jj, hraju eve. ale tam je to takovy volnejsi, takze stiham hrat i war. war mi dava pvp, eve mi dava zmenu z fantasy. radeji mam scifi. libi se mi obe hry
Tak sem zběžně prolítnul lednovej producer's letter, a kluci asi volej novou strategii. Místo namlouvání fanboium o tom, jak je WAR fakt to jediný pravý MMO, teď začali cílit na skupinu nespokojenců tim, že začali mluvit pravdu. Natvrdo píšou, že lidi ze hry odcházej a je jich čim dál tim míň. Dáme sázky, kdy to zavřou?
nevim jestli jsem divnej,ale me warhammer bavil..prestal jsem ho hrat napul protoze mi ta hra strasne spatne bezela na pocitaci,sekalo se to hroutilo,strasne maly fps...a na pul proto ze to prestali hrat kamaradi protoze jim to strasne spatne fungovalo na pocitaci pritom jsem na vlastni oci videl kamose jak mu to bezi uplne plynule na o tridu horsim stroji...neco tam udelali spatne chlapci
nevim jestli jsem divnej,ale me warhammer bavil..prestal jsem ho hrat napul protoze mi ta hra strasne spatne bezela na pocitaci,sekalo se to hroutilo,strasne maly fps...a na pul proto ze to prestali hrat kamaradi protoze jim to strasne spatne fungovalo na pocitaci pritom jsem na vlastni oci videl kamose jak mu to bezi uplne plynule na o tridu horsim stroji...neco tam udelali spatne chlapci
Mě taky hrozně bavil, ale právě kvuli tomu, jak to celý zmrvili a pak to mrvili ještě dál, je budu flamovat, dokud ta hra neskončí na smetišti dějin.
Ten letter nic moc, cekal jsem, ze fakt pujdou do sebe, ale je tam jen jeden odstavec, kterej toho zas tak moc nerika.
A s tim mazanim postu je to zase co? Posledni dobou to tady nejak pribejva. Jestli to bude pokracovat, tak odchazim a se mnou vsichni wild, land a fire dickove.
No tak snad jsi nečekal, že převeliký Mythic/Bájovér se pochlapí a na férovku do letteru napíše: my sme čuráci, ale to stejně už všichni dávno vědí.
Je to docela škoda. Byl jsem u téhle hry od začátku. Ten svět byl super. Ale bylo to jen o trošku víc optimalizované než Vanguard (ten nebyl optimalizovaný vůbec a ty několikagigové patche při startu tomu taky pomohly jak cigarete dítěti s leukemií), no a postupně jsem začal mít pocit, že autoři jsou banda masochistů, kteří čekají, až jim někdo rozbije hubu.
Edit: Sorry Aragorne, jsem ti omylem editnul post..respektive, uz jsem to napravil. Jsem dal omylem edit misto reply.
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Vypadá to, že mouse scroll je zase napevno nabidovaný na "camera zoom". Potřebuju ho nabidovat na "nearest target" nebo "cycle target" Ve hře jsou dvě "targeting menu" kde jde vklidu vybidovat celá klávesnice na funkce typu "target my friend´s enemy´s pet´s pet, ale mouse scroll je fakt asi napevno. Kdyby někdo věděl, budu moc rád:)