heh.. tak si tak utekam z holla do jeuna cez junger ked ohlasili zapas v baliste :) pozeram na pravidla.. lv cap bol na 40 co mi vyhovovalo az na zbran tu som mal 41 (ale whm je aj tak nanic :)
tak som sa prihlasil.. :PPP boli tam skoro sami japoci zapas bol medzi Windurst a Sandoria.. mali sme dost blbu partu 2x whm 2x bard 1x blm a 1x dark ^^; zo zaciatku sa nam celkom darilo vyhravali sme 30:1 ci tak nejak.. ale potom smradi z windu zmenili taktiku.. vyslali tanka ktory zacal nahanat nejakeho maga a kosil donho kosil.. sme ho liecil ale ked si nazbieral TP nanom tak mu potom zatal kritikal a mag padol.. :( aj mna tak zabili kua
nakoniec sme prehrali celkom vysoko.. nejako 30:72 ale bolo to fasa.. urcite odporucam :DDD chcelo by to CzSk grupu a taktiku dobru.. japoncom som nerozumel ani slovo.. furt len caj sypali.. len ked dostal niekto silence ci nieco podobne sa unuvali translator pouzivat -_-; ale par sme ich sundali tiez :P (ja som scipol 2x)
no o chvilu zacina dalsi zapas.. Sandoria VS Bastok.. tak sa idem pripravit ^_^ (jaaaj len to stoji 1600gil/zapas .. tu zbankrotujem ked nevyhrame aspon raz)
KILERKO tvuj report je absolutne NO COMMENT se chalmu jeste ted :))))))))))))))))
....
uz ted se tesim az budu mit vic casu do tohohle JDU jako THF muzu tem mrcham kradnout ty kameny ci co a jeste mugovat heh smejdi :-) tak me nesmite nechat chcipnout :)))
skoda ze tam je plno novych commandu a clovek nema ani zdani jak to poradne hrat na poprfni asi :)