Author |
Topic |
Morticia
Starting Member
74 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 15:40:10
|
Jo mam z AV podobny dojem, chteji mit vice mene plny dva EU servery kde budou hrat lidi co to bude bavit delsi dobu nez na mesic a nechteji zrejme opravnene zbytecne vyhazovat prachy. Proste zrejme realne odhadli situaci ktera bude za 2-3 mesice. |
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs |
Edited by - Morticia on 10/03/2009 15:40:43 |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:03:06
|
Tak sem opet v prdeli :p. Dneska hold musim bejt dalsi den na wowku. Zas me otravovala kolegyne a ted nemuzu nastartovat ani tu stranku. Takze az me to tam pusti, tak prude predpokladam vsechno vyprodany... |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:05:05
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak sem opet v prdeli :p. Dneska hold musim bejt dalsi den na wowku. Zas me otravovala kolegyne a ted nemuzu nastartovat ani tu stranku. Takze az me to tam pusti, tak prude predpokladam vsechno vyprodany...
Muzes byt v klidu. Zatim je tam ... Temporarily sold out, nehlede na to ze jim to klasicky kolabuje takze ani nactena stranka neznamena uspech. |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:16:29
|
Jo to mam uz pro sebe hotovy. Stacil refresh u The service is not available. Please try again later. . Takze dekuju tomu kdo to zde postoval.
EDIT: Tak to je ironie, koupil jsem i 2. acc. |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
Edited by - Shatteren on 10/03/2009 17:22:43 |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:19:04
|
Prodej zahajen dokonce jsem to dneska dokazal i ja koupit takze hura na ne |
RL Fishing |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:19:56
|
Ja klikl continue to order, ale jen to nacita a nacita.... :(
Nechce mi to nekdo koupit? Treba se mu to podari lip... poslal bych mu svuj login a heslo. |
Edited by - Mandorallen on 10/03/2009 17:20:49 |
|
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:22:36
|
Ja klikl continue to order, ale jen to nacita a nacita.... :(
Nechce mi to nekdo koupit? Treba se mu to podari lip... poslal bych mu svuj login a heslo.
skus to pres tento odkaz https://www.darkfallonline.com/accounts/f/default.php?pname=Subscriptions kdyz se obevi try again later dej jen refres okna |
RL Fishing |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:25:16
|
Hmm pozde... temporary sold out :). Takze zase zitra :D.
Zbyl tu jeste nekdo kdo bude tohleto prozivat zitra se mnou? Nebo uz sem ja a mi dva kamosi opravdu sami? :) |
|
|
Shatteren
Senior Member
2735 Posts |
|
Drewinek
Advanced Member
814 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:27:27
|
Hmm pozde... temporary sold out :). Takze zase zitra :D.
Zbyl tu jeste nekdo kdo bude tohleto prozivat zitra se mnou? Nebo uz sem ja a mi dva kamosi opravdu sami? :)
no myslim ze ne maj to dneska prodavat az do 19 hodin od 17
|
RL Fishing |
Edited by - Drewinek on 10/03/2009 17:27:46 |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:28:29
|
Jo maji, ale neprodavaji :p. |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 17:31:06
|
Asi tak nak.... se podivej. Shop is temporary off - to je z toho tvyho odkazu. A z normalniho loginu uz zmizelo continue to order a je tam temporary sold out.
Takze do 19 ti sice mozna prodavat maji, bohuzel ale nejspis prodali vsechno behem tech 20ti minut vsechno, takze do 19ti budou prodavat maximalne tak nadeji ze zitra budu mit vic stesti :D.
Jen by me zajmalo kolik tech uctu dene prodavaji. |
|
|
Morticia
Starting Member
74 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 20:04:21
|
No podle tech front ted dost. Meli by s temi frontami neco zacinat delat, zejmena at to kickuje neaktivni hrace a co nejdriv nahodit dalsi server.. |
A human and an Elf get captured by Skaven. The rat-men are getting ready to shoot the first hostage with Dwarf-made guns when he yells, "Earthquake!" The naturally nervous Skaven run and hide from the imaginary threat. He escapes. The Skaven regroup and bring out the Elf. Being very smart, the Elf has figured out what to do. When the Skaven get ready to shoot, the Elf, in order to scare them, yells, "Fire!" Mrs. Svine, Reservoir Dogs |
|
|
tomas.r
Starting Member
1 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 20:06:30
|
zdar hele pred 2 dny sem si koupil acc normal hraju bohuzel se mi stala v realnem zivote spatna vec kvuli ted nebudu moci mit cas hrat, kdyby mel nekdo zajem napiste mi private msg na forum a muzeme se domluvit ...cena je normalne tech 50eur.. |
|
|
Spasa
Starting Member
9 Posts |
Posted - 10/03/2009 : 21:21:30
|
dvacet poctivych lidskych pozemskych minut v queue a jdeme dal... meli by pustit dvojku
edit: UŽ |
retired: UO, DAoC, RoE, WoW, WAR ________________ Mosar LazyLeg - DarkFall povolání: runner, explorer EU JEDNA :o))) strana: skoro vždy ta pravá ----------------
|
Edited by - Spasa on 10/03/2009 21:47:00 |
|
|
Lictor
Starting Member
19 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 16:23:42
|
quote: Originally posted by Morticia
No podle tech front ted dost. Meli by s temi frontami neco zacinat delat, zejmena at to kickuje neaktivni hrace a co nejdriv nahodit dalsi server..
Tim myslis moji postavu, ktera cely den, co jsem v praci, bezi proti zdi? |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:11:28
|
Dnes, kdyz sem mel nejvetsi sance prozmenu obchod nepustili.... lol. Brzo se na to fakt vyseru a spokojim se s tim wowkem. Klikat jak dement... |
|
|
GORTHAUR
New Member
168 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:16:46
|
Hmm zajimavy ze ja sem to ted koupil.. |
EvE |
|
|
Morticia
Starting Member
74 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:21:43
|
quote: Originally posted by Lictor
No podle tech front ted dost. Meli by s temi frontami neco zacinat delat, zejmena at to kickuje neaktivni hrace a co nejdriv nahodit dalsi server..
Tim myslis moji postavu, ktera cely den, co jsem v praci, bezi proti zdi?
No nejsem si moc jistej jestli bych tohle afk makroing riskoval v soucasne dobe kdy jsou na to nejaci vysazeni, nejakej kokot te bonzne, a jses v prdeeli. |
Edited by - Morticia on 11/03/2009 17:22:08 |
|
|
Zluke
Starting Member
6 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:32:39
|
no ja kdyz zadam heslo tak em to zase vrati zpet na "continue to order" |
|
|
Socialka
Starting Member
20 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:35:35
|
Teď jsem koupil,teď prodávají .... |
|
|
Zluke
Starting Member
6 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:41:35
|
hm tak zas nic, stale me to po zadani hesla vracelo na continue to order .............. |
|
|
Shurukai
Starting Member
13 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 17:44:07
|
neobjednavaj cez billing info stranku chod na produkt a tam to kup. mne sa zdalo ze ta prva je naka bugla. |
Gesar Shurukai DF-EU1 |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 18:22:29
|
Tak byl to porod, ale nakonec sem to koupil. Napred sem obcas refreshnul products stranku. V 17:10 dostal ban :). Kamos mi asi dve minuty na to vola ze ma acc.
Davam mu loggin a heslo. Nejde to. Mezitim ban skonci. Kamos mi da jeho kreditku a proslo to. Nejspis sem vycerpal tydeni limit na internetovy platby predplatnym na wow, ktery vcera odeslo tesne pred tim nez sem ho stihnul cancelnout :).
No co aspon ma jeden typek z blizzu na bugra a colu :P.
Uvidime se v DF.
Vsichmni tri jdeme na Alfary btw. |
|
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 18:43:37
|
quote: Originally posted by Mandorallen Vsichmni tri jdeme na Alfary btw.
Parada! Alespon bude co huntit. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 18:53:29
|
Jj, tesime se na vas. |
|
|
kajda
New Member
390 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 19:15:07
|
Tak se me pomoci Nhanceru podarilo rozjet AA a musim rict ze hra hned vypada o 100% lip.
Hmm ale moc dlouho sem si toho neuzil. Si zacinam pripadat ze hraju Ruskou a ne reckou MMo |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
Edited by - kajda on 11/03/2009 19:33:29 |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 19:34:39
|
Asi jich prodali moc. Jelikoz se tam ted nejde pripojit. Muze tu nekdo napsat jak se pripojovat. Tohle je jeden z nejhorsich lancheru co jsem videl. Kliknu na ten oval New Character. Nahore mi to napise Queuing a nic se nedeje. Pak po 10 min to zmizi a nic to neudela. Znova kliknu na new character a zase jsem na napisu queuing... Delam neco spatne? edit: tak ted to zacalo prozmenu patchovat. Asi je mozna server dole, ale nikde to neni napsane. Edit2: Zurive klikani a znovu spusteni klienta a uz je to OK. |
Edited by - Milan on 11/03/2009 19:39:42 |
|
|
Kelvi
Starting Member
34 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:10:38
|
Podle me rozchodi dalsi server az po 25. aby zjistili kolik lidi si zakoupi prodlouzeni acc jestli se jim to vyplati . Jo a premejslel sem jakej dalsi duvod muze mit tohle postupny uvolnovani acc nez jen strach z preplneneho serveru (coz uz je stejne a server tam stejne vic lidi nepusti) a reklamy .... Kdyz si predstavite partu co ma zakoupeno hru naprosto stejne tak se muze snadno stat ze jeden zapomene dalsimu se to nebude zamlouvat tak kdyz kamos nehraje tak si rekne tak to jeste nezaplatim protoze se me to samotnymu stejne nechce hrat atd... kdezto kdyz bude mit kazdej hrac platbu jindy tak ho donuti si to zaplatit protoze kamosi jeste porad hrajou jelikoz maj stale zaplacene dny a takhle porad dokola :)) |
"We are all brought back to life Only to die again" |,,|,__(O_o)_,|,,| |
|
|
Krajec
New Member
370 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:17:28
|
server zaplnenej neni, ale jsou zaplneny startovni lokace |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
|
|
Shurukai
Starting Member
13 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:31:20
|
To mi chvu povedat ze maju hru aj forko na jednom servri ze im to spadlo naraz? :) no hehe |
Gesar Shurukai DF-EU1 |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:34:47
|
ne napred spadl server bo byl nejakej spatnej patch, tzn whineri se nahrnuli na fora a shodili forum |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Shurukai
Starting Member
13 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:35:43
|
njn to je tiez mozne |
Gesar Shurukai DF-EU1 |
|
|
Spasa
Starting Member
9 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:45:58
|
dobrou noc
fakt achjo... ale natezil sem neco
|
retired: UO, DAoC, RoE, WoW, WAR ________________ Mosar LazyLeg - DarkFall povolání: runner, explorer EU JEDNA :o))) strana: skoro vždy ta pravá ----------------
|
|
|
Morticia
Starting Member
74 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:52:36
|
No nevidim to realne ze by to do pulnoci nahodili...asi taky dobrou noc. |
|
|
bitch
Junior Member
744 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:58:27
|
No nevidim to realne ze by to do pulnoci nahodili...asi taky dobrou noc.
Uz jedou! |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
|
|
Krajec
New Member
370 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 21:58:37
|
a to jsem si rikal, jak dnes udelam 75 logging.... stihl jsem pred tim restartem odpoledne 74.9 a od te doby je to bud spadeny a nebo jsem ve frontach :D |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 17:31:22
|
kurna od kdy dneska prodavaj accs ? to je des :p vcera sem prisel na osmou abych si koupil acc a davali je od peti :( dneska stvrdnu v praci abych si koupil od peti a kde nic tu nic! zacina me to lezt krkem :(
edit: skvele...
Hello,
We offered a larger number of copies the last couple of days, we’ll continue today. The larger number of new players entering the game are responsible for the queue times some of you have been experiencing during prime time hours. These are temporary. Tomorrow (Thursday) and possibly on Friday, we won’t offer more Darkfall copies in order to allow the new players to distribute around the world. We are trying to find a good balance between low queue times and increased Darkfall availability. We are continually improving our capacity and optimizing as we increase the number of Darkfall copies available.
|
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 12/03/2009 17:35:05 |
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 19:03:33
|
quote: Originally posted by Marwyn
kurna od kdy dneska prodavaj accs ? to je des :p vcera sem prisel na osmou abych si koupil acc a davali je od peti :( dneska stvrdnu v praci abych si koupil od peti a kde nic tu nic! zacina me to lezt krkem :(
To je kvuli tomu, ze se vcera rozsoupli a prodali jich vic nez server unese. Před pul-hodkou jsem se postavil do fronty a stale cekam...a cekam...a cekam. |
|
|
Arafel
Starting Member
26 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 20:21:38
|
Me se ted po hodine ve fronte cela fronta pustila od zacatku. AV ten prodej moc nezvladli. |
|
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 20:28:34
|
Toto fakt těžce nezvládají hodinové čekačky.. Už po tom pre-oderu měli pustit alespoň druhý server toto je fakt děs... Jinak je hra fakt super Prodali už dost kopií aby si mohli koupit další server... |
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim) |
|
|
GORTHAUR
New Member
168 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 10:08:40
|
Nevite nekdo jestli se to dneska bude dat koupit? Potreboval bych pro par znamejch a na ofiko webu sem zadny info nenasel. |
EvE |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 11:09:09
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Nevite nekdo jestli se to dneska bude dat koupit? Potreboval bych pro par znamejch a na ofiko webu sem zadny info nenasel.
Aktuálně jsou s těma frontama tak v prdeli, že bych další prodej neočekával dřív než s příchodem nových serverů.
Do té doby to vidím na standartní mlčení :) |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 14:36:49
|
Nebo zdvojnasobi prodeje a mlcet pak budou u tech 4 hodinovych cekacek |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 14:45:01
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Nebo zdvojnasobi prodeje a mlcet pak budou u tech 4 hodinovych cekacek
Ano, to bysme mohli pojmenovat jako alternativní řeckou cestu :) |
|
|
PRIBOO
Average Member
1602 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 19:13:13
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by PRIBOO
Nebo zdvojnasobi prodeje a mlcet pak budou u tech 4 hodinovych cekacek
Ano, to bysme mohli pojmenovat jako alternativní řeckou cestu :)
No jako ja uz cekam prez dve hodiny a jeste to na dalsi dve odhaduju ... tak se asi vydali tou alternativni cestou. Jako tohle je sileny, u nejakyho freewaru bych ani necekl ale pokud za to platim, rad bych nejaky rozumny servis kua. |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 19:40:52
|
greece service se ti nelibi ? |
Black |
|
|
Milamber
New Member
398 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 21:04:25
|
nj cmoudi.... ja po tom co mi po vcerejsim mega lagu shorel zdroj po jehoz vymene se sistem restartoval do nekonecna hlasaje si neco o zavazne chybe jsem to dnes o5 nainstaloval natahal patche a mozna si nekdy i zahraju videl bych to co nejdriv na nejakej poradnej pubfall |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 00:30:59
|
nekdy zafunguje haluz, ze clovek preklikne znova character a ono ho to hned hodi do hry :)) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Zarel
New Member
303 Posts |
|
Topic |
|