Lekarnik
New Member
280 Posts |
Posted - 10/01/2006 : 10:50:12
|
No bylo na tohle téma hodně emocí,ale když jsem pak v guild chatu viděl,jak to tam padalo jak podťatý,tak jsem taky došel k názoru,že prostě sehraná raid grupa je jiný kafe...Stejně jak se zakládají stálé grupy lidí,kteří spolu hrají,jsou sehraní a mají strategii,tak je potřeba i něco takovýho i u raidu,věřím,že tihle mobové jsou mooc drsní...A fakt vybavit určitou grupu na tohle,nebo půl guildy je 2 a 1dna... Navíc tihle maniaci aby neodešli,tak potřebují nějakou akci...Protože věřím,že by nikoho nebavilo zevlovat na max levelu,když má člověk vše projitý a prostě čekat,až pár lidí se usmyslí a milostivě začnou něco dělat... Takovýchle skupinek se ještě dočkáme moc... Bohužel na někoho vyjde na někoho ne,to je holt život...Ale stačí se jen snažit a vytvoří se další raid skupina,která se sehraje...::) Pokud jde o ty názory,že loot je v guildě a je to dobrý...Mno,když vidím co padá,tak stejně je většina equipu no trade,takže lidi maximálně slintaj... A navíc myslím si(alespoň já po včerejšku),že nabytej equip po dobře odvedené práci je dobrej pocit...Lepší,než to vytahovat od ostatních...ne??... O tom ta hra je...::)::)...Navíc doufám,že až to tahle raid skupinka projde,tak těm co půjdou po nich můžou přinýst dobrý rady...Což je taky plus... Takže prostě držím pěsti...::)::) |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
|
|