Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 pomooc.
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 09/07/2005 :  17:56:41  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
potreboval bych prosim vysvetlit vo co v ty hre de a jak se ma co delat a jak se to ovlada?? uz mi to vsechno fici ale nevim co mam delat akorat sem v nejaky velkym tunelu a akorat se muzu divat nahoru dolu a doboku a priblizovat a oddalovat. Prosim jestli by nekdo nemoh sem hodit nejaky mensi navod nebo spis popsat co a jak delat. Hraju to poprve tak se nedivte

For The HORDE !!

bluuN
Starting Member

53 Posts

Posted - 09/07/2005 :  20:58:06  Show Profile  Send bluuN an ICQ Message Send bluuN a Private Message  Reply with Quote
to mi to nemuzete nidko vysvetli nebo tak ?????

For The HORDE !!
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 09/07/2005 :  21:31:59  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
Máš tam tutorial. Připoj se na kanál CHON a ptej se tam co a jak. Tady by to bylo na dlouho a beztak by ti to moc nepomohlo...
Go to Top of Page

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 10/07/2005 :  04:26:36  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
ve hre dej ikonu chanels a de join kanal CHON

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000