Author |
Topic  |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 15/10/2005 : 22:49:52
|
Zdravim, chtel jsem se zeptat co vlastne muze ocekavat hrac, ktery se chce venovat Science? Hral jsem 14ti denni trial ale popravde jsem nemel cas krom vikendu, takze muj hlavni cil bylo proletet se v destroyeru coz se teda nakonec povedlo :). No ale na nejaky cileny badani jsem se nezmohl a ani na netu jsem to nikde nenasel (asi jsem lama), takze - opravdu jedine co muzu delat je zlevnovat vyrobu a prodavat kopie blueprintu, nebo mam i nadeji ze dam vzniknout nejake verzi treba prave destroyeru, tedy nejen business ale taky pokrok?
Diky
P.S. Ten destroyer (Cormorant) mi vydrzel asi 3 hodiny 
P.P.S. Kolik je ve hre destroyeru(typu) a kolik lidi za ne hraje?
P.P.P.S. Ano jsem ujetej do destu
|
|
| |
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 15/10/2005 : 22:56:00
|
sem sice noob (3x sem hral trial pokazdy jinou rasu :-) vyzkousel sem vse az na battleship a destroyer je sice dobra lod, ale je potreba bejt sakra dobre natrenovanej aby se dal dobre vybavit doporucoval bych ze zacatku jit spis do cruiseru (konkretne caracalu :) ... no treba me to nejakej veteran vyvrati :) |
Edited by - SNowie on 15/10/2005 23:03:00 |
 |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 15/10/2005 : 23:52:54
|
No to o tom treningu jsem zjistil taky, proto jsem tak nejak umrel bo ty veci co jsem v tom mel - no hanba mluvit. Ale mam pocit ze cruiser a vejs jde uplne kazdej a navic me se libi ten Cormorant... |
 |
|
SNowie
Average Member

1746 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 00:04:10
|
quote: Originally posted by Marcurus
No to o tom treningu jsem zjistil taky, proto jsem tak nejak umrel bo ty veci co jsem v tom mel - no hanba mluvit. Ale mam pocit ze cruiser a vejs jde uplne kazdej a navic me se libi ten Cormorant...
me se taky libil ale kdyz sem zjistil ze do nej nedam dostatecne dobry zbrane tak sem presel na ten cruiser - k destroyeru se muzes vratit pozdeji :) kdyz si dobre naplanujes trenink tak stihnes dodelat i battlecruiser jeste v trialu :) problem bude na nej sehnat prachy ;) tak si je ohmatej a uvidis :) ja si postupne v tech 3 trialech hromadil majetek a ke konci sem mel i celkem slusnou vybavu ... ale je to vse ted nedostupny dokud me neomrzi SWG a neprejdu na EVE :) jo jinak sis urcite vsiml ze kestrel celkem v pohode sunda i leckterej cruiser da se tak vydelat trochu penez a ziskat nejaka ta vybava  |
Edited by - SNowie on 16/10/2005 00:07:58 |
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 13:25:30
|
jako Science char este muzes delat research s R&D agentama coz je defacto loterie o T2 BPO
 |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
 |
|
Marcurus
Starting Member
68 Posts |
Posted - 16/10/2005 : 15:23:41
|
Takze mit ciste science je takovy science-fiction bo to je hlavne o uprave tech blueprintu - ok.
S tim kestrelem jsi mi pripomel, mel jsem na tom destu malej launcher s defenderama, ale moc me to nenadchlo - napriklad moje smrt byla zpusobena ciste raketama. Je pravda ze to byl souboj na asi 11km bo jsem se nemohl odpoutat ale i tak me docela zklamal. Takze moje asi posledni otazka - jsou defendery s vyssima skillama a pri boji na vetsi vzdalenost dobre nebo porad sunty a radsi ten launcher slot vyuzit na utok? |
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 17/10/2005 : 11:04:32
|
JJ ciste science char je zatim na prd vetsino se to dela tak ze ten char se ameri na science vyrobu a tezbu tydle tri veci dou hodne do hromady a researchovani material efecienci a production time na BPO je asi jediny kloudny na co tu science pouzijes
a co se tyce defenderu ty byly dycky napicu ted po patchy sem je sice neskousel ale asi se to moc nezmenilo obecne je asi moc lidi nepouzivaj je lepci ratsi delat damage obzvlaste proti NPC krysam
 |
|
 |
|
MadBirdCZ
Starting Member
7 Posts |
Posted - 18/10/2005 : 13:48:47
|
No ad Defendery... Nemam moc skillu na Missilky a proto pokud neco z teto skupiny fituju na lod tak jsou to vetsinou obycejne rocket launchery do kterych laduju prave Defendery.
Mam nafitovane vetsinou 2 launchery. Kapacita defenderu je 10ks na launcher a rychlost palby je cca 1 defender za 3s. Defendery mam na lvl3 a na vzdalenost 30km+ funguji naprosto spolehlive. Pod 20km se nestihaji navest a mezi 20-30km zalezi na tom kdo na vas strili, a hlavne jak moc ma naskillovano. Osobne defendery nezatracuju a na NPC misich jsou docela uzitecny. No a kdyz se nejaka fregatka dostane na 5km tak do launcheru naladuju raketky a je to docela zasyp :) |
MB |
 |
|
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 29/10/2005 : 13:49:11
|
no ja sem ted defendery dlouho nepouzival ale jak piskdyz se negdo dostane bliz takze je lepsi tam mit rovnou misile ktery delaj damage pac npc fregaty se na tebe dycky povesej o PVP nemluvim jedine ze by si chtel nepritele porazit zachvatem smichu a strilel po nem defendery obecne defendery se jim moc nepovedly
 |
|
 |
|
|
Topic  |
|