Řekl bych, že tam prostě v honbě za novými hráči (a více penězi) naserou všechno možné z EIII a na nějakou logiku se vykašlou (to je to samé jako s rytíři Jedi, ti taky mezi Epizodou IV a V nemají co dělat). Amíci jim to sežerou, zase to přitáhne pár maníků, kteří náhodou viděli takový zajímavý film a chtějí se na měsíc odreagovat u nějaké hry a SW jim nic moc neříká, tak v tom nebudou šťourat.
Co jste čekali, když do datadisku naserou to zvíře z EIII (dá se ještě pochopit, to zvíře epizodou III nevymřelo), stíhačku Jedi (to už se dá pochopit míň, proč tam cpou v té době už zastaralý design, který nahradily Tie Fightery), tak bych se nedivil, kdyby tam nacpali i další blbosti (třeba Dooku, Ventress, Durge, Grevious, a co takhle tam nacpat Darth Maula a Zam Wessel? Kidster už tam je, i když v mírně dospělé verzi)
Řekl bych, že tam prostě v honbě za novými hráči (a více penězi) naserou všechno možné z EIII a na nějakou logiku se vykašlou (to je to samé jako s rytíři Jedi, ti taky mezi Epizodou IV a V nemají co dělat). /pokud to pritahne nove hrace a zaruci swg delsi zivot, proc ne?
Amíci jim to sežerou, zase to přitáhne pár maníků, kteří náhodou viděli takový zajímavý film a chtějí se na měsíc odreagovat u nějaké hry a SW jim nic moc neříká, tak v tom nebudou šťourat.
Co jste čekali, když do datadisku naserou to zvíře z EIII (dá se ještě pochopit, to zvíře epizodou III nevymřelo), stíhačku Jedi (to už se dá pochopit míň, proč tam cpou v té době už zastaralý design, který nahradily Tie Fightery), tak bych se nedivil, kdyby tam nacpali i další blbosti (třeba Dooku, Ventress, Durge, Grevious, a co takhle tam nacpat Darth Maula a Zam Wessel? Kidster už tam je, i když v mírně dospělé verzi) /vubec nevim o cem mluvis, nejakych zviratech, postavach, strojich nebo co? A stejne tak jako ja asi dalsich 80% hracu SWG necetla 18 knih o swg a nevidela 6x kazdej film, aby se mohli hnevat nad pritomnosti neceho co ma byt az v epizode 18 za 2ooo let :). Naopak, pokud to prihodi do hry nove hrace, jsem pro vsemi deseti. Asi bys to mel brat vic jako hru a zabavu nez jako kult. Dyt to vsechno je jenom vymyslena pohadka a v pohadkach se zazraky deji :-)
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
A proc by se nedalo letat ve stare stihacce jedi nebo grievouske kdyz se muze letat v takovem starem frachtaku jako falcon nebo firespray. Je to uplne to same. A jediove? Urcite nejaci krom Obiho a Yody byli jen se skryvali.
Leda ze grievous prezil (neznamo jak, mozna to bude vysvetlene v nejakem komixu nebo primo ve hre). Nebo budou mit na kashyyyku stroj casu . A nebo to bude dalsi experiment z jeho rasy. Kazdopadne by se to bez nej obeslo, treba za nej hral jen dev a do finalni hry se nedostane.
A proc by se nedalo letat ve stare stihacce jedi nebo grievouske kdyz se muze letat v takovem starem frachtaku jako falcon nebo firespray. Je to uplne to same. A jediove? Urcite nejaci krom Obiho a Yody byli jen se skryvali.
Leda ze grievous prezil (neznamo jak, mozna to bude vysvetlene v nejakem komixu nebo primo ve hre). Nebo budou mit na kashyyyku stroj casu . A nebo to bude dalsi experiment z jeho rasy. Kazdopadne by se to bez nej obeslo, treba za nej hral jen dev a do finalni hry se nedostane.
Jenze firespraye a YT-1300 (NELITAME VE FALCONYNOVI A FETTSKY LODI) jsou bezny stroje v galaxii... jedi fightera chapu ze to muze bejt zase naky schema nebo quest reward (nebo taky neco jako DW loot). Zase valactyla z Utapau bude mit kazdej na kazdym rohu...... Za chvilu nam daj k SWG II jako pre-order k spec. edici deathstar......
to olusriel: Jinak to jsou knihy SW ne SWG A taky parta Death watchu prezila takze podle me DWbunkr dava celkem smysl
Wlk - Jo ale jsou to zastarale modely, YT-1300 je starej krap z dob republiky!
Olusriel - Koudy to nebere jako kult protouze to kult je, resp. fiktivni ale dobre propracovany vesmir a to prave zarucuje uspech SW. A mozna by si se divil kolik fanousku SWG hraje, ted nemyslim Cechy, pac vetsina ceskych fanu nema zas tolik penez aby si to dovolila a nebo proste hry nehraji. Faktem je ze ty by si ze SWG udelal tovarnu na prachy a splacanou onlinovku ktera by nedavala smysli. Podle me to tak ale nedopadne protoze SOE jde o prachy, ale zaroven to ma pod palcem lucas arts. A vse ma sve meze, kdyby to nemelo tak uz tam SOE nacpalo vsechno mozne ze vsech epizod co by nedavalo smysl. A jak je videt oni si celkem vybiraji co tam daji a vetsinou to i oduvodni. Pokud neznas tak dobre SW tak s tim moc tady nemachruj a radsi se jdi priucit protoze nevis o co prichazis a pak mozna pochopis, ze SWG neni pouhou onlinovkou ale je to spracovany svet star wars, kde se da konecne pohybovat a vse videt na vlastni oci a taky zit. (a priste si takove nechutne reci odpust, protoze nekteri lide timhle ziji, Star Wars mi zmenilo zivot a SWG take, ani si to nepripoustim)
Olusriel - Koudy to nebere jako kult protouze to kult je, resp. fiktivni ale dobre propracovany vesmir a to prave zarucuje uspech SW. A mozna by si se divil kolik fanousku SWG hraje, ted nemyslim Cechy, pac vetsina ceskych fanu nema zas tolik penez aby si to dovolila a nebo proste hry nehraji. Faktem je ze ty by si ze SWG udelal tovarnu na prachy a splacanou onlinovku ktera by nedavala smysli. Podle me to tak ale nedopadne protoze SOE jde o prachy, ale zaroven to ma pod palcem lucas arts. A vse ma sve meze, kdyby to nemelo tak uz tam SOE nacpalo vsechno mozne ze vsech epizod co by nedavalo smysl. A jak je videt oni si celkem vybiraji co tam daji a vetsinou to i oduvodni. Pokud neznas tak dobre SW tak s tim moc tady nemachruj a radsi se jdi priucit protoze nevis o co prichazis a pak mozna pochopis, ze SWG neni pouhou onlinovkou ale je to spracovany svet star wars, kde se da konecne pohybovat a vse videt na vlastni oci a taky zit. (a priste si takove nechutne reci odpust, protoze nekteri lide timhle ziji, Star Wars mi zmenilo zivot a SWG take, ani si to nepripoustim)
Rekl bych, ze o penize tady (jako vsude jinde) jde az v první řadě :-) Jinymi slovy, pokud by SOE vetsi navstevnost SWG serveru zajistila treba nova helma tvaru vydlabany dyne ala heloween, meli bychom ji tam nebo myslis ze ne? SWG musi byt predevsim tovarnou na prachy, pak na zabavu pro davy a pak teprve pro fandy SWG, ctenare brakove literatury a encyklopedii jako jsi ty. A kdyz uz se bavime o "ohybani na miru" komerci. Staci se podivat na hlavni dejovou linii filmu. Prvni tri dily jsou ok, pak prijde 4.dil ktery saha daleko pred 1.dil. Proc to neudelali od prvniho dilu - normalne? Protoze si to vsechno par lidi vymysli az za pochodou. Uz proto nevidim duvod proc se v tom dokonale orientovat nebo se to nedej boze ucit ;-) a predhanet se s kolegy ve forech :-). Protoze pak prijde nejakej nouma a rekne hele ale Darth Vader byl ale bratranec Kyle Katarna z 4 kolena, ok tak o tom budou dalsi tri filmy :o) a jeste 200 roku pred prvni epizodou to tentokrat vsechno zacne. Pro fanousky je to ok, protoze SW znaji a nenavaznost jedn filmovych dilu museli zkousnout jako jednu z prvnich veci. Kdyz sem to ale vykladal sve pritelkyni rekla mi nezasvecene, ze je to postavene na hlavu. Souhlasim s ni uz proto, ze v podstate jsou I, II a III epizoda zbytecne, kdyz stejne vim co bude ve IV, V, VI epizode. Naopak nezucastneneho cloveka tohle muze, kdyz ne odradit jako nastavovani kase, tak urcite alespon pomylit a dezorientovat. Uvidime o cem budou dalsi filmy a hry po pribehove strance :) Dosud mne prijde, ze jde jenom o prevarovani kosti z polivky prvnich veleuspesnych filmu do stale novejch vyvaru obcas trochu bez chuti -logicky. Snad aspon do posledniho filmu pridaji trochu bujonu :)
Rekl bych, ze o penize tady (jako vsude jinde) jde az v první řadě :-) Jinymi slovy, pokud by SOE vetsi navstevnost SWG serveru zajistila treba nova helma tvaru vydlabany dyne ala heloween, meli bychom ji tam nebo myslis ze ne? SWG musi byt predevsim tovarnou na prachy, pak na zabavu pro davy a pak teprve pro fandy SWG, ctenare brakove literatury a encyklopedii jako jsi ty. A kdyz uz se bavime o "ohybani na miru" komerci. Staci se podivat na hlavni dejovou linii filmu. Prvni tri dily jsou ok, pak prijde 4.dil ktery saha daleko pred 1.dil. Proc to neudelali od prvniho dilu - normalne? Protoze si to vsechno par lidi vymysli az za pochodou. Uz proto nevidim duvod proc se v tom dokonale orientovat nebo se to nedej boze ucit ;-) a predhanet se s kolegy ve forech :-). Protoze pak prijde nejakej nouma a rekne hele ale Darth Vader byl ale bratranec Kyle Katarna z 4 kolena, ok tak o tom budou dalsi tri filmy :o) a jeste 200 roku pred prvni epizodou to tentokrat vsechno zacne. Pro fanousky je to ok, protoze SW znaji a nenavaznost jedn filmovych dilu museli zkousnout jako jednu z prvnich veci. Kdyz sem to ale vykladal sve pritelkyni rekla mi nezasvecene, ze je to postavene na hlavu. Souhlasim s ni uz proto, ze v podstate jsou I, II a III epizoda zbytecne, kdyz stejne vim co bude ve IV, V, VI epizode. Naopak nezucastneneho cloveka tohle muze, kdyz ne odradit jako nastavovani kase, tak urcite alespon pomylit a dezorientovat. Uvidime o cem budou dalsi filmy a hry po pribehove strance :) Dosud mne prijde, ze jde jenom o prevarovani kosti z polivky prvnich veleuspesnych filmu do stale novejch vyvaru obcas trochu bez chuti -logicky. Snad aspon do posledniho filmu pridaji trochu bujonu :)
Mozna jsem to napsal trochu tvrde, ale vychazi to z toho ze nesnasim dogmata obecne, hlavne pak ta nabozenska, jakekoliv oblbovani davu, oblizovani mozku atd.
Jak rekl Lucas, chtel dotocit zbyvajici tri epizody ke kterym v te dobe nedokazal udelat triky protoze technika nebyla na takove urovni. A chtel by i nove generaci ukazat a nalakat je do sveta SW. A proc nenatocit dily 1, 2 a 3. Kdyz mame 4,5,6? Jinak muzes byt v klidu protoze Lucas uz zadne jine sw filmy nenatoci. Jak prohlasil pro nej budou mit star wars 6 dilu a budou pojednavat o ceste vyvoleneho Anakina. Ale pripustil ze vyjdou SW serialy. S tou dyni nesouhlasim, pokud by ji tam dali tak to mozna hrace prilaka ale za chvili nadseni opadne a lidi si krenou tim to pekne pokurvili a za chvili odejdou a prachy jim pudou dolu vice nez kdyby meli stale hrace.
SWG jo, ale Rage of the wookiees sa vola: Star Wars Galaxies episode III: Rage of the wookiees sa kukni, aj v launchpade to je
ehm takze je to (mylsim) mysleny jako 3. dil SWG :) (SWG EP1,JTL EP 2 atd :)...a hlavne by to melo bejt trosku v souladu s puvodni hrou a pribehem SW ne?Jestli tam bude i Dooku tak nam rovnou muzou dat do hry i revana a malaka.....
nene, je to myslene ako epizoda III, a ne ako poradie SWG... preco by tam boli potom stihacky medzi ep3 a ep4. preco by tam ten napis inak bol a preco by tam bol BARC --- je to epizoda III :D
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Ten nazev tam je protoze to vychazi s polu s epizodou 3 a aby nalakal lidi, spolecneho to ma akorat tu motorku, varlatyla a par stihacek.
jo, ty to asi chapes :)
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
SWG jo, ale Rage of the wookiees sa vola: Star Wars Galaxies episode III: Rage of the wookiees sa kukni, aj v launchpade to je
ehm takze je to (mylsim) mysleny jako 3. dil SWG :) (SWG EP1,JTL EP 2 atd :)...a hlavne by to melo bejt trosku v souladu s puvodni hrou a pribehem SW ne?Jestli tam bude i Dooku tak nam rovnou muzou dat do hry i revana a malaka.....
nene, je to myslene ako epizoda III, a ne ako poradie SWG... preco by tam boli potom stihacky medzi ep3 a ep4. preco by tam ten napis inak bol a preco by tam bol BARC --- je to epizoda III :D
Je tam BARC protoze na Kashyyyku se mlatili clones se separatistama takze tam tekhlech hracek bude plno (nekdy hosty zacni premyslet).
Koukám že se to tady docela rozjelo. No prostě se nám (teda aspoň mě a ještěře) to nelíbí, ale těžko s tím něco uděláme. A jo, 15 knížek ze světa SW jsem četl, filmy jsem taky viděl mockrát, přečetl jsem skoro všechny SW komiksy, hrál všechny hry. Každá další informace prohloubila trošičku ten vesmír, to prostředí. Ale není to pro mě žádné náboženství, prostě se mi líbí ta myšlenka, ten vesmír, vyhovuje mi to uspořádání - proto mám SW rád, ne že bych věřil, že nějaká Síla ve skutečnosti existuje. Co je tvůj oblíbený film? Duna? A tys nepřečetl všechny knížky co k Duně jsou? A kdyby vyšly nějaké další, neříkej, že by sis je nepřečetl. Prostě SW se staly tak oblíbenými, že se vyplatí k nim vydávat spoustu knížek a Lucasovy spolupracovníky stojí spoustu času, aby všechno udrželi tak, aby to do sebe zapadalo.
Jasně, zamrazí mě příjemně, když na obrazovce uvidím prolítat ISD nebo někde zaslechnu Williamsovu hudbu (a proklínám Novu, která jí podbarvuje často ukázky na nechutné romantické telenovely) - ale ne proto, že bych si hned kleknul, když uvidím Vadera, ale protože symbolizuje to co mám rád, a navíc má ISD suprový tvar.
Ale stejně rád si přečtu i jinou knížku, třeba krásně se relaxuje u Mayovek, nebo u nějaké knížky z doby světových válek (Na západní frontě klid a podobné). Taky koukám na jiné scifíčka, klidně kouknu na Star Trek, a nemusím skřípat zubama, jenom že tam jinak chápou a předvádějí vstup do hyperprostoru a mají jiné technologie zbraní.
A nesouhlasím s tím, že tam mají nacpat cokoli, jenom aby přitáhli pár dalších maníků. Je mi milejší, když je tam pár lidí, kteří to hrají pořádně, znají mechanismy, které ve hře fungují, než banda amíků, kteří běhají kolem starportů a žebrají po všech peníze a ještě si na to zapnou makro a jdou spát. A pak šupky dupky převedou peníze na kámoše, vytvoří si novou postavu a žebrají znovu. Nebo ti, co si koupí postavu na e-bayi a jdou ostatním otravovat život, pak po měsíci znuděně odejdou, protože si myslí, že už udělali dost fragů a jdou fragovat do jiné online hry. Takoví ať radši zůstanou tam kde jsou, o takové fakt nestojím.
Uff, kdo mě asi teď seřve? Janka a ostatní upozorňuju, že nejsem spisovatel, prostě jsem to napsal tak, jak mi to přišlo na mysl, takže žádné kritiky stylu psaní, dík.
quote:Originally posted by Olusriel SWG musi byt predevsim tovarnou na prachy, pak na zabavu pro davy
prevedu to na hudbu - takze ty jsi z tech, co zerou samera a vankovou atd ? komercni tlacenku, umele vytvorene hvezdy ? ja teda ne..
quote:Originally posted by Olusriel a pak teprve pro fandy SWG, ctenare brakove literatury a encyklopedii jako jsi ty.
vaz slova clovece, nemyslim si, ze treba Zahn pise brakovou literaturu.. dyt vubec nevis, o cem mluvis.. co ctes ty ? filozoficko psychologicke pojednani o socialnich problemech ?
quote:Originally posted by Olusriel A kdyz uz se bavime o "ohybani na miru" komerci. Staci se podivat na hlavni dejovou linii filmu. Prvni tri dily jsou ok, pak prijde 4.dil ktery saha daleko pred 1.dil. Proc to neudelali od prvniho dilu - normalne? Protoze si to vsechno par lidi vymysli az za pochodou. Uz proto nevidim duvod proc se v tom dokonale orientovat nebo se to nedej boze ucit ;-) a predhanet se s kolegy ve forech :-).
ucit ? opravdu nechapu, co je tezkeho na pochopeni tak trivialni zalezitosti, jako ze puvodni trilogie se odehrava o x let pozdeji.. tohle neni prvni ani posledni dilo, ktere takovy postup pouzilo..
quote:Originally posted by Olusriel Protoze pak prijde nejakej nouma a rekne hele ale Darth Vader byl ale bratranec Kyle Katarna z 4 kolena, ok tak o tom budou dalsi tri filmy :o) a jeste 200 roku pred prvni epizodou to tentokrat vsechno zacne. Pro fanousky je to ok, protoze SW znaji a nenavaznost jedn filmovych dilu museli zkousnout jako jednu z prvnich veci. Kdyz sem to ale vykladal sve pritelkyni rekla mi nezasvecene, ze je to postavene na hlavu.
hmm, neni nahodou blondata ? protoze ta moje mi rekla totez a blond je, i kdyz ne uplne, takze ma jeste nadeji..
quote:Originally posted by Olusriel Souhlasim s ni uz proto, ze v podstate jsou I, II a III epizoda zbytecne, kdyz stejne vim co bude ve IV, V, VI epizode. Naopak nezucastneneho cloveka tohle muze, kdyz ne odradit jako nastavovani kase, tak urcite alespon pomylit a dezorientovat.
zbytecne ? ani trochu.. to neni detektivka, aby vadilo, ze vis, co bude v budoucnu.. hlavni postavou puvodni trilogie je vader a nikdo jiny.. nenechte se zmylit.. a neni divu, ze lucas natocil o hlavni postave dalsi trilogii ve ktere se dozvime proc a jak.. a odradit nezucastneneho ? nezucastneny znamena takovy, co sedi nezucastnene v kine(u tv) a vede lehkou konverzaci o pocasi a mimochodem se jednim okem diva na film ? takovy clovek to nemuze pochopit, protoze takovy clovek to nechce pochopit.. takoveho cloveka to nezajima, coz je sice jeho svate pravo, proc pak ALE KURVA do toho kina vubec chodil ? proc nesel radeji treba na snowbordaky ? prumerne inteligentni simpanz musi SW pochopit na prvni podivani, maximalne na druhe.. pokud to nekdo nepochopi, tak sry, ale neco to vypovida bud o jeho nezajmu nebo o jeho IQ..
mozna je to trosicku offtopic, kazdopadne mi dnes Xzone :) napsala,ze se chysta v prubehu kvetna distribuovat edici SWG s obouma datadiskama (JTLS a medvidci) za 1299 Kc, coz mi prijde jako kurva dobra cena...
respektive presne napsali tohle
"Dobry den, hra by mela byt opet skladem v prubehu kvetna v edici za 1299 obsahuji navic i oba datadisky."
uprime docela se tesim
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
quote:Originally posted by Olusriel SWG musi byt predevsim tovarnou na prachy, pak na zabavu pro davy
prevedu to na hudbu - takze ty jsi z tech, co zerou samera a vankovou atd ? komercni tlacenku, umele vytvorene hvezdy ? ja teda ne..
quote:Originally posted by Olusriel a pak teprve pro fandy SWG, ctenare brakove literatury a encyklopedii jako jsi ty.
vaz slova clovece, nemyslim si, ze treba Zahn pise brakovou literaturu.. dyt vubec nevis, o cem mluvis.. co ctes ty ? filozoficko psychologicke pojednani o socialnich problemech ?
quote:Originally posted by Olusriel A kdyz uz se bavime o "ohybani na miru" komerci. Staci se podivat na hlavni dejovou linii filmu. Prvni tri dily jsou ok, pak prijde 4.dil ktery saha daleko pred 1.dil. Proc to neudelali od prvniho dilu - normalne? Protoze si to vsechno par lidi vymysli az za pochodou. Uz proto nevidim duvod proc se v tom dokonale orientovat nebo se to nedej boze ucit ;-) a predhanet se s kolegy ve forech :-).
ucit ? opravdu nechapu, co je tezkeho na pochopeni tak trivialni zalezitosti, jako ze puvodni trilogie se odehrava o x let pozdeji.. tohle neni prvni ani posledni dilo, ktere takovy postup pouzilo..
quote:Originally posted by Olusriel Protoze pak prijde nejakej nouma a rekne hele ale Darth Vader byl ale bratranec Kyle Katarna z 4 kolena, ok tak o tom budou dalsi tri filmy :o) a jeste 200 roku pred prvni epizodou to tentokrat vsechno zacne. Pro fanousky je to ok, protoze SW znaji a nenavaznost jedn filmovych dilu museli zkousnout jako jednu z prvnich veci. Kdyz sem to ale vykladal sve pritelkyni rekla mi nezasvecene, ze je to postavene na hlavu.
hmm, neni nahodou blondata ? protoze ta moje mi rekla totez a blond je, i kdyz ne uplne, takze ma jeste nadeji..
quote:Originally posted by Olusriel Souhlasim s ni uz proto, ze v podstate jsou I, II a III epizoda zbytecne, kdyz stejne vim co bude ve IV, V, VI epizode. Naopak nezucastneneho cloveka tohle muze, kdyz ne odradit jako nastavovani kase, tak urcite alespon pomylit a dezorientovat.
zbytecne ? ani trochu.. to neni detektivka, aby vadilo, ze vis, co bude v budoucnu.. hlavni postavou puvodni trilogie je vader a nikdo jiny.. nenechte se zmylit.. a neni divu, ze lucas natocil o hlavni postave dalsi trilogii ve ktere se dozvime proc a jak.. a odradit nezucastneneho ? nezucastneny znamena takovy, co sedi nezucastnene v kine(u tv) a vede lehkou konverzaci o pocasi a mimochodem se jednim okem diva na film ? takovy clovek to nemuze pochopit, protoze takovy clovek to nechce pochopit.. takoveho cloveka to nezajima, coz je sice jeho svate pravo, proc pak ALE KURVA do toho kina vubec chodil ? proc nesel radeji treba na snowbordaky ? prumerne inteligentni simpanz musi SW pochopit na prvni podivani, maximalne na druhe.. pokud to nekdo nepochopi, tak sry, ale neco to vypovida bud o jeho nezajmu nebo o jeho IQ..
fakt je ten Jerzee, že spousta lidí jde do kina na akční podívanou. Vidí uputávky na E3, řeknou si "ty jo to by mohlo byt dobry" a proste na film jdou ne proto, že by je zajímaly nějaké souvislosti s minulými díly, ale prostě jsou jen zvědavi na akční podívanou. Naopak si myslím, že některé to může nadchnout a teprve po shlédnutí jedné epizody začnou fárat a skouknou i ty ostatní, poskládají si souvislosti, zjistí že to není tak úplně jen o efektech, do SW zabřednou a ve finále si koupí hru SWG a jsou naši :)) btw: já jsem se ke star wars dostal podobnou cestou a asi to tak má být...
ja bych tomu docela i veril, jelikoz sem nekde na zahranicnich obchodech (ted jsem liny to hledat, takze sem ten link nehodim) videl, ze tahle edice s obouma datadiskama by mela stat cca 26 liber (aspon myslim ze to bylo tak nejak)
no necham se prekvapit ale pokud to tak dopadne tak pro me, jakozto pro cloveka co si to chce koupit by to bylo velmi lakave a asi bych se dlouho nerozmyslel
Airvash - CzA !!!Rovnost, volnost, bratrstvi, rebelie!!! SWG: Eclipse (retired) Airvash - Zdechliny !!!Feel the power of the shadow!!! WoW:Drak'thul (retired) Airvashka - The Genesis, Carpe diem ally! LA2:Gustin
Kravka - To je pekna blbost s toho jak lidi v kinech kecaj a zkousel manzelky s predchozich epizod si to fakt nemyslim. Na akcni podivanou chodeji jen nadrzeni pubertaci kteri nevedi co s hormonama a delaj tam bordel a pazvuky. Napr. ma rodina tam jde kvuli pribehu ne kvuli akcni podivane (ano opravdu tam jde cela ).
Kravka - To je pekna blbost s toho jak lidi v kinech kecaj a zkousel manzelky s predchozich epizod si to fakt nemyslim. Na akcni podivanou chodeji jen nadrzeni pubertaci kteri nevedi co s hormonama a delaj tam bordel a pazvuky. Napr. ma rodina tam jde kvuli pribehu ne kvuli akcni podivane (ano opravdu tam jde cela ).
No ja bych asi nikoho z my rodiny (mimo bratra :)) na E3 do kina nedostal ani heverem. Chtěl jsem jen napsat, že u mnoha lidí může shlédnutí e3 nastartovat zájem o SW svět jako takový. My jsme v podstatě uzavřená komunita, sw nás spojuje a dokážem o tom vykládat a shlédnutí E3 je pro nás svatá povinost . Jsou ale lidi kteří si na to zajdou jen proto že prostě chtěj vidět akční podívanou a souvislosti jsou jim ukradený, jelikož rozestupy mezi epizodami jsou dost velké. I když bohužel akční filmy stojí již dlouhou dobu za prd, já na ně rád chodím, líbí se mi vizuální efekty co už dnes dokážou udělat, ale jak říkám, najít dnes kvalitní film u kterýho bych se nepodíval ani jednou na hodinky, nebo kde by se na konci netřepala americká vlajka, je opravdu kumšt.. a to rozhodně nepatřím mezi pubertáky co po sobě během filmu házej popcorn Já osobně jsem taky před rokem měl nějaký star wars u prdele. Věděl jsem že existují ale tím to hasne a věř mi Jorssku že to drtivá většina lidí bere podobně .. a kdybych svojí přítelkyni chtěl zkoušet ze sw, to už by asi nebyla moje přítelkyně
akorat co se tyce SWG, tak pokud nekdo dela hru podle licence, tak MUSI respektovat pravidla toho sveta.. a kdyz nechteji respektovat, kdyz chteji jen hru pro more povrchnich hracu, tak na to je treba everquest..
akorat co se tyce SWG, tak pokud nekdo dela hru podle licence, tak MUSI respektovat pravidla toho sveta.. a kdyz nechteji respektovat, kdyz chteji jen hru pro more povrchnich hracu, tak na to je treba everquest..
neodsuzuj neco, co jsi nehral
nehral, ale hlavne jsem nevidel zadny film everquest, knihu atd.. tudiz, kdyz si vytvori vlastni svet, at ho przni, jak chteji, ale kurvit jiz vytvoreny (a nadherny) svet kvuli prachum je hnus..
no ja spis narazel na to ze je to pro povrchni lidi.. to jako kdyz neco nema zaklad na nejake knizce/filmu/cemkoliv, tak je to jen pro povrchni lidi a spatny?
carmax, ok slovo povrchni beru zpet, ja proti EQ nic nemam, jen jsem tim chtel rict, ze everquest si muze zahrat kazdy (kdo ma rad fantasy), ale SWG hrajou predevsim ti, co maji radi SW..
argument typu ze SWG je/mabyt pro vsecky, je totalni pikacovina, protoze pak mohli soe vyrobit MMORPG s nazvem "kdesi v kosmu kdysi" s vlastnim svetem, ktery si muzou menit jak chteji anikdo nebude nic namitat..
ale prave, protoze hra, co ma v nazvu STAR WARS, se bude lepe prodavat, tak to byl hlavni duvod proc je tahle hra "SWG" a ne "kdesi v kosmu kdysi"..
carmax, ok slovo povrchni beru zpet, ja proti EQ nic nemam, jen jsem tim chtel rict, ze everquest si muze zahrat kazdy (kdo ma rad fantasy), ale SWG hrajou predevsim ti, co maji radi SW..
argument typu ze SWG je/mabyt pro vsecky, je totalni pikacovina, protoze pak mohli soe vyrobit MMORPG s nazvem "kdesi v kosmu kdysi" s vlastnim svetem, ktery si muzou menit jak chteji anikdo nebude nic namitat..
ale prave, protoze hra, co ma v nazvu STAR WARS, se bude lepe prodavat, tak to byl hlavni duvod proc je tahle hra "SWG" a ne "kdesi v kosmu kdysi"..
Proc slatanina? Kashyyyk je zapadla planeta proc by tam teda nemohla zustat technika s klonovich valek, a Grievous muze pekne propojovat novou a starou trilogii (pokud to bude logicky vysvetlene).
Proc slatanina? Kashyyyk je zapadla planeta proc by tam teda nemohla zustat technika s klonovich valek, a Grievous muze pekne propojovat novou a starou trilogii (pokud to bude logicky vysvetlene).
TO jsem teda zvedavej jak vysvetlej logicky Grievouse (jeste k tomu na Kashyyyyyku).
TO jsem teda zvedavej jak vysvetlej logicky Grievouse (jeste k tomu na Kashyyyyyku).
Chtel bych se zeptat jak vubec dopadlo JtL? Jak to tady tak procitam, tak mi prijde ze vsichni dal bojujete na zemi .. a co vesmir? Premyslim o znovuzakoupeni swg prave kvuli vesmiru.. jak velka cast hry je tvorena tim vesmirem a akci vnem? Je to jen kratochvile, snaha o zisk penez od lidi nebo se da solidne hrat treba i hlavne ve vesmiru a ne jen na zemi? Jak probiha ten boj ve vesmiru ve stihacce? Je to plne 3D jako v singleplayer sw simech?
edit koukam na ty koncetiny kyberneticky a je to docela hnusny.. dale procitam si ze predelavaji combat.. kdy to budou mit hotove? dost mne stval ten system kdy se clovek musel hodne nazrat aby moh strilet specky jinak sem se malem sam "zabil" :(
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Roider - Lol rikali ti neco buffy? Kdy vyjde CR na to mas forum, to jest 30.5. jako oficialne datadisk. Jinak predplatitele ho budou mit uz 5.5. Vesmir je dobry, jo je kompletne 3D. A je i zajimave vymyslene expovani ve forme questu. Ale kdyz udelas mastera tak tam neni moc co delat, jo otverve se ti PvP zona jenze rebelove jsou lini do toho letat a tak tam skoro nikdo neni a moc si tam nezastrilis.
on je asi dost velikej problem ze spousta lidi mozna jeste nema JTL s prichodem tohoto datadisku automaticky dostavas zadarmo JTL a to si myslim ze pro newbiky a hrace bez datadisku je super price a mozna tak to pritahne Space PVP
on je asi dost velikej problem ze spousta lidi mozna jeste nema JTL s prichodem tohoto datadisku automaticky dostavas zadarmo JTL a to si myslim ze pro newbiky a hrace bez datadisku je super price a mozna tak to pritahne Space PVP
Tak to aby Gábinka rychle dodělala toho mastera, protože mi pak budou newbie campit na mém spawn pointu
Tak to aby Gábinka rychle dodělala toho mastera, protože mi pak budou newbie campit na mém spawn pointu
Tak sem byl vcera na TC a co jsem nevidel! Cervenou Clone trooper armor! A mel ji na sobe rodian. Takze si musim sehnat helmu, hodi se mi k imperialnimu armoru kdyz nemuzu nosti imp. helmy. A jeste neco vsechny rasy budou moct nosit RIS a BH armor (nepocitaji se Ithoriani a Wookie).
Tak sem byl vcera na TC a co jsem nevidel! Cervenou Clone trooper armor! A mel ji na sobe rodian. Takze si musim sehnat helmu, hodi se mi k imperialnimu armoru kdyz nemuzu nosti imp. helmy. A jeste neco vsechny rasy budou moct nosit RIS a BH armor (nepocitaji se Ithoriani a Wookie).
mal si urobit screen(ak si ho(ten screen) neurobil)