Author |
Topic |
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
|
| |
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 11:37:43
|
jojo dneska presunuji svoji fury z AB |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Kaz
Moderator
901 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 11:49:44
|
Bezva, aspon zustanu jedinej 60 warlock |
EQ2: Morigu <Pohodari> Fae |Conjuror| Nagafen R.I.P. Vanguard: Kazgoroth <MdK> Dark Elf |Necromancer| Gelenia EQ2: Kazgoroth <MdK> Erudite |Warlock| Runnyeye |
|
|
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 02/02/2006 : 11:58:50
|
Hehe - Jiskra je moje postava v Eve
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 04/02/2006 : 14:28:57
|
tak muj main (fury) je nejakej buglej a nejde presunout zkousel sem si vytvorit alta a v pohode sem ho z AB na RE presunul ... v CST mi nejakej chytrak na pul stranky vysvetloval ze na AB se ted presouvat neda (v tom ticketu sem jasne rikal ze mam probelm s AB->RE presunem a ze mi to hazi error na webu) no a v TSR chatu mi zase vysvetlili ze presuny account to account jsou docasne pozastaveny
si predstavuju jako bych mluvil do zdi ...... |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 04/02/2006 : 14:30:48
|
vsadim se ze kdybych zkusil presunout toho warlocka tak to pujde .. |
|
|
|
|
Topic |
|