Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Anarchy Online
 AO - Flame
 Neco pro zasmani
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 48

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 21/07/2009 :  17:29:18  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
Si pěkně koledujete, za chvilku na vás naběhne rudý Anpe To je fakt dobrý, tisíce nevyřešných kauz musí počkat protože teď se soud zabývá včelími medvídky.

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 21/07/2009 :  23:03:10  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
ty mi to nezapomenes :)
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 22/07/2009 :  13:00:38  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

No lol

Včelí medvídci se kvůli podezření z rasismu ocitli u soudu



Jednu z písní, které zaznívají ve stále populárním večerníčku Příběhy včelích medvídků, musel kvůli podezření z rasismu posuzovat soudní znalec. Píseň, jejíž text napsal Zdeněk Svěrák, se totiž jako bonus ocitla na kompilaci, jejíž možný rasistický obsah zkoumá soud v souvislosti s případem pravicového radikála Tomáše Plisky. Ten byl již loni v jiném případu odsouzen ke dvěma letům vězení za propagaci nacismu. O případu informoval server Lidovky.cz.

Píseň včelích medvídků:

Nás by tak nejvíce vábilo natírat celý svět nabílo.

Motýla i jeho larvu, milujeme bílou barvu.

Bílá, bílá, bílá, bílá, komu by se nelíbila. Bílá vrána bílá noc, bílé není nikdy dost.

Čmeláci, vy jste snad šílení, okamžitě nechte bílení.

Kdo se někam neuchýlí, za chviličku bude bílý.



Snad se konecne se autor docka zaslouzeneho trestu!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia


Edited by - nekrotyrael on 22/07/2009 13:01:10
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 22/07/2009 :  16:14:43  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Pricina a nasledek?:-)
http://bonusweb.idnes.cz/magazin/world-of-warcraft-bez-poloviny-predplatitelu-foo-/clanek.A090720_232200_bw-zurnal_son.idn

http://zpravy.idnes.cz/zapadem-ciny-se-siri-etnicke-nepokoje-zemrelo-pry-temer-160-lidi-pbu-/zahranicni.asp?c=A090706_091143_zahranicni_jan

Kdyz sem to vykopirovaval tak sem cetl neco o tom, ze Jirka je fakt ferovej politik a chce si nechat snizit plat a imunitu. Po volbach.
To sem patri asi taky:-)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 23/07/2009 :  15:58:32  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

No lol

Včelí medvídci se kvůli podezření z rasismu ocitli u soudu



"Mluvte! Proč jste propichovali autobusům pneumatiky?"
"Všem autobusům ne. Jenom autobusům téhle náckovské linky!" trval na svém kategoricky důchodce pan Ištvánek.
"Jak to myslíte?" opáčil se nadstrážmistr. "Jaké náckovské linky?"
"Cožpak jste si toho nikdy nevšiml? Ten autobus má číslo 188. Jednička znamená á, osmička znamená há. 18 je AH, Hitlerův monogram. 88 je HH, Heil Hitler, nacistický pozdrav. A tento autobus kombinuje obojí!"
"Zbláznil jste se?"
"Ne! A to zdaleka není všechno. Odkud jezdí? Z Kavčích hor na Želivského!"
"No a? Vy mu nemáte co propichovat kola i kdyby jezdil třeba z Hostivaře do Hrdlořez!"
"Jenže co je na Kavčích horách?"
"Televizní studio"
"Správně. Studio veřejnoprávní České Televize. A to není všechno, to nejhorší teprve přijde! Co je na Želivského?"
"Metro, mrakodrap, špitál a hřbitov."
"Jenže jaký hřbitov? Hned k autobusovému terminálu tam přiléhají Židovské hřbitovy! Chápete? Židovské!" skočila jim do řeči doochodkyně.
"Co se tím snažíte naznačit?"
"Tím chci říci, že dopravní podnik je spolkem nácků. Propojit autobusovou linkou, která kombinuje Hilterův monogram a nacistický pozdrav, nejvýznamnější a největší televizní studio v zemi, místo kde se vytváří veřejné mínění a židovský hřbitov, to nemůže být náhoda. Navíc po cestě je ještě plynárna, chápete? Plynárna! Nejdřív do plynu a pak až na hřbitov!"
"Také jsou cestou Strašnice." namítl nadstrážmistr
"Vidíte, jak to do sebe zapadá... Strašnice, krematorium! Ještě se nám snaží naznačit, že nás dovedou tím splynováním, spálením a pohřbením pár Židů zastrašit. Za tohle se můj táta v pětačtyřicátým na barikádě panzerfaustem nezmrzačil!"

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 24/07/2009 :  13:24:47  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
Něco k pláči nebo spekulace?:
http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&eurl=http%3A%2F%2Fkecy%2Eroumen%2Ecz%2FroumingVideo%2Ephp%3Fid%3D9116%26category%3D%26search%3D&feature=player_embedded

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 24/07/2009 :  13:46:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote

quote:
Originally posted by Ufi

No lol

Včelí medvídci se kvůli podezření z rasismu ocitli u soudu



Další skandální odhalení Einsatzkommanda Eichler je zde. Nejen Landa, ale taky Čmelda a Brumda jsou neonacisté, ultrapravičáci a meganáckové.

Když pomineme skandál s celosvětovou rasovou svatou válkou, kterou vyhlásili oba čmeláci v písni bílá, bílá, bílá, je naprosto zřejmé, že v řádění čmeláčích komand je skryt výrazný rasový podtext.

1. Čmelda a Brumda pochází z tradičního rodinného prostředí. Rodina je rasově jednotná, otec je heterosexuální čmelák a matka je čmelákyně (označení "samička čmeláka" je genderově nespravedlivé a poukazuje na kopulační podstatu vztahu obou bytostí). Bydlí ve společné domácnosti, kterou s nimi nesdílejí ani narkomani, ani příbuzní, ani přátelé z předchozího výkonu trestu. Doma musejí být pravidelně do pěti. Právě z takových rigidních poměrů se často vyvíjejí nejzarytější odpůrci multikulturního soužití.

2. Jedná se o tradicionalistickou rodinu, matka si hledí svého medu a otec pořád někde lítá. Dá se předpokládat, že i malí čmeláci byli infikováni touto vizí soužití natolik nekompatibilní s genderovou rovností. Kdyby otec byl například učitelem v mateřské školce a matka specialistkou na protitankové rakety, byl by obraz rodiny podstatně modernější a realističtější.

3. Hlavní protagonisté sami tvoří genderově a menšinově nevyrovnanou komunitu. Blonďatý Brumda je navíc přímo prototypem nordického čmeláka. V neposlední řadě, oba jsou heterosexuální a v rodině není provozován incest.

4. Z některých příhod, které čmeláci prožijí, zcela jasně vyplývá, že popírají základní myšlenky multikulturního soužití.

a) v příhodě Kroupový: Brumda atakuje Berušku, že je houby beruška, když nemá puntíky. Jednoznačný pokus o segregaci na základě barvy pleti, v tomto případě barvy krovek.
b) v epizodě Strašidlový: raper a angažovaný Róm Pučmeloud obsadí domeček Čmelákových, aby tam zřídil squatt a sociálně-ekologické informační centrum. Čmeláci ho vyženou za pomoci větru (alegorie na použití otravných plynů).
c) v epizodě Světluškový: (černý) krtek je vyobrazen jako subjekt, který zničí Čmelákům domeček. Osoby tmavé barvy pleti tak epizoda prezentuje jako ničitele bytové výstavby
d) v epizodě Čtyřlístkový: čmeláci uniknou ze sklenice, protože s sebou mají čtyřlístek. Odkaz na starogermánskou mystiku, tvarová podobnost čtyřlístku a hákového kříže.
e) Ubrečený: Pučmeloud se věnuje činnosti, která je odjakživa příznačná pro jeho etnikum a vykrádá byty. Čmeláci jej donutí odevzdat kořist a tím naruší jeho menšinovou emancipaci a sebeuvědomování, naruší tak jeho další vývoj útokem na jeho etnické vývojové kořeny
f) epizoda Rohatý, nejvýraznější projev čmeláčího extrémismu. Čmeláci natírají nabílo, co jim přijde pod ruku. Demonstrativně přebarví například duhového motýla (alegorie k násilným akcím proti queer pochodům homosexuálních spoluobčanů). Chytí je brouk Roháč, který symbolizuje neúnavnou a často nedoceňovanou práci represívních složek. Následně jsou oba čmeláci odsouzeni k veřejně prospěšným pracem.
g) úvodní epizoda Zlobivý, blonďatý čmelák atakuje gaye motýla a ještě je na něj drzý

5. Další skupina výhrad směřuje k skrytým nebo naopak chybějícím podprahovým vjemům. Pruhovaný outfit obou rasistických čmeláků je jen jiné barevné provedení svetru od Thor Steinar. V úvodní znělce jsou zmíněny berušky, světlušky, čmeláci apod., přičemž nikdo nebere ohledu na gaye a Rómy. Rozkvetlá louka, po které se rasistický hmyz pohybuje, nereflektuje dostatečně aktuální hrozby globálního oteplování a může vyvolat falešný dojem, že příroda je už tak dost krásná a nepotřebuje chránit. Nejsou zachyceny žádné vymírající druhy, děj nekonči globální katastrofou. Na loukách nejsou vyznačeny cyklostezky a před cukrárnou v epizodě Bonbónová chybí parkovací místo pro vozíčkáře.

Závadnost tohoto večerníčku svojí nenápadností zachází ještě dále než urážky biozemědělců v Krkonoškých pohádkách. Celkově lze pouze konstatovat, že nejen jedna píseň, ale celý večerníček o čmelákách je zralý na zásah bratrstva pravdy a lásky. Zákaz a šmitec. Narozdíl od progresívní pohádky o Křemílkovi a Vochomůrkovi, dvou gayích žijících v registrovaném svazku v chaloupce z biomasy, je tohle písek sypaný přímo do soukolí modernizace společnosti.
http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009072001

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 24/07/2009 :  13:47:50  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manatar

Něco k pláči nebo spekulace?:
http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&eurl=http%3A%2F%2Fkecy%2Eroumen%2Ecz%2FroumingVideo%2Ephp%3Fid%3D9116%26category%3D%26search%3D&feature=player_embedded


Nic co by se nevedelo poslednich 30 let, akorat ty cisla jsou pouzity tak aby odpovidala zadani jak to ma vyznit.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 24/07/2009 :  20:27:23  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Manatar

Něco k pláči nebo spekulace?:
http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&eurl=http%3A%2F%2Fkecy%2Eroumen%2Ecz%2FroumingVideo%2Ephp%3Fid%3D9116%26category%3D%26search%3D&feature=player_embedded


7 minut? Zadam strucny souhrn!

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Manatar
New Member

125 Posts

Posted - 24/07/2009 :  20:56:00  Show Profile Send Manatar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by Manatar

Něco k pláči nebo spekulace?:
http://www.youtube.com/watch?v=UTzEpt49yeU&eurl=http%3A%2F%2Fkecy%2Eroumen%2Ecz%2FroumingVideo%2Ephp%3Fid%3D9116%26category%3D%26search%3D&feature=player_embedded


7 minut? Zadam strucny souhrn!



Já to pochopil tak, že bysme (evropané co v Aláha nevěří) mělí víc píchat a míň používat antikoncepci nebo nás muslimové asimilují.
Každej udělat aspoň 2,1 ks dítěte a pak naše kultura nazanikne...

WoT: IS-7, BC , E4 , IS-4 ,T62A...

Edited by - Manatar on 24/07/2009 20:57:21
Go to Top of Page

redvirus
Starting Member

39 Posts

Posted - 25/07/2009 :  23:18:53  Show Profile  Send redvirus an ICQ Message Send redvirus a Private Message  Reply with Quote
Našel jsem to na NT fóru........co jen mi to připomíná???


AO: Charley,Charlient
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 27/07/2009 :  17:12:53  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
[Jingei]: ten tvuj acc prej hraje nejak hafo lidi
To [Jingei]: neeee
To [Jingei]: kdo to řikal?
[Jingei]: 5 ci co prej
To [Jingei]: jenom já
[Jingei]: vsichni rikaj
To [Jingei]: COŽE?!
[Jingei]: njn
To [Jingei]: tak to je blábol tedy
[Jingei]: dobry vedet:)

občas logne i kámoš ale teď hraju pouze já aby nebyly zbytečný neschody díky
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 27/07/2009 :  17:40:27  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
abych predesel neshodam, muj account hraju jen ja! a pak par desitek dalsich chodi pokecat pres muj ucet na aorc, nic vic!
Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 27/07/2009 :  20:10:44  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
jj šlo to napsat i jinak
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 28/07/2009 :  01:56:12  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
kto na mna este nema vlastne login?

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 28/07/2009 :  20:18:10  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by BoSS_631

kto na mna este nema vlastne login?


Ja.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 31/07/2009 :  11:01:46  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote

Přijde chlap do baru, kde obsluhuje barman - robot. Natočí mu perfektní pivo a zeptá se ho, jaké má IQ. Chlápek odpoví, že někde kolem 150. Barman se s ním plynně začne bavit o kvantové fyzice, globálním oteplování, makroekonomice, nanotechnologiích...Chlap je z toho celý vedle, tak si říká, že ho vyzkouší. Jde domů, převlékne se a vrátí se do baru. Barman mu opět natočí perfektní pivo a ptá se na IQ. Chlápek řekne, že má kolem stovky. Robot s ním začne kecat o ženských, o fotbale, o autech...
Chlapovi se to hrozně líbí, tak jde zase domů, převlékne se a vrátí se do baru.
Obdrží opět perfektní pivo a obvyklý dotaz. Tentokrát řekne robotovi, že má IQ 50. Na to se barman nakloní až k němu a pomalu, ale skutečně pomalu, říká:
Tak co? Zase budeme letos volit Paroubka?
Go to Top of Page

Criters
Starting Member

17 Posts

Posted - 31/07/2009 :  15:30:44  Show Profile Send Criters a Private Message  Reply with Quote
hehe

Criters
Go to Top of Page

BoSS_631
Junior Member

902 Posts

Posted - 06/08/2009 :  10:14:25  Show Profile Send BoSS_631 a Private Message  Reply with Quote
http://z0r.de/?id=448

Jurosik AO agent
Mrska - evade "twink" :D

Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...

Ubytovanie na orave
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 11/08/2009 :  01:07:53  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2009 :  11:17:08  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0


Wtf, na Rimoru se bojuje o veze? Ja ze se tam omni a clani domluvili na jejich spravedlivem rozdeleni.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia


Edited by - nekrotyrael on 12/08/2009 11:18:17
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 12/08/2009 :  17:53:51  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by AnpetuWi

http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0


Wtf, na Rimoru se bojuje o veze? Ja ze se tam omni a clani domluvili na jejich spravedlivem rozdeleni.


no tezko se to sice porovnava, ale ze situace na forech soudim, ze na Rimoru se vedou TW casteji . Ja zas mel za to, ze hraci na RK1 provozuji jen PvM (tahle posledni veta je asi stejne tak pravdomluvna, jako ta tvoje )

Edited by - axel999 on 12/08/2009 17:54:13
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 12/08/2009 :  22:56:03  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by AnpetuWi

http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0


Wtf, na Rimoru se bojuje o veze? Ja ze se tam omni a clani domluvili na jejich spravedlivem rozdeleni.


no tezko se to sice porovnava, ale ze situace na forech soudim, ze na Rimoru se vedou TW casteji . Ja zas mel za to, ze hraci na RK1 provozuji jen PvM (tahle posledni veta je asi stejne tak pravdomluvna, jako ta tvoje )


Neverim, ze by se Carebearimor, kde se diskutovalo o rozdeleni Tary na clan a omni tydny a veskere "PvP" probihalo v Tir arene, zmenil.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia


Edited by - nekrotyrael on 12/08/2009 22:57:50
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 13/08/2009 :  20:54:25  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by axel999

quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by AnpetuWi

http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0


Wtf, na Rimoru se bojuje o veze? Ja ze se tam omni a clani domluvili na jejich spravedlivem rozdeleni.


no tezko se to sice porovnava, ale ze situace na forech soudim, ze na Rimoru se vedou TW casteji . Ja zas mel za to, ze hraci na RK1 provozuji jen PvM (tahle posledni veta je asi stejne tak pravdomluvna, jako ta tvoje )


Neverim, ze by se Carebearimor, kde se diskutovalo o rozdeleni Tary na clan a omni tydny a veskere "PvP" probihalo v Tir arene, zmenil.


Jak dlouho ze si hral na RK2? A kdy naposledy to bylo?
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 13/08/2009 :  23:56:07  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by axel999

quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by AnpetuWi

http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0


Wtf, na Rimoru se bojuje o veze? Ja ze se tam omni a clani domluvili na jejich spravedlivem rozdeleni.


no tezko se to sice porovnava, ale ze situace na forech soudim, ze na Rimoru se vedou TW casteji . Ja zas mel za to, ze hraci na RK1 provozuji jen PvM (tahle posledni veta je asi stejne tak pravdomluvna, jako ta tvoje )


Neverim, ze by se Carebearimor, kde se diskutovalo o rozdeleni Tary na clan a omni tydny a veskere "PvP" probihalo v Tir arene, zmenil.


Jak dlouho ze si hral na RK2? A kdy naposledy to bylo?



proc proste jednoduse neodpovis a nereknes jak to tam je?
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 14/08/2009 :  06:26:09  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by AnpetuWi

quote:
Originally posted by axel999

quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by axel999

quote:
Originally posted by nekrotyrael

quote:
Originally posted by AnpetuWi

http://www.youtube.com/watch?v=QecG9J1zqz0


Wtf, na Rimoru se bojuje o veze? Ja ze se tam omni a clani domluvili na jejich spravedlivem rozdeleni.


no tezko se to sice porovnava, ale ze situace na forech soudim, ze na Rimoru se vedou TW casteji . Ja zas mel za to, ze hraci na RK1 provozuji jen PvM (tahle posledni veta je asi stejne tak pravdomluvna, jako ta tvoje )


Neverim, ze by se Carebearimor, kde se diskutovalo o rozdeleni Tary na clan a omni tydny a veskere "PvP" probihalo v Tir arene, zmenil.


Jak dlouho ze si hral na RK2? A kdy naposledy to bylo?



proc proste jednoduse neodpovis a nereknes jak to tam je?


Zajimave...kde se me nekdo na neco ptal? Neberu prvni vetu nekrotyraela "Wtf, na Rimoru se bojuje o veze?" - to je spis recnicka otazka, navic sem mu na ni odpovedel. Ale pokud to z toho neni dost jasny, tak ano na RK2 probihaji TW dennodenne. Tara nikdy nebyla rozdelena, a pokud se o tom uvazovalo, tak asi v dobe, kdy sem jeste nehral. Ale jinak jsou v Camelotu pravidelný rezby mezi omni a clan. Na RK1 si z Tary udelali omni one-man show ne (rozumej PvM encounter)?

Edited by - axel999 on 14/08/2009 06:28:21
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 14/08/2009 :  08:28:03  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

Na RK1 si z Tary udelali omni one-man show ne (rozumej PvM encounter)?


Už ne, ted se tam omni ani neukážou. Nemaj numbers a odvahu :)

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 14/08/2009 :  10:31:55  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999
Na RK1 si z Tary udelali omni one-man show ne (rozumej PvM encounter)?


Ona byla Tara nekdy neco jinyho? Teda aspon ja si tam sel dycky (jednou byla vyjimka, kdy sem tam nahodou sel a tara byla up asi po resetu zony, ale Arasid ji nesolnul:() pro body a pripadne loot. Pac nic jinyho se v Camelotu fakt delat nedalo.
(*fnuk, ty zlaty casy kdy se reklo rush, a clovek pak uz jen vidi ty lidi jak nabihaji do zdi, vsechno je out of range, dracci stoji na miste a nic nedelaji, a pak jen bila obrazovka ven a znovu)

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 17/08/2009 :  20:06:11  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
[Czaraid] Jingei: pajo das biodome? furt chces nakou akci
[Czaraid] Paja: omg no jiste ze!!!
[Czaraid] Jingei: sice si me premlouval na skupinovej sex ale tohle ti bude muset stacit

Mamma is playin'
Go to Top of Page

alexxxx
Moderator

918 Posts

Posted - 22/08/2009 :  22:40:17  Show Profile  Visit alexxxx's Homepage Send alexxxx a Private Message  Reply with Quote
http://www.lupa.cz/clanky/priznivci-videoher-jsou-starsi-nez-si-myslime/

Alexxxxela lvl,
Alexxxeladoc lvl,
Alexxxelasha lvl
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 04/09/2009 :  11:16:16  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=560241

takovej beznej paran z RK2
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 04/09/2009 :  11:26:33  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Ty kravo, nedokazu si predstavit kolik multiboxu na to mel. Klobouk dolu.

Důvod prodeje: http://www.theuntouchables.ru/forums.php?m=posts&q=487

Ve zkratce, byl boc natwinkovanej, tak ho FC svleknul. On jim ukazal ze to jde bez exploitu a nasral se.
Jinak platil 9 accountu.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje


Edited by - tojejedno on 04/09/2009 11:31:54
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 04/09/2009 :  12:05:54  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
Naprostej fail Funcomu

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

axel999
New Member

324 Posts

Posted - 04/09/2009 :  12:26:13  Show Profile Send axel999 a Private Message  Reply with Quote
Njn Failcom...Arty mel jinak nekolik 220/30, nektery z nich ai dingnul jeste pre-LE, a pak mel tucty twinku. Ten chlap asi nechodil do prace nebo za nej muselo hrat vic lidi jinak nevim:)

Edited by - axel999 on 04/09/2009 12:26:54
Go to Top of Page

commanche
Average Member

1083 Posts

Posted - 04/09/2009 :  23:15:50  Show Profile Send commanche a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

Njn Failcom...Arty mel jinak nekolik 220/30, nektery z nich ai dingnul jeste pre-LE, a pak mel tucty twinku. Ten chlap asi nechodil do prace nebo za nej muselo hrat vic lidi jinak nevim:)



Vzdyt tohle mnozstvi neudela ani 10 lidi na full-time, OMG...

Andanthe of Czech Anarchy
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 04/09/2009 :  23:32:40  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
http://www.super.cz/vtipky/16053-skokan-na-lyzich.html
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 05/09/2009 :  08:24:27  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=560241

takovej beznej paran z RK2


Och, prisel o smysl zivota.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 10/09/2009 :  13:45:51  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
www.watchtheguild.com


AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul


Go to Top of Page

Xix
New Member

279 Posts

Posted - 10/09/2009 :  19:48:20  Show Profile Send Xix a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel999

http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=560241

takovej beznej paran z RK2



IGOC 41x?! :D
Go to Top of Page

Unforgettible
New Member

Ban

263 Posts

Posted - 13/09/2009 :  13:50:59  Show Profile  Send Unforgettible an ICQ Message Send Unforgettible a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

www.watchtheguild.com



haha to je bomba

Koprová omáčka! pay me!

kapitán Musashisan - eva na drátě
Go to Top of Page

charis
Junior Member

sweety

550 Posts

Posted - 14/09/2009 :  22:27:49  Show Profile  Send charis an ICQ Message Send charis a Private Message  Reply with Quote
[Clan OOC] Firin: Level one twink is quite a feat but might I ask how you see in the dark?
[Clan OOC] Robetopanda: carrots ftw

Mamma is playin'
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 19/09/2009 :  15:33:53  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Ty kravo, nedokazu si predstavit kolik multiboxu na to mel. Klobouk dolu.

Důvod prodeje: http://www.theuntouchables.ru/forums.php?m=posts&q=487

Ve zkratce, byl boc natwinkovanej, tak ho FC svleknul. On jim ukazal ze to jde bez exploitu a nasral se.
Jinak platil 9 accountu.


A dostalo se mu officiální omluvy http://forums.anarchy-online.com/showthread.php?t=560900 komu se kdy šéf MMO projektu omluvil jako jedinci ?

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

petrpets
Moderator

1941 Posts

Posted - 20/09/2009 :  20:19:51  Show Profile Send petrpets a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=kOsA1UaJWWI

buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999
Go to Top of Page

AnpetuWi
Moderator

1964 Posts

Posted - 24/09/2009 :  14:55:38  Show Profile  Visit AnpetuWi's Homepage  Send AnpetuWi an ICQ Message Send AnpetuWi a Private Message  Reply with Quote
Potká se Paroubek s Bushem a ptá se ho: "Georgi, kolik si myslíš že te v USA nenávidí lidí?"
Bush na to: "No, rekl bych, že tak maximálne 8 až 10 milionu;."
Paroubek: "Hm, tak to je všude tak asi stejný..."

Edited by - AnpetuWi on 24/09/2009 14:56:30
Go to Top of Page

Ufi
Moderator

1358 Posts

Posted - 24/09/2009 :  17:45:12  Show Profile Send Ufi a Private Message  Reply with Quote
15:58 Vzájemné urážení poslanců pokračuje. Ke slovu se znovu dostal Miroslav Kalousek, který emotivně reagoval na projev Davida Ratha. "Já se občas napiji, vy se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já se z toho vyspím," řekl Kalousek.

Iron Ufan Hammer
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 26/09/2009 :  07:34:44  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ufi

15:58 Vzájemné urážení poslanců pokračuje. Ke slovu se znovu dostal Miroslav Kalousek, který emotivně reagoval na projev Davida Ratha. "Já se občas napiji, vy se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já se z toho vyspím," řekl Kalousek.


Made my day.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 26/09/2009 :  12:04:06  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=ba7kMvpbaSA

A od toho dne, se můj pet jmenuje po mém hrdinovi "Kalousek"

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Gandi
Starting Member

7 Posts

Posted - 30/09/2009 :  10:49:59  Show Profile  Send Gandi an ICQ Message Send Gandi a Private Message  Reply with Quote
quote:
"Já se občas napiji, vy se chováte jako debil. Rozdíl mezi námi je v tom, že já se z toho vyspím," řekl Kalousek.



Je to parafraze vyroku Winstona Churchila , ktery po te co mu jista poslankyne v anglickem parlamentu rekla " Pane premiere jste velice , velice opily" Ji Winston odvetil : " Pani poslankyne jste velice , velice oskliva , ale ja se na rozdil od Vas z toho vyspim "



"On seventh day God said: "Not enought mana"
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 05/10/2009 :  13:24:34  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Feky v práci od rána leje nějakou slivovici a svádí to na problémy na straně FC

Feky, 5.10.2009 13:18:56:
sa im jebe dako ten billing

Feky, 13:19:42:
alebo co

Feky, 13:20:40:
dojebane to maju cele

Octopuss, 5.10.2009 13:21:16:
všechno funguje

Octopuss, 13:21:21:
jen jsi ožratý ako zepelín:D

Feky, 5.10.2009 13:21:24:
ale kokot, som si vyupdatval

Feky, 5.10.2009 13:21:30:
spomenul heslo

Feky, 13:21:38:
klikol ze lova budem davar

Octopuss, 13:21:38:
lol

Feky, 13:21:41:
a kokot

Feky, 13:21:42:
nic

Feky, 13:21:47:
login nem funghi

Feky, 13:21:52:
mozem jebat do ucha

Feky, 13:21:57:
taki softver

Feky, 5.10.2009 13:22:58:
maju dake telefonne cislo de sa ich d poslat dopici ?
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 09/10/2009 :  16:32:24  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
[Team] Wych: no delej
[Team] Wych: do gardnu
[Team] Luciesa: kde seš
[Team] Luciesa: to neproběhnu
[Team] Wych: jaj tu behal s levele 100
[Team] Luciesa: a ptákem
[Team] Wych: jo v prdeli
[Team] Luciesa: lol
Go to Top of Page
Page: of 48 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,73 seconds. on eygor Snitz Forums 2000