Author |
Topic  |
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 13:02:15
|
ROFL.... ze by byl hrebicek trefenej na hlavicku? |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 13:17:44
|
quote: Originally posted by Kuzmik No vidis... a to by me treba zrovna zajimalo s kym si tohle dohodl. S tema lidma co vsichni hlasovali pro slouceni se jmenem Black and White? Nebo je to jen tve rozhodnuti?
Je to me rozhodnuti - za mou osobu.
Ja nejsem zadny mluvci B&W, mluvim pouze za sebe a zajima me nazor ostatnich.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 13:21:25
|
quote: Originally posted by Shelaida
http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18617
Vzhledem k tomuto postu je zřejmé že MDK nestojí o společnou českou komunitu ani ve Vanguardu. Škoda ... 
Nevim o tom, ze by MdK v nejake mmorpg chtelo byt leaderem ceske komunity ...
Pravdepodobne nevis, ze puvodni MdK je nadnarodni gilda, kde 90 procent hracu cesky nemluvi.
Cechu hrajici mmo jsou uz tisice; nic ti nebrani v zalozeni Vanguard Rytiru Lva a mas cely zivot na to pokusit se o "spolecnou ceskou komunitu". |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 13:40:12
|
Mno jak tak čtu reakce tady, tak nějak už o tu velkou českou komunitu nestojím. Je otázkou jak to totiž bude ve Vanguardu s raidama. Jestli něco jako EQI tak to potěž to si nezaraidujem. Když tu čtu jak jste se do mě pustily tak nejlepší bude guilda pár pohodářů co si chtějí zahrát než velká guilda.
Už radči končím než se ještě ozve pár přikývávačů co řeknou jak jsem vlastně hroznej padouch a co to tu vůbeř řeším. Nebudu si kazit den  |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 13:58:10
|
Ach jo. To je fakt přístup. Nejdřív si vymyslíš, co všechno chce MdK udělat proti CZ komunitě a když se bráním (docela mírně) tak řekneš že jsme přikyvávači a že se s náma nebudeš bavit. Nádhera.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 14:06:18
|
quote: Originally posted by Tibor
Ach jo. To je fakt přístup. Nejdřív si vymyslíš, co všechno chce MdK udělat proti CZ komunitě a když se bráním (docela mírně) tak řekneš že jsme přikyvávači a že se s náma nebudeš bavit. Nádhera.
Moc kouká na nedělní debaty politiků:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
calimar
Moderator

303 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 14:09:12
|
2: Shelaida, ne ze bych nejak branil MDK ale to co jsi tu vyblil jsou uplny nesmysli, tvuj posledni post jen dokazuje ze ses lajdak na hlavu presne kvuli lidem tvyho typu ke spojeni ceskych hracu nikdy dojit nemuze
ja jinak Vanguard ,pokud od zacatku pobezi PvP server budu hrat tam... |
VG : Nathyra high elf cleric MDK
|
Edited by - calimar on 16/06/2006 14:41:24 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 14:15:46
|
quote: Originally posted by calimar
2: Shelaida, ne ze bych nejak branil MDK ale to co jsi tu vyblil jsou uplny nesmysli, tvuj posledni post jen dokazuje ze ses lajdak na hlavu presne kvuli lidem tvyho typu ke spojeni ceskych hracu nikdy dojit nemuze
No pokud chces byt 100% nestranny (a nezastavat se jen mdk) tak zjistis ze tech postu je tu vic a rozhodne ne jen z pera shelaidy (a nemyslim tim sebe  ) A ano prave kdyz si nektere posty clovek cte tak si rika zda vubec stoji zato se agazovat...
quote: ja jinak Vanguard pokud od zacatku pobezi PvP server bude hrat tam...
Ano pobezi.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 16:48:15
|
....co řeknou jak jsem vlastně hroznej padouch a co to tu vůbeř řeším. Nebudu si kazit den 
Skutecne si nemyslim, ze jsi padouch. Spis debil.
|
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:06:13
|
quote: Originally posted by brutus
....co řeknou jak jsem vlastně hroznej padouch a co to tu vůbeř řeším. Nebudu si kazit den 
Skutecne si nemyslim, ze jsi padouch. Spis debil.
PMP  |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:07:21
|
Ano to je ta uroven MDK 
Začnu diskusi a vrací se mi jen sprosté nadávky ... |
 |
|
Klattu
New Member

462 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:14:05
|
Ano to je ta uroven MDK 
Začnu diskusi a vrací se mi jen sprosté nadávky ...
Myslis, ze tohle forum ctou/postuji sem jen clenove MDK?? |
Klattu, Runnyeye, EQ2 Klattu, Eclipse, SWG Klattusun, Atlantean, AO
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:14:42
|
Ano to je ta uroven MDK 
MdK je banda sracu. Vazne nechapu vas neustaly zajem o vstup ci merge s MdK .... |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:20:56
|
quote: Originally posted by Klattu
Ano to je ta uroven MDK 
Myslis, ze tohle forum ctou/postuji sem jen clenove MDK??
Pravda nemusí to být zrovna MDK  Tak to sorry  |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:21:15
|
Ano to je ta uroven MDK 
Za zacatek diskuse pokladas exhumaci pul roku stareho threadu offtopicem o jine hre ve zneni:
quote: Originally posted by Shelaida http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=18617
Vzhledem k tomuto postu je zřejmé že MDK nestojí o společnou českou komunitu ani ve Vanguardu. Škoda ... 
??
Ne, ty nezacinas diskusi - ty se seres do lidi co meli tu "drzost" pokusit se o zalozeni beta guildy ve VG. Pokud toto nechapes tak jsem tvou mentalni zpusobilost v originalnim postu jeste precenil. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 17:23:15
|
no reagovat na ty tvoje žblebty je pod mojí úroveň  |
 |
|
calimar
Moderator

303 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 18:49:41
|
no reagovat na ty tvoje žblebty je pod mojí úroveň 
zatim to spis vypada ze jakakoliv diskuze je pod tvoji uroven mno nic asi tu nema cenu dal na tebe reagovat vsechny smajliky jsu na to prilis kulate.... |
VG : Nathyra high elf cleric MDK
|
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 16/06/2006 : 21:09:59
|
SHelaido jen tak dotaz, podle tvych postu muzu brat ze tak smysli a chovaji se vsichni clenove RL? |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 17/06/2006 : 13:05:54
|
quote: Originally posted by Kaz
SHelaido jen tak dotaz, podle tvych postu muzu brat ze tak smysli a chovaji se vsichni clenove RL?
A da se podle postu lidi z mdk zde usuzovat ze jsou stejni vsichni v mdk?
ups jsem se uklikl a dal jinej cudl, puvodni text nezmenen  |
|
Edited by - Kaz on 19/06/2006 07:46:27 |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 17/06/2006 : 13:21:11
|
Heh, Kaz reagoval na post Shelaidy o "te urovni MdK"
Jinak me fakt bavi, kdo tady tak zurive bojuje...
MdK a RL v pohode raidovali a raiduji, jen par lidi odeslo z JAKu a pritom dal hraje EQ2... A je zajimave, ze tito lide, kteri se asi nesnesli s ostatnimi jsou prave Shelaida a Casea (pak jeste Chariot) a clovek, ktery se nesnesl tu breci, ze bez spolecne akce nebudou raidy. Ach jo, neni to nahodou proti sobe?
Hele Shealaido, pokud jsi s nama nechtel raidovat uz v EQ2, proc te trapi nejaka MdK, nebo se to ve Vanguardu zmeni a najednou nas zacnes mit rad?
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 18/06/2006 : 18:01:34
|
quote: Originally posted by Jaris A je zajimave, ze tito lide, kteri se asi nesnesli s ostatnimi jsou prave Shelaida a Casea (pak jeste Chariot) a clovek, ktery se nesnesl tu breci, ze bez spolecne akce nebudou raidy. Ach jo, neni to nahodou proti sobe?
RL se o spolecnou gildu snazili, jedine na cem to skoncilo byla neochota par lidi a vyhruzky od skalnich mdk clenu, to je fakt kterej tu muze kdochce jak chce okecavat a zpochybnovat ale to je asi tak vse.
Ja nemam proti 99% lidi z mdk a rl vubec nic, proto jsem se slusne ptal, zda je snaha o spoelcnou gildu BW ve VG.
Nemichal bych sem chovani par jedincu na raidech JAKu, ktere mi vadilo. V pripade jedne spolecne gildy je /ignore naprosto zanedbatelna dan.
Predpokladam, ze to ti stejni lide stejne zablokuji, ale alespon za sebe si muzu rict ze nejsem ten, kdo pripadne spojeni zkazi.
ALe jinak jarisi souhlasim s tvym oblibenym "ja bych to neresil" "vzdyt je to jen hra" 
|
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 18/06/2006 : 19:05:21
|
quote: Originally posted by Atronach Predpokladam, ze to ti stejni lide stejne zablokuji, ale alespon za sebe si muzu rict ze nejsem ten, kdo pripadne spojeni zkazi.
Vidím to vpodstatě stejně jako ty, akorát pod označením "stejní lidé" vidím někoho jiného než ty (teda pokud nemyslíš Shelaidu). |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/06/2006 : 20:22:20
|
quote: Originally posted by Atronach Ja nemam proti 99% lidi z mdk a rl vubec nic, proto jsem se slusne ptal, zda je snaha o spoelcnou gildu BW ve VG.
Mozna by jsi si mel uvedomit, ze beta vanguard mdk nema (zatim) vubec nic spolecneho s eq2 mdk ...
V soucasne dobe existuje nekolik frakci mdk. Napr. puvodni mdk drzici domenu mordokuli.com nema mimo Trinie zadneho aktivniho ceskeho hrace. Tato "frakce" pouziva jmeno MdK v nekolika dalsich mmo betach (napr. Darkfall).
Pokud nenastane diskuze mezi puvodnim ceskym mdk (mlf ragnarok -> mdk hibernie -> zacatek mordred mdk) a soucasnymi drziteli mordokuli.com muze v case nastat zasadni problem pri rezervovani jmena v pristich ackovych pvp mmorpg (v praxi muze jit o to kdo bude vice proaktivni - zda Dakir nebo Tibor). |
Edited by - VT on 18/06/2006 22:16:33 |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 01:24:11
|
quote: Originally posted by Van Tassel Pokud nenastane diskuze mezi puvodnim ceskym mdk (mlf ragnarok -> mdk hibernie -> zacatek mordred mdk) a soucasnymi drziteli mordokuli.com muze v case nastat zasadni problem pri rezervovani jmena v pristich ackovych pvp mmorpg (v praxi muze jit o to kdo bude vice proaktivni - zda Dakir nebo Tibor).
Tomuhle nejak nerozumim. V cem by jako mel nastat problem? |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 07:46:56
|
quote: Originally posted by Atronach
SHelaido jen tak dotaz, podle tvych postu muzu brat ze tak smysli a chovaji se vsichni clenove RL?
Vidis presne, Shelaida tu porad mluvi o MdK, kdyz mu nekdo vadi, at ho jmenuje a ne ze tohle je uroven MdK, co jineho od MdK cekat atd... nejak jsem si nevsiml ze by byla nejaka narazka na RL, ale jen na konkretni lidi (kdyz me nekdo s**e tak mluvim o tom cloveku a ne o te casti komunity kde je)...treba je ale Shelaida mluvci RL a vyjadruje jejich celkovy nazor o MdK a pak se podle toho muzeme zaridit...
PS: asi bys ho mel umravnit Atro... |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
 |
|
esetrone
Starting Member
57 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 08:29:26
|
Myslim že to o čem se tu bavite vaše posty zde stejně neznení,protože jak jistě všichni dobře víme , ne všichni se mají navzajem rádi a jsou tak mírumilovný ... Ale bud to překousneme nebo prostě bude vic guild...ostatně jako vždy ne 
jen muj nazor... |
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 08:34:14
|
quote: Originally posted by Atronach
Vidis presne, Shelaida tu porad mluvi o MdK, kdyz mu nekdo vadi, at ho jmenuje a ne ze tohle je uroven MdK, co jineho od MdK cekat atd... nejak jsem si nevsiml ze by byla nejaka narazka na RL, ale jen na konkretni lidi (kdyz me nekdo s**e tak mluvim o tom cloveku a ne o te casti komunity kde je)...treba je ale Shelaida mluvci RL a vyjadruje jejich celkovy nazor o MdK a pak se podle toho muzeme zaridit...
PS: asi bys ho mel umravnit Atro...
Tak předně Kazi, otevřel jsem znovu diskuzi o spojení guild v nové hře protože v EQII se to nezdařilo. Casea tu myslím řekl proč. Až Vanguard vyjde bude pozdě a vzhledem k tomu že registrujete MDK ve Vanguardu je ten nejvyšší čas se o tom bavit. Nikomu jsem tu nenadával což se nedá říct o ostatních na mojí adresu. Ano mluvil jsem obecně o MDK protože jsem čekal že když je to debata o RL & MDK že tu bude psát někdo jiný. A pokud jsi všímavý tak jsi si určitě všimnul omluvy za to(dva příspěvky pod tím ... nebo tak nějak). Situace se ale trochu změnila, za prvé není vůle z vaší strany o společné hraní a po těch příspěvcích zde ani z mé 
A s tím usměrňováním to už trošku přeháníš ne? Pokud jsi si chtěl postěžovat Guild leaderovi tak pláčeš na špatném hrobě. Zkus Brtníka ať mě "usměrní". 
A tím asi se přestanu tady vyjadřovat protože mě nebaví číst nadávky a příspěvky bez diskuzní hodnoty. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 08:50:36
|
quote: Originally posted by Kaz PS: asi bys ho mel umravnit Atro...
Ani kdyz jsem byl GL jsem nikomu do toho co a kam pise nemluvil. Kazdy ma pravo na svuj nazor, i kdyz muze hromade lidi pripadat ujetej.
Ja jen vim, ze Shelaida spolecnou gildu taky chce a tady proste jen prudi, protoze se nenaucil (tak jako ja dlouhou dobu) nereagovat na ciste provokativni kecy nekterych notorickych rejpalu 
|
|
 |
|
Kaz
Moderator

901 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 08:55:26
|
no muj postoj - jsem pro spolecnou guildu az to vyde - to ze Tibor si neceho vsiml a projevil iniciativu do BETY, bylo to rychle aby to nezavreli ani ja jsem se nestacil napsat a uz to bylo poslano, nevidim jako nejaky problem |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 09:31:07
|
quote: Originally posted by Kuzmik
quote: Originally posted by Van Tassel Pokud nenastane diskuze mezi puvodnim ceskym mdk (mlf ragnarok -> mdk hibernie -> zacatek mordred mdk) a soucasnymi drziteli mordokuli.com muze v case nastat zasadni problem pri rezervovani jmena v pristich ackovych pvp mmorpg (v praxi muze jit o to kdo bude vice proaktivni - zda Dakir nebo Tibor).
Tomuhle nejak nerozumim. V cem by jako mel nastat problem?
Muze nastat situace, kdy se ceskym mdk nepodari vytvorit MDK gildu, protoze ji uz vytvoril treba Dakir. A potom neni mozne pocitat s tim, ze by se do MdK dostal nekdo kdo neni pvp pozitivni, umi pouze cesky a nikdo ho nezna ... (napr. beta Darkfallu).
Ale pokud vam nejde o jmeno mdk tak neni co resit a zustane to tak jak je to ted (kdo driv prijde ..). |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 09:35:46
|
Hlavně si myslím,že teď je o tom zrovna zbytečný se přít...Nevíme co a jak...Třeba nás překvapí,že quilda bude počtem členů hodně omezená,že se tam všichni nevlezou... Vše se teprve uvidí...
Je škoda,že si někteří holt neodpustili nadávky a podobné "inteligentní" komentáře. Dyť to jde i bez nich ne? Je samozřejmé,že někdo někomu holt leze na nervy,nebo ho nějak nemusí...Jsme holt lidi.Ale myslím,že pokud jde o společnou hru,tak by se měly tyhle předsudky zahodit za hlavu...
Je mě jasný,že MdK vznikne...Doufám,že teda jen na PvP...holt tam bude jiná sorta lidí(nejen PvP z EQ2 ale i WoW)... To,že má MDK významné jméno...Myslím si,že to byla práce všech kteří tam byli a jsou... Jako chlubit se,že po tímhle jménem se jmenuje nějaká lokace...Chlubení se cizím peřím... Navíc MDK jako zkratka znamená i něco jinýho, že ano...Myslím že pamětníci si jednu takovouhle hru pamatují...  ...
To že poslední dobou to vrže...A x lidí jsou uražení jak malý děcka...To už je jejich záležitost.Osobně už mě nebaví,jak se tyhle věci furt omílají dokola ať už přímo,nebo v jemných narážkách... Co bylo,bylo a doufám,že jestli Vanguard vyjde...A bude stát za tolik,že předčí i EQ2...Tak se za tím co bylo v EQ2 udělá čára a začne se nanovo... Alespoň doufám,že jsme natolik dospělí a inteligentní,že si budeme chtít pořádně zahrát... |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 09:49:15
|
Mno čas sice je ale není ho zas tak moc. Nebylo by asi od věci založit topic pro ty co se chystají hrát Vanguard na PVE (hlasování v RL na toto téma bylo pro PVE ... jen několik, myslím 2 chtějí hrát PVP) a mají zájem o společné hraní. Pokud bude počet lidí v guildě omezen bude to asi o ničem ale je tam to "pokud". |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 09:52:06
|
Mno čas sice je ale není ho zas tak moc. Nebylo by asi od věci založit topic pro ty co se chystají hrát Vanguard na PVE (hlasování v RL na toto téma bylo pro PVE ... jen několik, myslím 2 chtějí hrát PVP) a mají zájem o společné hraní. Pokud bude počet lidí v guildě omezen bude to asi o ničem ale je tam to "pokud".
No chce to pak rychlé info od těch "vyvolených" co se dostali do beta...Jsem tam chtěl takyyyy |
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 10:26:56
|
quote: Originally posted by Shelaida Až Vanguard vyjde bude pozdě a vzhledem k tomu že registrujete MDK ve Vanguardu je ten nejvyšší čas se o tom bavit.
Nevím jak ti to říct jinak, tak to zkusím znovu. Jméno MdK jsem použil pouze pro registraci do bety. Předpokládám, že se tím zvýší pravděpodobnost přijetí do beta. NIC dalšího za tím nehledej. |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 10:37:42
|
To je rozumný vysvětlení... ...tak doufám,že budeš podávat horké novinky...a denně...   |
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 10:37:53
|
Ja jsem na to take koukal a podle mne - guilda bez historie IMO vubec nema sanci se do tohohle beta programu vubec dostat. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 11:07:16
|
quote: Originally posted by Genagen
Ja jsem na to take koukal a podle mne - guilda bez historie IMO vubec nema sanci se do tohohle beta programu vubec dostat.
Taky si myslím... Schválně kolik lidí co si koupilo ten blbej časák se tam dostalo.... |
|
 |
|
Shelaida
New Member

342 Posts |
Posted - 19/06/2006 : 11:27:28
|
quote: Originally posted by Lekarnik
quote: Originally posted by Genagen
Ja jsem na to take koukal a podle mne - guilda bez historie IMO vubec nema sanci se do tohohle beta programu vubec dostat.
Taky si myslím... Schválně kolik lidí co si koupilo ten blbej časák se tam dostalo....
Mno mě přišel kod na registraci BETY jak z časáku tak z registrace na fora ale pozvanej jsem zatim nebyl  |
 |
|
Topic  |
|