohli opravit tu spoustu bugů která ve hře je, aby to lidi neodradilo. Jen před starportem na tom plácku kde jsou traineři stálo, a to nekecám, zhruba 30 - 40 lidí.. |
jůůz d fóós |
|
|
JerzeeG
Moderator
4364 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 09:24:48
|
quote: Originally posted by Kravka
Ahoj, tak včera jsem nechapal. Přijel jsem asi o půlnoci ke starportu do Mos Eisly a nevěřil jsem vlastním očím, tolik lidí pohromadě najednou jsem viděl naposled před časem když jsem se lognul na Brii. Byl jsem velice mile překvapen, at je CU jakej je, bezesporu přitáhl spoustu novejch hráčů a to je dobře, jen by mohli opravit tu spoustu bugů která ve hře je, aby to lidi neodradilo. Jen před starportem na tom plácku kde jsou traineři stálo, a to nekecám, zhruba 30 - 40 lidí..
ackoliv ja jsem fanda CU, tak si myslim, ze tohle je spise nova vlna zajmu kvuli epizode 3 a taky kvuli vynikajici nabidce 3v1 za 800.. protoze vetsina tech novych jsou "novi", nikoliv navratilci a novacci se tezko zapojili do hry kvuli CU, kdyz nevedeli, jake to bylo predtim.. presto ale je prinos CU dulezity pro to, aby ti novi zase po case rychle neutekli, jako se stalo kdysi..
a at je to jak chce, hlavni je, ze tady ti novi hraci jsou.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 01/06/2005 09:25:38 |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 09:33:00
|
quote: Originally posted by JerzeeG
Ahoj, tak včera jsem nechapal. Přijel jsem asi o půlnoci ke starportu do Mos Eisly a nevěřil jsem vlastním očím, tolik lidí pohromadě najednou jsem viděl naposled před časem když jsem se lognul na Brii. Byl jsem velice mile překvapen, at je CU jakej je, bezesporu přitáhl spoustu novejch hráčů a to je dobře, jen by mohli opravit tu spoustu bugů která ve hře je, aby to lidi neodradilo. Jen před starportem na tom plácku kde jsou traineři stálo, a to nekecám, zhruba 30 - 40 lidí..
ackoliv ja jsem fanda CU, tak si myslim, ze tohle je spise nova vlna zajmu kvuli epizode 3 a taky kvuli vynikajici nabidce 3v1 za 800.. protoze vetsina tech novych jsou "novi", nikoliv navratilci a novacci se tezko zapojili do hry kvuli CU, kdyz nevedeli, jake to bylo predtim.. presto ale je prinos CU dulezity pro to, aby ti novi zase po case rychle neutekli, jako se stalo kdysi..
a at je to jak chce, hlavni je, ze tady ti novi hraci jsou..
Taky podobná situace před mos eisly starportem hodně lidí ale víc starejch hráčů řvoucích kupuju barc (1m,1,5m, 2,5m) a pak přijel sragora celej v imp armoru a prej prodam barc za 10 mega :-)
|
|
|
|
l0bos
New Member
133 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 11:09:28
|
To je pomerne dobrej vydelek pro zacinajici hrace ne? Jeste kdyz si vemu, ze v podstate stoji "jen" 800kc |
Drak'Thul <Cursed Corpses> |
|
|
Whom
New Member
139 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 11:40:17
|
quote: Originally posted by Quartax Taky podobná situace před mos eisly starportem hodně lidí ale víc starejch hráčů řvoucích kupuju barc (1m,1,5m, 2,5m) a pak přijel sragora celej v imp armoru a prej prodam barc za 10 mega :-)
jo ja ho kupil od nejakeho newbika v Mos Eisly za 1mil => moj novy BARC Ale myslim ze cena pojde este dolu. |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 11:45:17
|
quote: Originally posted by JerzeeG
a at je to jak chce, hlavni je, ze tady ti novi hraci jsou..
kolem me je taky cim dal vice lidi co do toho jdou. Vetsina z nich hrala WoW, ale to proste omrzi, protoze tam neni co delat hrat to jen kvuli PvP, no nevim. Podle me ma SWG daleko vice moznosti a proto do toho lidi jdou. |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 11:48:03
|
Hmm, tak jak to tady v okolnich topic vidim, tak jak to ted prijde do CR, tak se tam objevi celkem dosti hracu - a tak to ma byt :) |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 11:53:39
|
quote: Originally posted by Whom
quote: Originally posted by Quartax Taky podobná situace před mos eisly starportem hodně lidí ale víc starejch hráčů řvoucích kupuju barc (1m,1,5m, 2,5m) a pak přijel sragora celej v imp armoru a prej prodam barc za 10 mega :-)
jo ja ho kupil od nejakeho newbika v Mos Eisly za 1mil => moj novy BARC Ale myslim ze cena pojde este dolu.
Ale uvědomte si že tím nováčkovi totálně pokazíte hru, bude si moct cokoli hned koupit, nebude nucen dělat mise, nebude mít dobrej pocit že už má něco lepšího než cdef... že má první milion?... |
|
Edited by - Quartax on 01/06/2005 11:54:41 |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 12:18:15
|
quartax: jo jo plne stebou souhlasim nazornej priklad: Kdyz jsem to hral poprve dostal jsem na vanoce holo zdarma. Prodal sem ho za 700 litru a craft se stal nudou.Nikam sem nemusel jezdit proste nic.Mel sem penez nad hlavu...
Priklad druhej hral sem bez penez a musel sem plnit mise a verte nebo ne kdyz sem mel kompletni bone armor a koupil sem si vlastni dum byla to nadhera.)Opravdu supa:)
Jinak od te doby co jsem hral naposled swg jsem skusil mnoho her a verte ze se rad vratim ke hre kde mam rad svet SW a autori hry do ni v podstate porad neco pridavaji a to se neda rict zase o vsech hrach.
Myslim ze hodne novych lidi prijde nejen diky filmu ale taky te cene protoze ta je opravdu bezvadna!Konecne neni duvod sahat na kreditku. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 12:38:12
|
quote: Originally posted by Carmax
I kdyz nekdo vrazi prachy do graf karet a ty stoji taky podobne ty nejlepsi.Takze myslim ze jako peknej darek k vanocum by to byt klidne mohlo:)
kazdopadne bych si za tech 10 litru co to stoji pod stromecek koupil radeji neco jineho nez figurku
Přesně tak, já bych si koupil LEGO Imperial Star Destroyer |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 12:44:52
|
To za ty prachy snad uz radsi celou death star ne? Btw. koudy koupil sem si taky kacera donalda s nafukovacim mecem, jakou mas barvu? Ja zelenej, musime se nekde sejit a dat si duel . |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 12:45:55
|
Zitra kupuju donalda:) chci fialovej jako ma mace windu:)) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 12:57:05
|
To za ty prachy snad uz radsi celou death star ne? Btw. koudy koupil sem si taky kacera donalda s nafukovacim mecem, jakou mas barvu? Ja zelenej, musime se nekde sejit a dat si duel .
Já ještě žádnej, jsem bez koruny, musím se napřed dostat k bankomatu... |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 13:50:00
|
co stojí ten kačer donald ? |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 14:05:39
|
quote: Originally posted by SNowie
co stojí ten kačer donald ?
43 Kč |
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 14:24:10
|
co?? tolik? paneboze maj stesti ze je tam ten mec hned jak ho dostanu do ruky nafotim na digital:) |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 14:35:22
|
co?? tolik? paneboze maj stesti ze je tam ten mec hned jak ho dostanu do ruky nafotim na digital:)
no vidíte já du dnes utrácet k zubaři :-) |
|
|
|
Drakchen
New Member
316 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 14:44:35
|
o tom mi ani nemluv naposled mi to zubar tak zkopal ze sem tyden nemohl jist:) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 14:58:39
|
aktuální info :SWG Complete bude v prodeji až od 15.6. (xzone) ať víte. |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 01/06/2005 : 15:07:06
|
spajdr: tos vzal kde kua ? to si delaj srandu ne ? kdybych to uz nezaplatil tak tu objednavku zrusim ! |
|
|
Topic |
|