Author |
Topic |
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/02/2006 : 18:34:07
|
Sem postujte zajímavosti o Star Wars Expanded Universe, zajímavostech, které kde vyšly, obchodech, kde se dá něco zajímavého pořídit - myslím že to bude dost lidí zajímat.
(pokud to teda ctěným moderátorům nepřipadá jako offtopic - pokud ano, dejte vědět včas, ať se může diskuse přesunout jinam)
|
|
| |
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/02/2006 : 18:39:13
|
Tenhle obchod je super pro všechny, kteří kdy chtěli mít na bundě nějaký pin/badge s tématem Star Wars.
http://www.pinspins.co.uk/16253.html
Star Wars jsou až skoro na konci stránky.
Jinak cena jednoho odznaku je půl libry, poštovné při 10 odznacích je 3 libry, při 20 odznacích 6 liber.
Když jsem to počítal, tak při objednávce 20 odznaků v ceně 16 liber (včetně poštovného) to vyjde na 35 Kč za odznak. Samozřejmě se nejedná o licencované produkty, pak by ta cena byla kolem 300 Kč za odznak.
V současnosti mi jde jedna zásilka, obsahující 10x SW 012, 5x SW 011, 3x SW 013 a 2x SW 014, ale jsou už všechny zamluvené. Pokud někdo bude chtít další odznaky, určitě se dá udělat další objednávka (berou Paypal, jsou velice ochotní). |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 14/02/2006 : 18:49:49
|
Všichni si vzpomínáte na figurku Bosska, kterou tady kdysi prodával Jorssk (ano, ta s "hovínkama").
Pro vás, kteří byste chtěli něco pěkného na monitor, poličku, nebo třeba na okno, tady je seznam super dokonalých Star Wars Unleashed figurek. Výška je asi 17-20 cm, detaily jsou dokonale propracované, materiál tvrdý plast.
http://www.rebelscum.com/SWunleashed.asp
Cena je doporučená v USA 15 dolarů za kus, ovšem většina jich zmizí z obchodů během pár týdnů a ceny se pak šplhají do závratných výšin. Postavičky jako Chewbacca, Padmé Amidala, nebo Jedi Luke Skywalker se již nedají sehnat, a když, tak za řádný příplatek. Doporučuji nákup na e-bayi, ceny v kamenných obchodech se mohou vyšplhat až na 75 euro dokonce i za nevzácnou postavičku (případ Jorsskova Bosska). Ale zase na e-bayi dávejte pozor na vysoké poštovné, kterým se na vás občas prodejce zahojí - pokud byste nakoupili příliš zalevno.
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 15/02/2006 : 04:05:06
|
Hele co je to za tu novinku, unleashed battle packs? |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 21/07/2006 : 01:08:32
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Zdravim, nemohl jsem si nechat ujit prilezitost a musel jsem se pochlubit nadherou, ktera mi nedavno prisla az z dalekeho Japonska:
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/Figurky/100_0520.jpg
(Schvalne porovnejte velikost s Lego Vaderem vedle)
ale LOL ten vader je hustej |
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Yurekk
Junior Member
503 Posts |
Posted - 21/07/2006 : 10:16:33
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden http://www.rebelscum.com/pwroom.asp
Mazec |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
|
|
Kana
New Member
109 Posts |
Posted - 21/07/2006 : 13:45:05
|
urcite nakej milionar |
Dr.Shadow WILDHAMMER undead rogue |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 18:08:26
|
Právě jsem koukal, co pro nás návrháři připravili na rok 2007 - právě začínám spořit do prasátka, tohle musím mít - tahle Leia je HOT!!!!!!!!!! http://www.rebelscum.com/sdcc06/preview-GGS/image4.asp
Další návrhy tady: http://www.rebelscum.com/sdcc06/preview-GGS/default.asp
ty z CLone Wars musim mit!!!! musim, prostě je musím mit!!! a hlavně Padmé!! MUSIM ja prostě MUSIM |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 18:10:16
|
Pocitej s tim, ze je vyrabi Gentle Giant a cena jednoho se pohybuje od 99 USD do 279 USD |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 25/07/2006 : 18:16:57
|
když je 15USD 400 tak nehi ani počitat kolik bude 99USD a to počitam s nejnižší cennou |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 00:59:50
|
To neni padme ale leia voe
Jinak ta leia v jabba oblecku je fakt mazec, kladelkoidni. |
Edited by - Jorssk on 26/07/2006 01:00:13 |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 09:36:42
|
quote: Originally posted by Jorssk
Jinak ta leia v jabba oblecku je fakt mazec, kladelkoidni.
ty seš male lulo, maš male lulo a cickaš si do ruky, ja měl namysli tohle: http://www.rebelscum.com/sdcc06/preview-GGS/image19.asp tohle je kladelkoidni ze všeho nejvic |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 10:22:00
|
quote: Originally posted by appfis
ty seš male lulo, maš male lulo a cickaš si do ruky, ja měl namysli tohle: http://www.rebelscum.com/sdcc06/preview-GGS/image19.asp tohle je kladelkoidni ze všeho nejvic
no nevím, podle mě je i tohle Leia ... |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 13:30:37
|
ty seš male lulo, maš male lulo a cickaš si do ruky, ja měl namysli tohle: http://www.rebelscum.com/sdcc06/preview-GGS/image19.asp tohle je kladelkoidni ze všeho nejvic
jo, to je kazdopadne Leia - koukni na oblecek, vlasy - Padme nikdy takhle oblecena nebyla, ani vlasy tak nemela... |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 14:35:37
|
měěě uužžž hraaaaaabeeeeeeee, prostě mě hrabee!! musims e podivat na CLone Wars bo to vypada jak Padme z CW bože omfg seru na PC a du ven |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 15:07:27
|
jo, to je kazdopadne Leia - koukni na oblecek, vlasy - Padme nikdy takhle oblecena nebyla, ani vlasy tak nemela...
to bude z úvodní scény čtyřky na tantive IV ... ten blaster mi přijde jako ten, kterým složila stormtroopera |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 26/07/2006 : 15:28:38
|
měěě uužžž hraaaaaabeeeeeeee, prostě mě hrabee!! musims e podivat na CLone Wars bo to vypada jak Padme z CW bože omfg seru na PC a du ven
nedelej tu chybu, vcera jsem byl venku a hrabalo mi jeste vic potom (Toppan muze vypravet, jak jsem delil 102k kreditu dvema ) |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 01/08/2006 : 16:12:21
|
Otazkou je jestli se to vyplati od tud brat, nebo radsi s E-Bay |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 21:52:28
|
Vyplati, Kotobukiya vyjde na e-baiy na 39 GBP a postovne na 12 GBP, tj. 51 GBP, coz v prepoctu prijde na nejakych 2100-2200 Kc.
Mají příšerně neodolatelnou nabídku, mají snad všechno, o čem sběratel sní, dokonce i AvP šachy... Jdu si objednat na zkoušku Deluxe McFarlen Serie 3 set, když to vyjde, tak půjdu i do Kotobukiye... |
Edited by - Drizzt DoUrden on 02/08/2006 22:02:45 |
|
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 22:49:05
|
Vyplati, Kotobukiya vyjde na e-baiy na 39 GBP a postovne na 12 GBP, tj. 51 GBP, coz v prepoctu prijde na nejakych 2100-2200 Kc.
Mají příšerně neodolatelnou nabídku, mají snad všechno, o čem sběratel sní, dokonce i AvP šachy... Jdu si objednat na zkoušku Deluxe McFarlen Serie 3 set, když to vyjde, tak půjdu i do Kotobukiye...
zajímalo by mně, co se s těma figurkama dá dělat. Když Ti takhle příjde domů za 2 litry nová figurka, rozbalíš ji, trochu pomacáš, jestli s něčím jde hýbat, pohýbeš s tím a postavíš ji do vitríny. Pak se na ní práší, chodíš kolem ní a občas se na ni podíváš. Jde s ní dělat ještě něco dále? Pak by mně ještě zajímalo, co na to manželka? Ví, že v tom máš tolik prachů? Já bych to měl asi v jednom kuse na talíři. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 02/08/2006 : 23:37:54
|
To je sberatelstvi vis? Nekdo sbira znamky, nekdo karticky, nekdo figurky...je to proste hobby vis. Krom toho mit doma sveho hrdinu a sahnout si na nej, alespon ve zmensene podobe je dobry pocit . A tem figurkam pribyva casem hodnota.
Jinak me na to manzelka nerika nic pac zadnou nemam a kdybych mel tak by si mohla zkusit do toho neco kafrat a uz by to vickrat neudelala. Nesnasim zensky ktery se mi pletou do konicku a rikaj ze je to chujovina, ja se jim taky neseru do jejich zalib. Koudy je na tom asi stejne jako ja. |
Edited by - Jorssk on 02/08/2006 23:40:00 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 08:30:44
|
Bud manzelka, nebo figurky - a figurky vyhazovat nebudu |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 09:26:24
|
Priority se s věkem mění chlapci, užívejte výhod "single" života dokud to jde :)) Ženské totiž ovládají takové mind triky že budete koukat a silácké řeči typu "to by jen zkusila" se změní na "ano zlato, jistě že to všechno vyhodím abych vytvořil místo na žehlící prkno" |
jůůz d fóós |
Edited by - Kravka on 03/08/2006 09:38:35 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 09:51:56
|
Jo jo, hezky si po svatbě udělejte fotku vytrínek, kolik zabírají figurky a kolik porcelánový šrot od "maminek, babiček, kamarádek, milenců..." a uvidíte, jak se ten poměr bude časem měnit :))) |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 10:21:36
|
však ono vás to machrování přejde, hošíci imperiální |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 10:31:21
|
quote: Originally posted by WereHamster
Jo jo, hezky si po svatbě udělejte fotku vytrínek, kolik zabírají figurky a kolik porcelánový šrot od "maminek, babiček, kamarádek, milenců..." a uvidíte, jak se ten poměr bude časem měnit :)))
tak co, hammie, kdypak zas zacnes hrat? |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 13:01:42
|
quote: Originally posted by Carmax
Jo jo, hezky si po svatbě udělejte fotku vytrínek, kolik zabírají figurky a kolik porcelánový šrot od "maminek, babiček, kamarádek, milenců..." a uvidíte, jak se ten poměr bude časem měnit :)))
tak co, hammie, kdypak zas zacnes hrat?
Až nebudu dávat holou pěstí rány za 9 :) Až budu moci bojovat i v něčem jiném než pyžamku.. až opraví i nemounty, až na mě nebude padat bike, pokaždé když ho vytáhnu, až nebudou krávy létat po obloze.. atd.. jo a až přidají ten content.. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 14:11:57
|
quote: Originally posted by Carmax
tak co, hammie, kdypak zas zacnes hrat?
Až nebudu dávat holou pěstí rány za 9 :) Až budu moci bojovat i v něčem jiném než pyžamku.. až opraví i nemounty, až na mě nebude padat bike, pokaždé když ho vytáhnu, až nebudou krávy létat po obloze.. atd.. jo a až přidají ten content..
takze nikdy? |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 03/08/2006 14:12:06 |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 14:37:06
|
Uvidíme zase za pár měsíců... Ale dosti OT.. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 14:43:16
|
Uvidíme zase za pár měsíců... Ale dosti OT..
jorssk to tu promaze |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 15:45:47
|
lol frajeri ja si myslim ze jakou si kdo sezene manzelku tak takovou ma. Jestli jste si sehnali jen putku, ktera nerespektuje vase zajmy tak je to holt vase blbost . |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 17:16:35
|
Správně, Jorssk si sežene ještěrku, co bude hrát SWG na vedlejším počítači... |
|
|
Kravka
Junior Member
931 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 17:34:15
|
lol frajeri ja si myslim ze jakou si kdo sezene manzelku tak takovou ma. Jestli jste si sehnali jen putku, ktera nerespektuje vase zajmy tak je to holt vase blbost .
lol Jorssku povime si za par let |
jůůz d fóós |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 17:53:51
|
No ja myslim, ze ma Jorssk naprostou pravdu, jaky si to kdo udela ... |
Black |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Olusriel
Junior Member
836 Posts |
Posted - 03/08/2006 : 23:33:25
|
Holt než se uvážu, musí akceptovat mé koníčky, a já budu akceptovat její. Ještě nevím, kde skončím, ale docela mi bude vyhovovat mít malou místnůstku, kterou si přetvořím na SW sbírku skladiště/muzeum :o) (takže musím hledat nějakou s vlastním domkem).
To jsem sem ještě nehodil moji další stěny (tak to napravím): http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/100_0514.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/100_0513.jpg
No, vetsina zen pro moc velke zavislaky na cemkoliv pochopeni nema. V tomhle jsou zeny praktictejsi. |
„Já bych všechny ty počítače a internety zakázala“
|
Edited by - Olusriel on 03/08/2006 23:35:14 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 04/08/2006 : 03:46:54
|
Pokud nejsou ony sami zavislacky . Ja zase nemam pochopeni pro zeny ktery vyuzivaji volny cas tim ze chodi chlastat nebo hulit . |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 06/08/2006 : 12:19:22
|
Holt než se uvážu, musí akceptovat mé koníčky, a já budu akceptovat její. Ještě nevím, kde skončím, ale docela mi bude vyhovovat mít malou místnůstku, kterou si přetvořím na SW sbírku skladiště/muzeum :o) (takže musím hledat nějakou s vlastním domkem).
To jsem sem ještě nehodil moji další stěny (tak to napravím): http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/100_0514.jpg http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/100_0513.jpg
mas vsechny ty dragonlance ? pride mi jich trochu malo (a nebo sem jeste rozespalej pac sem ted vstaval) |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 06/08/2006 : 16:14:57
|
Mám tam Kroniky 1-4 (včetně dvou dílů Draků Letního Žáru), Předehry 1-3, Legendy 1-3, Příběhy 1-3, Příběhy II 1 (tuším že Vláda Istharu) a ještě je tam Procitnutí Mága. Ty další knížky jsou Planina Ledového Větru 1-3, Maztica 1-3, Moonshae 1-3 a nalevo Dračí hrob a pád Magie (Dungeons and Dragons) - první díl jsem nesehnal. Úplně nalevo jsou čtyři díly Temného Meče. Takže myslím, že by to mělo být vše, co u nás zatím vyšlo (teda doufám)... |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 06/08/2006 : 16:16:10
|
quote: Originally posted by SNowie
kouďáku kde na to bereš prachy a čas? to je už fanatismus nejvyššího řádu, každý centimetr čtvereční pokryt SW
Náhodou, na stěně mám kalendář SG1 a ty meče jsou fantasy :o) |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 06/08/2006 : 17:33:28
|
Mám tam Kroniky 1-4 (včetně dvou dílů Draků Letního Žáru), Předehry 1-3, Legendy 1-3, Příběhy 1-3, Příběhy II 1 (tuším že Vláda Istharu) a ještě je tam Procitnutí Mága. Ty další knížky jsou Planina Ledového Větru 1-3, Maztica 1-3, Moonshae 1-3 a nalevo Dračí hrob a pád Magie (Dungeons and Dragons) - první díl jsem nesehnal. Úplně nalevo jsou čtyři díly Temného Meče. Takže myslím, že by to mělo být vše, co u nás zatím vyšlo (teda doufám)...
jakej je prvni dil ? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Topic |
|