Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Warhammer Online
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 212

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:24:01  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rimsy

Je nějaká šance, že by mi někdo poskytl klíč? Klienta staženýho mám, account na fileplay jsem si udělal ale píše mi to že jsem nebyl vybrán do open bety ..... třeba dělám něco špatně. Je tu někdo kdo by mi pomohl a klíč pro mě někde sehnal? Dík.

ravek@centrum.cz


O 3 minuty driv SEM hodil eldar1k klice, tak pri zadavani je muzes prozkouset ;)

U fileplay jednoduse registrace -> potvrdis email -> prihlasis se -> na hlavni strance kliknes na WAR reklamu -> request ... tlacitko -> objevi se beta key.
Go to Top of Page

Pramen
New Member

297 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:25:49  Show Profile Send Pramen a Private Message  Reply with Quote
Tak nova zprava:

New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access

A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us.
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:30:18  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Stahuju clienta prez WHO stranky prez ten patcher a hodilo mi to chybu pri nacitani scriptu. Dal jsem ze chci dal pokracovat v stahovani scriptu a jede to normalne dal. Uz to mam skoro dotazeny, ale rad bych vedel jestli se to nekomu taky nestalo. Jen jestli mam bejt pak prekvapenej ze mi to nepojede.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:35:31  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Myslim ze sa mi to stalo raz alebo dva krat ale nakoniec s tym nebol ziadny problem.. Kazdopadne, ak sa ti hra naistaluje, i keby s errormi, si za vodou. Patcher ti umozni prekontrolovat funkcnost vsetkych suborov a popripade ich dotaha ak su vadne..

Edited by - ManiaCCC on 06/09/2008 22:35:40
Go to Top of Page

Ta-Ro
Starting Member

Cory

81 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:39:04  Show Profile  Visit Ta-Ro's Homepage  Send Ta-Ro an ICQ Message Send Ta-Ro a Private Message  Reply with Quote
Taky tahám přes patcher, chybu teda v scriptu sem neměl, ale zato dnes před večerem mi to pravidelně psalo, že mám chybu v připojení a odmítalo to stahovat - vždy sem to musel celé vypnout a znovu zapnout a zas to chvíli jelo. Teď to ale musím zaklepat, jede to už dost dlouho bez problémů.

Now... ?
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:42:00  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Jo to mi dela taky. Ja to teda ale doted prisuzoval memu pripojeni protoze me opravdu nejak zahadne pada. Vratil sem se z dovolene a nejak mi vypadavalo aoc i v dote jsem nekolikrat slete, pritom kdyz skocim do listy tak mi to stranky norm. nacita. Dnes sem i reinstaloval okna ale porad ten samej problem. Nejaky asi par sekundovy vypadky :(. Snad to provider rychle odstrani.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2008 :  22:55:51  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Jakou chybu ti to přesně hlásí?
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

913 Posts

Posted - 06/09/2008 :  23:03:49  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ta-Ro

..před večerem mi to pravidelně psalo, že mám chybu v připojení a odmítalo to stahovat..



Že ti to nejde stáhnout, nemusí být jenom chyba v "připojení" :D

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.


Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2008 :  23:09:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

Tak nova zprava:

New account pages will be available at www.war-europe.com tomorrow morning from 08.30. To gain Open Beta access, create a fresh account using these pages, log in with it and enter the code you have been given. This only applies to new testers; all previous testers have automatic Open Beta access

A minor patch will be available before the servers are brought online early afternoon tomorrow. The suspense will soon be over; WAR is dawning and we all have a very exciting time ahead of us.



takže u nás to je 10:30, ne?

Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 06/09/2008 :  23:09:14  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Cosi ze mas zkontrolovat svoje pripojeni. A predtim mi to hodilo at restartnu ten downloader ze tam byla chyba ve stahnuti scriptu. Po restartnuti me to upozornilo znova na tu chybu a zeptalo se jestli chci presto pokracovat v tahani scriptu, tak sem dal ze jo a uz to skoro mam. Jeste poslednich 10 procent. No za 10 minut uvidim.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Ta-Ro
Starting Member

Cory

81 Posts

Posted - 06/09/2008 :  23:13:24  Show Profile  Visit Ta-Ro's Homepage  Send Ta-Ro an ICQ Message Send Ta-Ro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

quote:
Originally posted by Ta-Ro

..před večerem mi to pravidelně psalo, že mám chybu v připojení a odmítalo to stahovat..



Že ti to nejde stáhnout, nemusí být jenom chyba v "připojení" :D



Myslíš, jako chyba někde mezi monitorem potažmo klávesnicí a židlí ?

Ale prostě nahodilo to connection problem a přestalo to stahovat a bylo třeba postupovat tak, jak jsem před tím popsal.

Now... ?
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/09/2008 :  23:28:13  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
S tou chybou skriptu mi to dělalo taky, ale prakticky co pár sekund, musel jsem vypnout služby antiviru (aviro premium antivirus).
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 06/09/2008 :  23:39:27  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pramen

quote:
Originally posted by Rimsy

Je nějaká šance, že by mi někdo poskytl klíč? Klienta staženýho mám, account na fileplay jsem si udělal ale píše mi to že jsem nebyl vybrán do open bety ..... třeba dělám něco špatně. Je tu někdo kdo by mi pomohl a klíč pro mě někde sehnal? Dík.

ravek@centrum.cz


O 3 minuty driv SEM hodil eldar1k klice, tak pri zadavani je muzes prozkouset ;)

U fileplay jednoduse registrace -> potvrdis email -> prihlasis se -> na hlavni strance kliknes na WAR reklamu -> request ... tlacitko -> objevi se beta key.



Postup máš správnej jen o requestu mi to napíš sorry - No serial numbers left in pool ....
....

Někdo má pro mě ten klíč?

edit - zkusím některé z toho postu, dík za tip, ale kdyby někdo měl klíč který nebude nikdo další zkoušet, budu rád za poslání ...

Rimsy: virtuální světy.

Edited by - Rimsy on 06/09/2008 23:46:19
Go to Top of Page

ManiaCCC
Junior Member

630 Posts

Posted - 07/09/2008 :  00:24:15  Show Profile Send ManiaCCC a Private Message  Reply with Quote
Rimsy, mam este jeden v zalohe ale este neni 100% iste ze ho nebudem potrebovat..budem to vediet az zajtra priblizne v case spustenia servrou ale je tu dost velka sanca ze jeden kluc mi vystane.. Takze ak je to v tvojich moznostiach, naistaluj si zatial klienta aby si zajtra mohol spravit account (ak mi zostane kluc) a hrat.
Go to Top of Page

Rimsy
Starting Member

83 Posts

Posted - 07/09/2008 :  06:01:48  Show Profile Send Rimsy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ManiaCCC

Rimsy, mam este jeden v zalohe ale este neni 100% iste ze ho nebudem potrebovat..budem to vediet az zajtra priblizne v case spustenia servrou ale je tu dost velka sanca ze jeden kluc mi vystane.. Takze ak je to v tvojich moznostiach, naistaluj si zatial klienta aby si zajtra mohol spravit account (ak mi zostane kluc) a hrat.



Ok díky ..... tak pak dej vědět, pokud ti zbyde.

Rimsy: virtuální světy.
Go to Top of Page

Hokiag
New Member

264 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:04:40  Show Profile Send Hokiag a Private Message  Reply with Quote
Mám celkem drsný problém: ve třetím kroku registrace nevidím v rámečku písmenka, která mám přepsat. V rámečku mám napsáno An error occured (code: 11x03). Nainstaloval jsem flash player a stejně to nejde... poraďte prosím
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:18:12  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Zkus Explorera, jestli ho nepoužíváš. V ohnivým chvostu se mi registrace pro jistotu ani nenačte :)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:21:15  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
me to hlasi porad service unavailable tak nevim...

no mmo
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:22:00  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
On registruje nový account.
Zkouším tu registraci, a obrázek to taky nenačítá se stejným errorem. Bude nejspíš potřeba počkat, až to opravdu nahodí...

Edited by - Aramir on 07/09/2008 09:24:23
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:23:37  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

On registruje nový account.


mno kliknu na "registration" a pise to service temporally unavailable... tak nevim jsem zmaten :-D

no mmo
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:23:45  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Me to porad hlasi Registration service unavailable...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:25:38  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
He, teď mi to píše taky :) Takže nezbývá, než počkat na ofic spuštění.
Edit: A teď jsem se zase na reigstraci dostal

Edited by - Aramir on 07/09/2008 09:26:06
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:25:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Vlastne ted se mi pro jistotu ani stranka neotevre uz :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:27:51  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Ty ve jakto Aramire, me se war-europe.com ani neotevre :p mas primy url na registraci?

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 07/09/2008 :  09:28:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
jo tak ted uz jsem zaseklej na strance kde musim precist ten image a mam tu stejnou chybu

akorat teda nevim kde se tam strka ten klic zatim to po me nechtelo ;-)

no mmo

Edited by - celdric on 07/09/2008 09:28:52
Go to Top of Page
Page: of 212 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 1,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000