Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Warhammer Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 212

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 15/09/2008 :  19:41:30  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

Distribuce ("prodej") prodejcum vubec nic neznamena. Navic v USA maji pravo hru vratit, coz se taky deje. Pockal bych si spise na realne cisla, tohle neznamena vubec nic. Je to pouze masivni hype a ocekavani prodeju. Distribuce milionu kusu her neni nic neobvykleho v hernim prumyslu, tedy u ocekavanych titulu.



Milionové prodeje u PC her už dávno nejsou žádnou samozřejmostí.
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 15/09/2008 :  19:42:54  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fuujin

potrebuju pls poradit..
Patcher mi hazi chybu ze data chybej.. a ze mam reinstal
ja si rikam ze jeto blbost, pre vcera jsem preinstaloval okna, a nahral ten WAR znova... jako jen se bojim ze mi chybi jako data z OB...


tohle to pise " you war folder is missing large number of files, reinstall game from the suplied instal media...


zkus full file check pri logovani na ucet

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2730 Posts

Posted - 15/09/2008 :  19:43:59  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

quote:
Originally posted by Shatteren

Graficky se u me nezmenilo vubec nic + to random sekani zustalo



Tím random sekáním myslíš co přesně? mě se hra sekala na cca 1s nejčastěji, při přechodu do zón a při načítání textur, pak jsem několikrát změnil settings na grafárně a teď už to fičí plynule, na 95% to bylo filtrováním textur:)

No ze jdu, krasne vse plynuly a bez problem a pak nejdou 0,3 sec seknuti, bezim dal a za 5min se mi to takhle sekne treba 2x po sobe, pak zase dlouho nic a za 10 min treba 3x za sebou. Proste tomu rikam random. Nechapu proc.

A vykreslovani do dalky by to chtelo zavest, hraju na nizkym rozliseni protoze vetsi mit nemuzu (nez 1280x) a ty textury v dalce jsou hrozny

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 15/09/2008 :  19:48:48  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

quote:
Originally posted by terawatt

quote:
Originally posted by Shatteren

Graficky se u me nezmenilo vubec nic + to random sekani zustalo



Tím random sekáním myslíš co přesně? mě se hra sekala na cca 1s nejčastěji, při přechodu do zón a při načítání textur, pak jsem několikrát změnil settings na grafárně a teď už to fičí plynule, na 95% to bylo filtrováním textur:)

No ze jdu, krasne vse plynuly a bez problem a pak nejdou 0,3 sec seknuti, bezim dal a za 5min se mi to takhle sekne treba 2x po sobe, pak zase dlouho nic a za 10 min treba 3x za sebou. Proste tomu rikam random. Nechapu proc.

A vykreslovani do dalky by to chtelo zavest, hraju na nizkym rozliseni protoze vetsi mit nemuzu (nez 1280x) a ty textury v dalce jsou hrozny



To co opisujes vyzera ako praca s pametou.. toto vo WAR sice nemam ale kedy si som maval v inych hrach a nakoniec sa to dalo do poriadku tym ze som kupil kvalitnejsie ramky (lepsie casovanie, nizsia latencia, rychlejsie nahravanie z disku a podobne)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/09/2008 :  19:48:59  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

quote:
Originally posted by terawatt

quote:
Originally posted by Shatteren

Graficky se u me nezmenilo vubec nic + to random sekani zustalo



Tím random sekáním myslíš co přesně? mě se hra sekala na cca 1s nejčastěji, při přechodu do zón a při načítání textur, pak jsem několikrát změnil settings na grafárně a teď už to fičí plynule, na 95% to bylo filtrováním textur:)

No ze jdu, krasne vse plynuly a bez problem a pak nejdou 0,3 sec seknuti, bezim dal a za 5min se mi to takhle sekne treba 2x po sobe, pak zase dlouho nic a za 10 min treba 3x za sebou. Proste tomu rikam random. Nechapu proc.

A vykreslovani do dalky by to chtelo zavest, hraju na nizkym rozliseni protoze vetsi mit nemuzu (nez 1280x) a ty textury v dalce jsou hrozny



Na to je více léků
1.SSD disk
2.Velociraptor harddisk
3.Rychlé ramky
4. pořádná grafika

Tohle dělalo třeba i u LOTRO, ale když jsem měl ještě raptora, tak byl problém pryč. Ty textury mi přijdou v dálce už oka, ale u některých grafik je to zlepšení minimální, nevím co tam s tím vůbec šaškovali, na starých pics je to ostré i v dálce.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2730 Posts

Posted - 15/09/2008 :  19:55:39  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Co podtaktovanej procesor? Ja mam prave rychly ram a vsechno ostatni, ale proc je na 2,1ghz protoze kdyz mam 4gb ram a zvednu FSB, tak mi dropujou SATA.


Tak nevim co je lepsi, obetovat 2gb OC ram a nebo zkusit vratit proc na default ( Intel Core Duo, 2.667ghz E7500 )

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video



Edited by - Shatteren on 15/09/2008 20:04:11
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:03:47  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Co podtaktovanej procesor? Ja mam prave rychly ram a vsechno ostatni, ale proc je na 2,1ghz protoze kdyz mam 4gb ram a zvednu FSB, tak mi dropujou SATA.


Tak nevim co je lepsi, obetovat 2gb OC ram a nebo zkusit vratit proc na default ( Intel Core Duo, 2.67ghz E7500 )



A co to máš za desku? normální prkna mají dnes lock PCI a SATA, ale je možné že když se to nechá v biosu na AUTO že to zvyšuje obojí více než hadry mají rády.
Default PCI frekvence je 33Mhz a PCIE 100Mhz, tobě to evidentně asi nedrží frekvenci jak by mělo.

Edited by - spajdr on 15/09/2008 20:11:39
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:06:08  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shatteren

Co podtaktovanej procesor? Ja mam prave rychly ram a vsechno ostatni, ale proc je na 2,1ghz protoze kdyz mam 4gb ram a zvednu FSB, tak mi dropujou SATA.


Tak nevim co je lepsi, obetovat 2gb OC ram a nebo zkusit vratit proc na default ( Intel Core Duo, 2.67ghz E7500 )



Overclocking a hardware je trosku viac ako len zvysit par frekvencii.. Velmi dolezite bude ako mas nastavene FSB.. ci je rovnake pre RAM a CPU.. ak RAM ma vyssiu pracovnu frekvenciu FSB, moze to robit problem a desynchronizaciu... takisto je to dolezite pre casovanie ramiek a v neposlednom rade disky mozu na "nevybalancovanu" zostavu tiez doplacat.

Tazko ti o tom napisat nieco bez niekolkostranoveho postu..... ale ak by si mal prist co ti to robi, musel by si mat presny prehlad o tom co v tvojom pocitaci ma aku nativnu frekvenciu, na akej pracuje a podobne veci.. Ale kde zacat? Skus pozret do biosu ci maju ramky a CPU rovnake FSB.. ak ano skus to rozdelit tak aby ramky mali svoju nativnu frekvenciu...ak nie..skus to naopak vsetko hodit na rovnake FSB.

quote:
Default PCI frekvence je 33Mhz a PCIE 100Mhz, tobě to evidentně asi nedrží frekvenci jak by mělo.

Ono to moze byt aj problem s voltazou.

Edited by - ManiaCCC on 15/09/2008 20:20:20
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:08:51  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

quote:
Originally posted by Fuujin

potrebuju pls poradit..
Patcher mi hazi chybu ze data chybej.. a ze mam reinstal
ja si rikam ze jeto blbost, pre vcera jsem preinstaloval okna, a nahral ten WAR znova... jako jen se bojim ze mi chybi jako data z OB...


tohle to pise " you war folder is missing large number of files, reinstall game from the suplied instal media...


zkus full file check pri logovani na ucet



jo delal bohuzel :(
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:24:51  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
dela to jenom mne, nebo pri zmacknutem pravem mysitku to lockne vsechny ostatni mysitka? myslim kolecko stisk a bocni mysitko... sou out of game, jak to mam jako ted hrat?
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:35:07  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
http://www.fileplay.net/keys/warhammer/requestkey

tak kterej z nich by teoreticky stacil na upgr z closed na open ? .)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:40:48  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fuujin

http://www.fileplay.net/keys/warhammer/requestkey

tak kterej z nich by teoreticky stacil na upgr z closed na open ? .)



jaký closed? snad si nepatchoval closed clienta?
Go to Top of Page

Tchor
Starting Member

14 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:47:13  Show Profile Send Tchor a Private Message  Reply with Quote
pls jake sou zacatky kodu pro bonus itemy ?
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 15/09/2008 :  20:55:14  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by Fuujin

http://www.fileplay.net/keys/warhammer/requestkey

tak kterej z nich by teoreticky stacil na upgr z closed na open ? .)



jaký closed? snad si nepatchoval closed clienta?



muzes mi pisnout na icq pls ? 300 910 736
A jako byl to closed beta, Jelikoz, vcera sem chtel mit cisty PC .. tak sem to vse naformatoval, nechal si jen instalacku na ktere jsem hral betu .. a tim to hasne .. ten client kreje sem nainstaloval se proste nepatchne .. .

Edited by - Fuujin on 15/09/2008 21:09:11
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/09/2008 :  21:21:09  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
closed beta ti patchnout nepůjde, ani náhodou, musíš mít open betu verzi.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3717 Posts

Posted - 15/09/2008 :  21:35:59  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
objevil jsem vybornej bug, stal jsem na miste a nade mnou se spawnula balista,z amacklo me to do zeme, nemuzu se hybat a vidim pod uroven terenu.

lastfm
Go to Top of Page

Methodius
New Member

101 Posts

Posted - 15/09/2008 :  21:48:17  Show Profile Send Methodius a Private Message  Reply with Quote
haha nahodov to je super bug:)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3717 Posts

Posted - 15/09/2008 :  22:09:16  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Methodius

haha nahodov to je super bug:)



tu balistu jsem rozmlatil a vratilo me to zpet na povrch

lastfm
Go to Top of Page

Marketa
New Member

fene

294 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:01:24  Show Profile Send Marketa a Private Message  Reply with Quote
Tak včera jsem zazila konecne pekne RvR.S guildou Runeblade Darkness jsme vecer udelali raid a hura na ne.Nejdrive jsme dobili most u Warkeepu a pak hura zatlacili jsme je poradny kus zpatky.Bitka to byla naramna.Pak jim dosla posila a zachranil nas utek.
Nasledoval regrup na moste a opet masivni utok(dosla posila i nam) a opet utok.Dostali radne napraskano.
Pak se to zvrhlo na lokalni bitky.Nakonec byl regrup na jejich strane, sehnali si nejaky guildovni raid a dostali jsme skoro nazadek, zachrana byla jen cestny ustup do keepu. Skvela cca hodinova bitka.Zadne lagy, cukani, trhani apod. Vse bez problemu.
Zatim hra splnuje presne vsechno co jsem ocekavala.(Jen ti mali trpaslici s kulatym stitem me lezou na nervy).
Cim vic to hraji, tim me to vic bavi, narozdil od AOC kde byl efekt primo opacny.

WHO-Marketka

Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116

Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !

Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!

Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital"

Edited by - Marketa on 16/09/2008 08:03:11
Go to Top of Page

Fuujin
New Member

122 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:05:33  Show Profile Send Fuujin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marketa

Tak včera jsem zazila konecne pekne RvR.S guildou Runeblade Darkness jsme vecer udelali raid a hura na ne.Nejdrive jsme dobili most u Warkeepu a pak hura zatlacili jsme je poradny kus zpatky.Bitka to byla naramna.Pak jim dosla posila a zachranil nas utek.
Nasledoval regrup na moste a opet masivni utok(dosla posila i nam) a opet utok.Dostali radne napraskano.
Pak se to zvrhlo na lokalni bitky.Nakonec byl regrup na jejich strane, sehnali si nejaky guildovni raid a dostali jsme skoro nazadek, zachrana byla jen cestny ustup do keepu. Skvela cca hodinova bitka.Zadne lagy, cukani, trhani apod. Vse bez problemu.
Zatim hra splnuje presne vsechno co jsem ocekavala.(Jen ti mali trpaslici s kulatym stitem me lezou na nervy).
Cim vic to hraji, tim me to vic bavi, narozdil od AOC kde byl efekt primo opacny.



to musel byt tezky boj ... 5 order vs 200 destro
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:08:08  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
No je fakt že zkysnout u PC do tří hodin rána u hry se mi povedlo naposledy už ani nevím kdy, ale tak to je správné

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:11:44  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

No je fakt že zkysnout u PC do tří hodin rána u hry se mi povedlo naposledy už ani nevím kdy, ale tak to je správné



Ja jsem u toho vcera taky pekne skejsnul, ale to je efekt nove hry, cloveka to bavi, protoze ma novej pisecek na hrani a prvni levely jdou pekne svizne, kazdou chvili novej utok, nebo zbran .. :)

Go to Top of Page

Marketa
New Member

fene

294 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:19:33  Show Profile Send Marketa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fuujin

quote:
Originally posted by Marketa

Tak včera jsem zazila konecne pekne RvR.S guildou Runeblade Darkness jsme vecer udelali raid a hura na ne.Nejdrive jsme dobili most u Warkeepu a pak hura zatlacili jsme je poradny kus zpatky.Bitka to byla naramna.Pak jim dosla posila a zachranil nas utek.
Nasledoval regrup na moste a opet masivni utok(dosla posila i nam) a opet utok.Dostali radne napraskano.
Pak se to zvrhlo na lokalni bitky.Nakonec byl regrup na jejich strane, sehnali si nejaky guildovni raid a dostali jsme skoro nazadek, zachrana byla jen cestny ustup do keepu. Skvela cca hodinova bitka.Zadne lagy, cukani, trhani apod. Vse bez problemu.
Zatim hra splnuje presne vsechno co jsem ocekavala.(Jen ti mali trpaslici s kulatym stitem me lezou na nervy).
Cim vic to hraji, tim me to vic bavi, narozdil od AOC kde byl efekt primo opacny.



to musel byt tezky boj ... 5 order vs 200 destro



No nevim kde vzali tolik lidi ,ale pak jich bylo 2x tolik nez nas.Nedrive nemeli taktiku a dostavali ,ale pak prisla nejaka guilda a asi to zacal nekdo ridit.Najednou ten dav udelal celem vpred a bylo.Jeste jsem stihla dobehnout ke keepu ,ale mnozi to stesti nemeli a hrdine padli.

PS: nejak mi nepripada ze je jich malo.Vcera se nemnozi poflakovali po krajine uz do malich lvl.Sama jich mam docela dost na konte tak nevim.Jen se divim lidem co hraji na Core serveru, pripravuji se o dost zabavy pri PVP.

WHO-Marketka

Veskere flame je zde :http://www.imperium.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=116

Tak prijd cekame na tebe:-)Uvidite co nasi exoti dovedou.A to vse zdarma !

Soustavnym psanim pravopisnych chyb protestuji proti zabijeni velryb !!!

Mala ukazka autor Wuuduu - "co som letmo zahliadol, aj napriek tomu, ze som to naozaj necital"

Edited by - Marketa on 16/09/2008 08:22:43
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:36:38  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marketa

Tak včera jsem zazila

to ja sem pro zmenu vcera zazil vecer ve scenariich s randomama, a pokud sem si nekdy myslel, ze vetsi hovada nez ve WoW nemuzu potkat, tak se mylil... nevim co to bylo z a lidi, jestli ti z wowu, aocu nebo ceho, vzalo mne to 30% elanu.. chaoticke behani od niceho k nicemu ani naznak niceho, natoz snahy... bilanci W/L lepsi nevedet
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 16/09/2008 :  08:40:53  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

quote:
Originally posted by spajdr

No je fakt že zkysnout u PC do tří hodin rána u hry se mi povedlo naposledy už ani nevím kdy, ale tak to je správné



Ja jsem u toho vcera taky pekne skejsnul, ale to je efekt nove hry, cloveka to bavi, protoze ma novej pisecek na hrani a prvni levely jdou pekne svizne, kazdou chvili novej utok, nebo zbran .. :)



No rozhodně u AOC jsem šel brzy spát a uvažoval jestli to ještě druhý den zapnu
Go to Top of Page
Page: of 212 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,72 seconds. on eygor Snitz Forums 2000