Author |
Topic  |
Jorssk
Moderator

2991 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 07:10:43
|
Hele neprijdou vam grupy po 8 lidech malo? Jak se pujde asi do dw? to bude muset byt vice grup... |
 |
|
Jedi_Knight
Average Member

1690 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 07:13:43
|
quote: Originally posted by Jorssk
Hele neprijdou vam grupy po 8 lidech malo? Jak se pujde asi do dw? to bude muset byt vice grup...
Spíš bude mít každej člověk konečně co dělat a nebudou jen tupě mlátit kolem sebe... prostě lepší koordinace nutná. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
 |
|
baron432
New Member

415 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 08:42:16
|
Hmmm, pak ale bude koordinace prez nejaky Voice nutna (a vraci mne to do dob HD2 ). |
PotBS Roberts - Paul van Staff (NO), Paul LeBaron (FT), Paul de Witt (PT), Španělsko, Storm Riders SWG Eclipse - Pave'l vanStaff, Jedi (ex Jedi/ImpAcePilot) SWG Eclipse - Pattt vanStaff, Officer (ex MRifle, MBH, 4000 CM) |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 10:05:39
|
quote: Originally posted by baron432
Hmmm, pak ale bude koordinace prez nejaky Voice nutna (a vraci mne to do dob HD2 ).
HD2 ? Horké Dny dvě ? 
a vubec, pavle, ty jsi takovy sympaticky casem provereny hrac se smyslem pro humor, tak kdy konecne vstoupis k nam ? (mame ventrilo pro guildu )
a dokonce ani nebudes muset prvni mesic platit guildovni poplatek  |
Jerzee <Mor do Kuli> |
Edited by - JerzeeG on 27/04/2005 10:06:10 |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 16:18:25
|
quote: Originally posted by JerzeeG
quote: Originally posted by Olusriel Kolik Vas tady hraje v SWG pvp? ;-) ...spocital bych to na prstech jedne ruky.
na prstech jedne ruky vyslouzileho drevorubce.. (se rika)
zkousel jsem pvp.. ale opravdu me nebavi situace, kdy musis byt bud def. stacker s uber kladivem/pikou ( a to jeste s odrenyma usima tak tak), nebo jedi, aby sis zahral.. (pokud nepocitam jedince co maji napr. uber rifli co dela 3K dmg do hrace..)
meleerem: Vem si Aomity. Ta ted uz asi nema bh, protoze ji nedas ani kd ani posture down a s problemy vubec dizzy. Kdyz k tomu vemes jeji kladivo vyjde z toho ze s ni pokud je jedi sam nema cenu bojovat, sejme te.
jedi: Normalni jedi, pokud to neni defender, prezije jenom s problemy, staci kdyz ti da posture down, dizzy, bodyhit, thakitilo je ti v tom okamziku k hovnu, jidlo na posture down ti urcite neda +100. Takze lezis s dizzy a healujes se jako o zavod, zvednes se a cela situace se opakuje, dokud ti nedojde force, pokud te nekillnula uz pri prvnim lehu.
Z toho vyplyva, ze za staryho systemu s ni nebo jakymkoliv dobrym tankem, pokud to mel zvladnuty i s healovanim, nemelo jako jedi vubec cenu bojovat - jedi nemel sanci.
Příkladem toho, jak byl meleer uber, kdyz byl dobre hranej je bitka 6 light jedi na 6 dark jedi v Purgatory na Loku. Aomity byla vpredu, brala na sebe dmg i 3 dark jedi na jednou a rebel jedi knighti byli schovani za ni!! Ted nemluvim o jejim kladivu. Co s ni chces udelat, kdyz ji nedas ani dizzy ani kd ani posture down. Jedine jeste vic jedi a umlatit ji ve stoje ... a to je jen jedna melee postava
|
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 16:21:01
|
quote: Originally posted by Olusriel
quote: Originally posted by Olusriel Kolik Vas tady hraje v SWG pvp? ;-) ...spocital bych to na prstech jedne ruky.
na prstech jedne ruky vyslouzileho drevorubce.. (se rika)
zkousel jsem pvp.. ale opravdu me nebavi situace, kdy musis byt bud def. stacker s uber kladivem/pikou ( a to jeste s odrenyma usima tak tak), nebo jedi, aby sis zahral.. (pokud nepocitam jedince co maji napr. uber rifli co dela 3K dmg do hrace..)
meleerem: Vem si Aomity. Ta ted uz asi nema bh, protoze ji nedas ani kd ani posture down a s problemy vubec dizzy. Kdyz k tomu vemes jeji kladivo vyjde z toho ze s ni pokud je jedi sam nema cenu bojovat, sejme te.
jedi: Normalni jedi, pokud to neni defender, prezije jenom s problemy, staci kdyz ti da posture down, dizzy, bodyhit, thakitilo je ti v tom okamziku k hovnu, jidlo na posture down ti urcite neda +100. Takze lezis s dizzy a healujes se jako o zavod, zvednes se a cela situace se opakuje, dokud ti nedojde force, pokud te nekillnula uz pri prvnim lehu.
Z toho vyplyva, ze za staryho systemu s ni nebo jakymkoliv dobrym tankem, pokud to mel zvladnuty i s healovanim, nemelo jako jedi vubec cenu bojovat - jedi nemel sanci.
Příkladem toho, jak byl meleer uber, kdyz byl dobre hranej je bitka 6 light jedi na 6 dark jedi v Purgatory na Loku. Aomity byla vpredu, brala na sebe dmg i 3 dark jedi na jednou a rebel jedi knighti byli schovani za ni!! Ted nemluvim o jejim kladivu. Co s ni chces udelat, kdyz ji nedas ani dizzy ani kd ani posture down. Jedine jeste vic jedi a umlatit ji ve stoje ... a to je jen jedna melee postava
Chtel sem tim rict ze pvp proti jedi knightovi se ve starym systemu dalo hrat i s melee postavou a nemusels mit ani uber zbran. |
|
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 16:58:50
|
no nevim, jestli je aomity zrovna dobry priklad.. protoze ta osoba ma urcite nejen uber kladivo, ale i uber brneni/obleceni atd.. ne kazdy meleer je na tom jako ona.. aspon ja jich na eclipse zas tak hodne behat nevidim..
ale staci, abys po melee hodil poison do mindu (ze 65m!!) a je v riti..
a tu uber zbran stejne meleer mit musi, protoze je sice pekne ze jediho srazis a dobes ho po kouskach, ale na to bohuzel neni cas.. (pokud nedavas duel, kde mas casu habakuk, ale o tom to asi neni..)
ale pointa je v necem jinem - muzes byt bud jedi, nebo stacker, nebo CM/rifleman, ale ten uz posledni dobou vlastne ne, protoze je hodne jedi, na ktere proste nema a malo meleeru, na ktere je dobry.. takze rifleman v podstate taky nic.. a zbyvaji dve "povolani", obe v podstate melee
a to je presne to, co od atmosfery Star Wars cekam.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 17:47:57
|
olusriel : neříkej mi že Aomity nedáš dizzy, to se mi nezdá. Sám přece máš s violou stackera apokud si vzpomínáš na naše duely Viola vs Khaot, dizzy jsem ti dal bez problémů. S KD to bylo horší, upad si až tak po 15 pokusu tě shodit ale šlo to, do té doby byl duel celkem vyrovnaný. A když už jsi byl na zemi tak byl konec. Dervishem 2 jsem te furt dizzoval dokola a zaroven z tebe slušně chcalo a prostě už ses nezvedl. Alfou a omegou ve starém pvp systemu bylo shodit na zem, nic víc. Na zemi se nejedi nezahealoval, nezbavil se dizzy a k tomu inkasoval vetsi dmg. Asi na tom něco je co píšeš, určitě měla vypito proti dizzy a měla dodge ale na meleery je třeba žrát accuracy food... fakt těžko říct. Když mě párkrát navštívil Yoni nebo jak se menuje, měl uber piku, a s mym defenderem + bio hadry + syntsteak + susana melee defence + 16, jsem mel melee def na capu a ani s uber kladivem mi nebral z mindu vic než 200 a to už jde s mind buffem ustat. Neřikam porazit ale minimalně bojovat a v nejhorším utýct pod ancienta, tam je bezpečno  |
jůůz d fóós |
 |
|
Kravka
Junior Member

931 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 17:58:59
|
no nevim, jestli je aomity zrovna dobry priklad.. protoze ta osoba ma urcite nejen uber kladivo, ale i uber brneni/obleceni atd.. ne kazdy meleer je na tom jako ona.. aspon ja jich na eclipse zas tak hodne behat nevidim..
a tu uber zbran stejne meleer mit musi, protoze je sice pekne ze jediho srazis a dobes ho po kouskach, ale na to bohuzel neni cas.. (pokud nedavas duel, kde mas casu habakuk, ale o tom to asi neni..)
ale pointa je v necem jinem - muzes byt bud jedi, nebo stacker, nebo CM/rifleman, ale ten uz posledni dobou vlastne ne, protoze je hodne jedi, na ktere proste nema a malo meleeru, na ktere je dobry.. takze rifleman v podstate taky nic.. a zbyvaji dve "povolani", obe v podstate melee
a to je presne to, co od atmosfery Star Wars cekam..
- i uber brneni je proti jedimu na prd.. - o poisonu bych už radeji neslysel, vsichni vime ze to byla jedna z hlavnich veci proc byl pvp system na prd a proc byl nutny revamp. - k tomu CM/Rifleman : Jde videt Jerzee že jsi neviděl v akci Olusriel a Niresana když měli oba tento templ. Meleeri se nechytali ani se vším uber. Pokud někdo tento templ uměl používat, nikdo kromě jedi neměl šanci a já se docela divím že jich nebylo více.. Dovolim si tvrdit, že to byl vůbec nejlepší PvP non-jedi templ jakej šel vytvořit. Dokud nenarazili na jedi, byli v poho.
|
jůůz d fóós |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 19:54:37
|
quote: Originally posted by Kravka
a to je presne to, co od atmosfery Star Wars cekam..
- i uber brneni je proti jedimu na prd.. - o poisonu bych už radeji neslysel, vsichni vime ze to byla jedna z hlavnich veci proc byl pvp system na prd a proc byl nutny revamp. - k tomu CM/Rifleman : Jde videt Jerzee že jsi neviděl v akci Olusriel a Niresana když měli oba tento templ. Meleeri se nechytali ani se vším uber. Pokud někdo tento templ uměl používat, nikdo kromě jedi neměl šanci a já se docela divím že jich nebylo více.. Dovolim si tvrdit, že to byl vůbec nejlepší PvP non-jedi templ jakej šel vytvořit. Dokud nenarazili na jedi, byli v poho.
rofl.. ale ted jsi akorat zopakoval to, co tvrdim ja, si to poradne precti..
a s tim brnenim - psal jsem brneni/obleceni, nevim, co k tomu vic dodat.. snad jen, ze mozna ma i ten bugnuty PSG, co ma defensi proti LS a na nem ADK.. tolik k brneni.. (PSG patri pod brneni, minimalne protoze ho vyrabi AS ) |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Olusriel
Junior Member

836 Posts |
Posted - 27/04/2005 : 23:51:45
|
quote: Originally posted by Kravka
olusriel : neříkej mi že Aomity nedáš dizzy, to se mi nezdá. Sám přece máš s violou stackera apokud si vzpomínáš na naše duely Viola vs Khaot, dizzy jsem ti dal bez problémů. S KD to bylo horší, upad si až tak po 15 pokusu tě shodit ale šlo to, do té doby byl duel celkem vyrovnaný. A když už jsi byl na zemi tak byl konec. Dervishem 2 jsem te furt dizzoval dokola a zaroven z tebe slušně chcalo a prostě už ses nezvedl. Alfou a omegou ve starém pvp systemu bylo shodit na zem, nic víc. Na zemi se nejedi nezahealoval, nezbavil se dizzy a k tomu inkasoval vetsi dmg. Asi na tom něco je co píšeš, určitě měla vypito proti dizzy a měla dodge ale na meleery je třeba žrát accuracy food... fakt těžko říct. Když mě párkrát navštívil Yoni nebo jak se menuje, měl uber piku, a s mym defenderem + bio hadry + syntsteak + susana melee defence + 16, jsem mel melee def na capu a ani s uber kladivem mi nebral z mindu vic než 200 a to už jde s mind buffem ustat. Neřikam porazit ale minimalně bojovat a v nejhorším utýct pod ancienta, tam je bezpečno 
kdyz ti budu davat porad dokola dizzy, lunge2-drep a bodyhit = vzdy knockdown /neudelas nic ani s thakitilem, ver tomu. Jen se budes porad dokola healovat a vstavat nahoru. A kdyz budu mit jako meleer def proti kd a posturedown 120 a ty 0(jednu nebo druhou), kdo myslis ze bude vecne drepet nebo lezet? Nemel sem to na tobe a girossovi cas vyzkouset, zato sem si to vyzkousel na jinych nebo to zkouseli oni na mne a funguje to. Uz vubec nepisu ze ja zadny jidlo na kd nebo posturedown nejedl (jinak bych mel treba kd defence na 230 :) |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 02:51:42
|
Mno podle toho co tu pisete je PvP pekne o hovne ;-DD Co noveho prinese ten Combat Rewamp pro riflemany? Kdyz jsem hral SWG, tak mne stvalo ze proste jako rifleman sem na blizko nemel sanci na potvory.. tzn kdyz jsem ji neustrilel na dalku tak sem temer malem umrel jak jsem se netrefoval na blizko.
Nevim zda je plus ta zmena ze uz tam neni fronta podobne jako v KOTOR, myslim ze tim to bylo zajimave.. DAoC ma take fronty.. sice jen na 3 veci do fronty ale lepsi nez 2 co ted maji byt.
Co se mi moc libi je, ze misto battle fatigue je ten cooldown. Fakt mne to sralo.. hodne premyslim o zakoupeni experience az vyjde. Ma tam byt vse za cenu cca 1000kc.
Jeste sem se chtel zeptat.. jak je to s placenim.. uz si nevzpominam jestli evropani museli platit misto 14.99$ euro? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Edison
Starting Member
33 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 07:53:01
|
Hmmmmm takžem jsem se po půlroční pauze vrátil a musím říct že jsem byl moc rád. Ale po CR vážně uvažuji že to zase zabalím. Mám úplně novou postavu a když jsem ty změny viděl málem jsem hrůzou spadnul ze židle. Odlevelovaný moby, akční boj .... fuj fuj fuj. Nejhorší je že tím dost zabili takovou tu volnost a svobodu v SWG. Jako hledat potvory na stejným levelu jako jsem já abych dostával expy se mi teda vůbec nechce. Teď ta hra člověka začala omezovat. Přesně to co jsem neměl rád na EQ2 (kam jsem ze SWG zdrhnul) se teď děje tady.... fuck. Campy totálně postrádají smysl všechno je děsně rychjlé a akční, vypadá to že dorazím měsíc a na 90% cancel subscribe ... opět  |
Ex SWG - Milja Vesci <CzA> Ex SWG Iptop Kekat Ex LOTRO - Thodur - guardian EQ2 - Thodur - Guardian |
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 08:12:15
|
Platba vychazi i s EU dani na 17$ |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 10:55:04
|
quote: Originally posted by Rodier
Kdyz jsem hral SWG, tak mne stvalo ze proste jako rifleman sem na blizko nemel sanci na potvory.. tzn kdyz jsem ji neustrilel na dalku tak sem temer malem umrel jak jsem se netrefoval na blizko.
rofl... a to jsi mel k te rifli druhe povolani co ? dancera ? |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 11:37:34
|
No jasně, každej nemohl mít můj uber combo koncept: dancer a tka :)
A vůbec, jak je to teď s baviči? Flourishe žerou stále zelenou? A jak to vypadá v barech, když změnili buffy? Nechá se ještě nechat postava vyhrávat 3 hodiny v baru? Nechá tu a tam najít pár posledních entertainerů pro schození bf? |
 |
|
Edison
Starting Member
33 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 12:20:35
|
quote: Originally posted by WereHamster
No jasně, každej nemohl mít můj uber combo koncept: dancer a tka :)
A vůbec, jak je to teď s baviči? Flourishe žerou stále zelenou? A jak to vypadá v barech, když změnili buffy? Nechá se ještě nechat postava vyhrávat 3 hodiny v baru? Nechá tu a tam najít pár posledních entertainerů pro schození bf?
Řekl bych že se to brzo stane minulostí, stejně jako ty kempy apod. V sedě jsem vyléčil zdraví z 10% na 100% asi za 20 s. |
Ex SWG - Milja Vesci <CzA> Ex SWG Iptop Kekat Ex LOTRO - Thodur - guardian EQ2 - Thodur - Guardian |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 29/04/2005 : 13:01:09
|
hlavne jsou ted enti bugli, takze si nemuzu vylecit svou BF |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
Jorssk