Author |
Topic  |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 22:52:43
|
Protoze sem tu nenasel zadnej topic v kterym by se nekdo zaobiral tvorbou charu a docela by me zajimaly nazory, tipy a vubec vsechno o tvorbe charu. Konkretne jak vyvazit kterej char, ktera rasa je nejlepsi pro kterej class, jaky skilly sou u kterejch classu nejdulezitejsi a tak. Nejvic by me zajmal elfi mage protoze bych ho nerad nejak totalne domrsil a tak si rad necham poradit od zkusenejsich hracu
|
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
| |
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 11:22:53
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Protoze sem tu nenasel zadnej topic v kterym by se nekdo zaobiral tvorbou charu a docela by me zajimaly nazory, tipy a vubec vsechno o tvorbe charu. Konkretne jak vyvazit kterej char, ktera rasa je nejlepsi pro kterej class, jaky skilly sou u kterejch classu nejdulezitejsi a tak. Nejvic by me zajmal elfi mage protoze bych ho nerad nejak totalne domrsil a tak si rad necham poradit od zkusenejsich hracu
vono je to celkem jednoduche... vyvoj postavy nemas prakticky sanci ovlivnit + kazda rasa ma uplni jine classy(ale pulka jejich kouzel je stejna,jen je to tak ruzne prehazene) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 01:44:03
|
Je to presne tak, kazda ras ma vlastni sadu class, takze na tvou otazku nelze dost dobre odpovedet. Kazda class je unikatni, ale v ramci class sou kazde dva chary stejne. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 12:48:45
|
quote: Originally posted by Rahman
Je to presne tak, kazda ras ma vlastni sadu class, takze na tvou otazku nelze dost dobre odpovedet. Kazda class je unikatni, ale v ramci class sou kazde dva chary stejne.
hmm tak to je blby. Bo ja z tech jejich komentaru k tem skillum chapu kullovy. Pelozit si to umim to neni problem. Problem je v tom ze oni o tom kouzle nic nereknou takze az se ho nucis utratis za nej sp tak to zkusis a zjistis ze je ti to naprd no to je des |
 |
|
elidor
Administrator

1338 Posts |
Posted - 19/11/2004 : 13:14:02
|
quote: Originally posted by Mandorallen
quote: Originally posted by Rahman
Je to presne tak, kazda ras ma vlastni sadu class, takze na tvou otazku nelze dost dobre odpovedet. Kazda class je unikatni, ale v ramci class sou kazde dva chary stejne.
hmm tak to je blby. Bo ja z tech jejich komentaru k tem skillum chapu kullovy. Pelozit si to umim to neni problem. Problem je v tom ze oni o tom kouzle nic nereknou takze az se ho nucis utratis za nej sp tak to zkusis a zjistis ze je ti to naprd no to je des
obecne jsou ta kouzla na danem lvl jiz dost levna a behem 2-3lvl po prechodu je stejne budes mit vsechna |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 00:12:59
|
To mi ale pak na posledni skill nezbudou SP, nebo jo? protoze jestli mi zbudou tak je to pekne SUX protoze to by potom znamenalo za kazdej skill muzu vyhnat na max! A jestli je to tak, tak to potom po svete budou behat napr. Elfowe magove vsichni se stejnejma kouzlama. Podle me u mmorpg her je pro vetsinu hracu podstatnou casti hry yvorba charu. Vymazlit si svuj char, hrat si se skillama a ruzne je kombinovat a pokud to tu tak neni tak me to asi pekne zklame. Rozdil pouze ve vzhledu obliceje a itemech mi jaksy u mmorpg hry nestaci! |
 |
|
elidor
Administrator

1338 Posts |
Posted - 20/11/2004 : 12:21:39
|
la2 je obecne dle meho nazoru nejmene variabilni hra s nejmensi hratelnosti. jedine rozdily delaji zbrane, zbroje a "bizuterie" s tim ze rozdil je ve vysledku jen v: armoru, m protect, dmg. nic jineho. zadne bonusy pro kouzla, zadna variabilita, ... sici jak seriove vyrabeni jen s jinym ar a zbrani. a ani tech zbrani, zbroji a serepeticek neni moc, kazdy sahne po nezadanejsich vecech bo maji nejvetsi nebo patri do skupiny s nejvetsim vysledkem. zbytek je jen do poctu nebo kdyz padne z lootu. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
Edited by - elidor on 20/11/2004 12:28:21 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 21/11/2004 : 13:59:38
|
hehe ok. Nastesti beru LA jen jako urychleni cekani na WoW, tak me to zas az tak moc netrapi. |
 |
|
|
Topic  |
|