Author |
Topic |
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 12:50:48
|
lol, behadla....stihadla. |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
robiwan
Moderator
1035 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 12:52:55
|
quote: Originally posted by WereHamster
Nevím jestli to znáte, ale dneska jsem v Prioru (Tesco) viděl od Revellu nějaká SW like vozítka - takové to Jorsskovo běhadlo (AT-RT ?) http://www.revell.de/starwars/produkte/en-at-rt.html a nějaká stíhadla..
jj...revell easy kit je toho zo SW viacej (starorepublikovy destruktor, arc-170, eta-2 actis interceptor atd.) celkom pekne to vyzera a da sa to poskladat za 20 minut |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 13:19:25
|
Jo, tyhle Revelly se dají koupit i u nás pěkně (moc to lidi nechcou, tak to obchody moc neberou - viz třeba Droid Tri-Fighter, co ležel u nás v Tescu asi pět měsíců, teď ho vystřídala Jedi stíhačka).
Objednat se to dá třeba u Pecky: http://www.peckamodel.cz/pmRubrList.aspx?intRubrKis=846&intLang=0
Všechno to jsou tzv. Easykity, tzn jsou už nabarvené a sestavují se zacvakáváním (takže není potřeba ani lepidlo). I když se mi to moc nelíbí, je to tak. Jediný model, který z toho vybočuje, je právě Republic Cruiser, který je vyrobený v klasické šedé barvě a je potřeba si ho nabarvit a slepit (ten jsem si taky pořídil - teda dostal jsem ho od Jorsska ):
http://i57.photobucket.com/albums/g235/PeterKoudy/100_0558.jpg
Nedavno vysly u Revellu jeste dalsi modely: Millenium Falcon, X-Winga a Vaderuv Tie. Velikost ale nevím, na můj model Falcona ještě od ARC/ERTL to mít nebude, ten měl na délku přes půl metru. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 18/12/2006 13:27:35 |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 18:11:31
|
si se stim destructorem fakt moc neparal :) modelařstvi je piplačka a proto sem ten dectructor vzdal :) koupil sem si radši stihajdu |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 21:45:44
|
Jak neparal? to bys tam chtel vymalovat okynka i s clone trooperama za nima? Trup ma byt kovovy, tak sem tam dal matnou sed. Co jeste chces? |
|
|
SNowie
Average Member
1746 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 22:15:45
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden
Jak neparal? to bys tam chtel vymalovat okynka i s clone trooperama za nima? Trup ma byt kovovy, tak sem tam dal matnou sed. Co jeste chces?
na tom obrázku je to špatně vidět, ale mohl vypadat trochu opotřebovaně, tmavší/světlejší panely a tak ... nebo třeba takové LED motorky jako zde:-) http://www.sicqnus.com/news/NEWVenatled01.jpg |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 18/12/2006 : 22:15:59
|
AT-RT od revellu mam a pak jeste arc stihacku, droidi stihacku a kundakinovu jedi stihacku |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 14:23:16
|
Jak neparal? to bys tam chtel vymalovat okynka i s clone trooperama za nima? Trup ma byt kovovy, tak sem tam dal matnou sed. Co jeste chces?
chci praci s barvičkama :D si to natřel největším štětcem cos doma měl ne?? |
Appfis - Smuggler, Ace neutral Pilot - Eclipse - Bohemian Mercenaries Slunicko sedmitecne - Trader - Eclipse - Bohemian Mercenaries |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 16:12:27
|
kdyby viděla maminka ten brajgl, tu tunu prachu ta by ti dala |
|
|
Akoh Adi
Junior Member
539 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 17:33:37
|
quote: Originally posted by appfis
kdyby viděla maminka ten brajgl, tu tunu prachu ta by ti dala
Maminka to urcite videla a hned si pucila vsechny knizky a jiny veci o SW a uz to doma prelouskava vid Koudy? |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 20:14:57
|
Zahnovu Trilogii - Dědic Impéria, Temná síla na vzestupu a Poslední povel, v původním vydání tuším od Olympie. Formát něco mezi A5 a A4. Pozdějc to vyšlo ve standartním formátu, jako ostatní SW knížky. Sehnat to už nejde, ale pokud budeš chtít aspoň elektronickou verzi, vím kde ji najít.
Apoffis - tobě se holt nic nelíbí. Sice je pravda, že ve skříni jsem si utíral prach někdy před rokem, ale zase je to zasklené, tak ho tam tolik není (horší je to u figurek Unleashed na poličkách) - ale máti už rezignovala - svoje knížky jí zásadně nepůjčuju, stejně jako ostatní SW věci - výjimka je plyšový R2D2 a Darth Vader, které jsem pořídil malé neteři, aby si už v jednom roce zvykala na Star wars - té je půjčit musím, když jsou teoreticky její
Asi až budeš mít víc figurek, se přijedu podívat, jaký pořádek tam máš ty... A hergot, kde vidíš nějaký brajgl? Co chceš dělat v pokoji 3x4m mínus z každé strany půl metru na skříně? To bude všude vypadat přeplněně (kór s postelí a stolem na počítač zbýva 2x1m životního prostoru). |
Edited by - Drizzt DoUrden on 19/12/2006 20:16:54 |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 20:41:02
|
svuj letoun a clone troopera a knižky každy tyden oprašuji vysavačem se specialnim nastavcem ted o vanocích přibudou 4 nove figurky a pokud nepojede SWg tak i ta animated Lea + mikrofon aby eki s wyndii nebrblali že jim na trilu piskam jak R2 ale čoveče obdivuju tě pro to kolik tam teho maš to je jak z těch amerikanskej pokoju kde to maj vecko poskladany v tch skleněnejch stěnach a každej den to štětečkama 3x oprašuji, stim rozdilem že neoprašuješ a nemaš to tak uhylně seřezeny a to se VYPLATÍ btw: asi nejdelší post v mem životě, zajimalo by mě kolik je tam chyb |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 19/12/2006 : 23:21:38
|
Dost.
Btw taky na to padly vyplaty za poslednich 5 roku :o) Ale co, do hrobu si ty prachy nevemu, tak at je radost aspon za zivota. Ja na vanoce dostanu jenom 2 figurky, Sorcerers Dragona Deluxe ze serie Dragons 3 a Anakina Skywalkera EIII od Kotobukiye. A dnes jsem dostal moooc peknych veci - treba od Jorsska figurku Koudyho a SW kalendar na rok 2007 a od nasich APC CyberFort II 700VA :o) |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 00:39:57
|
posli fotky ty figurky |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 08:30:03
|
Tak jsem docetl SW knihu Yoda: Temné setkání a jsem nadmíru spokojen. Po epizodě 3 sice víme jak to dopadne, ale je zajímavé že Yoda málem Dookua obrátil zpět na světlou stranu, kdyby tam nevpadl obi-wan s anakinem. Taky je to první kniha kde píšou o Asajj Ventress. |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 08:44:58
|
no tak to dik varane!! sem si ji chtěl tento tyden koupit a ty mě vyžvaniš všecko tady koudy: ten anakin je vcelku slušivej |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 08:51:56
|
quote: Originally posted by Jorssk
Tak jsem docetl SW knihu Yoda: Temné setkání a jsem nadmíru spokojen. Po epizodě 3 sice víme jak to dopadne, ale je zajímavé že Yoda málem Dookua obrátil zpět na světlou stranu, kdyby tam nevpadl obi-wan s anakinem. Taky je to první kniha kde píšou o Asajj Ventress.
Jorssku jorssku ty seš ale kus auta... |
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
Edited by - Quartax on 20/12/2006 08:52:20 |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 09:25:37
|
Mno tak ono je to jasny, takze jsem nic temer nevyzvanil. Dooku se na svetlou stranu pridat nemuze pac by pak nemohl v E3 bojovat. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:21:00
|
Mno tak ono je to jasny, takze jsem nic temer nevyzvanil. Dooku se na svetlou stranu pridat nemuze pac by pak nemohl v E3 bojovat.
dyt uz to davno vime, ze Jorssk je blb a vzdycky to vyzvani. Ze vime, jak to nakonec dopadne, neznamena, ze nam musis vykecat co presne se tam stane. Nikoho to tu nezajima, protoze bud si to radsi prectou sami, a nebo je to nezajima vubec |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
WoW Carmax - Troll hunter lvl 54
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
Miky
Moderator
947 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:32:06
|
quote: Originally posted by Carmax
Mno tak ono je to jasny, takze jsem nic temer nevyzvanil. Dooku se na svetlou stranu pridat nemuze pac by pak nemohl v E3 bojovat.
dyt uz to davno vime, ze Jorssk je blb a vzdycky to vyzvani. Ze vime, jak to nakonec dopadne, neznamena, ze nam musis vykecat co presne se tam stane. Nikoho to tu nezajima, protoze bud si to radsi prectou sami, a nebo je to nezajima vubec
LOL |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:49:28
|
jorssk by potreboval ukladelkovat bo vykecavat obsah neni normalni |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:58:07
|
A kdyz si chci o knize pokecat tak jak to mam asi udelat? Pokud vim, tak je to vase blbost ze ji jeste nemate. To je jako kdyby nekdo do ted nevidel epizodu 3 a serval me za to, ze tu vykecavam jeji obsah. |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 15:58:50
|
jorssk by potreboval ukladelkovat bo vykecavat obsah neni normalni
jorsskovi by meli zakazat ty knizky kupovat kdyz jsou novinky a pockat minimalne pul roku, nez mu je dovolit aspon otevrit |
SWG Carmax - preNGE Jedi & Pandaren - Master Trader (munitions) & Falene - Bounty Hunter
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 16:16:32
|
quote: Originally posted by Carmax
jorssk by potreboval ukladelkovat bo vykecavat obsah neni normalni
jorsskovi by meli zakazat ty knizky kupovat kdyz jsou novinky a pockat minimalne pul roku, nez mu je dovolit aspon otevrit
jo luxusni napad!!! jorssku ne každej ma čas hend letet do knihkupectvi kor když to vtom knihkupectvi bejva až hoodne pozdě |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 16:21:30
|
Pokud chcete vykecat obsah tak vam ho podrobne vykecam, tohle jeste za obsah knihy teda nepovazuju... |
|
|
Carmax
Average Member
1314 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 16:22:11
|
A kdyz si chci o knize pokecat tak jak to mam asi udelat? Pokud vim, tak je to vase blbost ze ji jeste nemate. To je jako kdyby nekdo do ted nevidel epizodu 3 a serval me za to, ze tu vykecavam jeji obsah.
ne vsichni jsou silenci jako ty aby si sli hned ten den co ta knizka vyjde ji koupit (a jak rika appfis nekde ji ani nemaj) a nikdo tu o ni nekecal dokud jsi tady doprostred diskuze o figurkach nevlezl s tim ze jsi precetl knizku a vykecal tu obsah
Pokud chcete vykecat obsah tak vam ho podrobne vykecam, tohle jeste za obsah knihy teda nepovazuju...
to ne jen jsi tu vykecal hlavni zapletku a jak dopadne lol |
EQII Callysta - mage
LOTRO beta Falene
|
Edited by - Carmax on 20/12/2006 16:23:43 |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 17:42:27
|
a ta figurka koudyho ? |
Akhemar Sarin-Eclipse-AHC-Bounty Hunter Lusankya Sarin-Eclipse-Entertainer LotRO-Maraldir-Northmooor-champion
|
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 18:54:17
|
jaj piště to přistě tak jak se to piše a ne po česku ja tu pak žiju v odmnní že jorssk koudymu uplacal z hliny avatara z SWG |
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 20/12/2006 : 21:12:42
|
Počkej, Fategate funguje tak, že ty si něco objednáš a ten človíček to teprve pak objedná z ciziny. Věci, které má skladem, hledej pod Truhla nebo Výprodej.
Jinak když jsem si přepočítával ty ceny, tak ty 2k jsou asi nejlepší, co jde, protože když to objednáš třeba od R2Dtoys, tak je tam 15GBP poštovné a 40-45GBP cena figurky, takže tě to vyjde 2200-2500 za figurku. Proto půjdu přes Fate, pokud nebudu od R2Dtoys objednávat víc věcí najednou (pak se poštovné rozloží) - i když Kotobukiya má nějaké 2-3kg. |
Edited by - Drizzt DoUrden on 20/12/2006 21:14:47 |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 01:16:23
|
Jo tak ten je tady: http://www.rebelscum.com/tsc024cody.asp
to vypada slusne |
|
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 09:57:55
|
Zahnovu Trilogii - Dědic Impéria, Temná síla na vzestupu a Poslední povel, v původním vydání tuším od Olympie. Formát něco mezi A5 a A4. Pozdějc to vyšlo ve standartním formátu, jako ostatní SW knížky. Sehnat to už nejde, ale pokud budeš chtít aspoň elektronickou verzi, vím kde ji najít.
Tak prosim o link, fakt se to sehnat neda. Prolezl jsem kde co a nikde to nemaj. |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 12:47:40
|
quote: Originally posted by Almych
Tak prosim o link, fakt se to sehnat neda. Prolezl jsem kde co a nikde to nemaj.
Poslu ti to radsi pres PM (na mail) |
|
|
Dreik
New Member
363 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 12:48:30
|
quote: Originally posted by Almych
Tak prosim o link, fakt se to sehnat neda. Prolezl jsem kde co a nikde to nemaj.
chces to nekdy pucit ? |
|
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 16:23:32
|
Vis co je u knih za problem? Ze kdyz si ji pucis, tak si ji nemuzes vypalit , v tom maji autori zatim navrch, jejich dila se maximalne mohou naskenovat do PC, ale kterej uchyl by skenoval knihu po strankach do compu... |
|
|
Quartax
Junior Member
764 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 16:35:13
|
Vis co je u knih za problem? Ze kdyz si ji pucis, tak si ji nemuzes vypalit , v tom maji autori zatim navrch, jejich dila se maximalne mohou naskenovat do PC, ale kterej uchyl by skenoval knihu po strankach do compu...
nechápu co je na tom za problém :)
|
Quartax Xarys - SWG.Eclipse
|
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 16:57:36
|
Nejen ve světě SWG jsou stroje, do kterého opatrně vložíš knihu a vypadne ti nascanovaná :) a s nerozlámanou vazbou :)
|
|
|
appfis
New Member
101 Posts |
Posted - 21/12/2006 : 19:10:12
|
no ja si knižky nepučuju, zasadně si je kupuju když už ji přečtu chci aby na m každy večer koukala jak usinam bohuel dnes sem byl v knihkupectví a ani jedna SW knižka :( asi to tam zabalim a začnu to nakupovat po netu jako vše ostatní |
|
|
Almych
Average Member
1691 Posts |
Posted - 22/12/2006 : 08:06:41
|
quote: Originally posted by Drizzt DoUrden Poslu ti to radsi pres PM (na mail)
tak se mi to podarilo sosnout, premyslim, ze si to vytisknu a necham svazat
jinak koukal jsem po tom trafu a origos se sehnat neda, vlezl bych do prvniho lepsiho elektra a koupil nejaky universalni |
Edited by - Almych on 22/12/2006 14:05:32 |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 28/12/2006 : 12:22:12
|
Takže, lidičky, právě mi došel dopis od celní správy, že mi tam leží balíček z Kanady, ale protože nikde není deklarováno, jestli jde o věc pro osobní potřebu nebo pro obchodování, tak to nemůžou proclít a poslali to do poštovního dočasného skladu. Snažil sem se jim tam dovolat, nikde mi to neberou (asi si válejí šunky doma), jediné co se mi povedlo bylo dovolat se na tu Vyclívací poštu a tam mě paní odkázala na celníky, tak sem jim to tam napsal aspoň mailem - snad to někdo čte.
Takže pokud to ještě někdo chcete, tak snad během příštího týdne mi to proclí (nevím, co po mě k tomu budou ještě chtít) a pošlou, takže bych to mohl přes víkend nachystat a rozeslat vám.
Jo, pokud byste tam někdo měli někoho známého (Detašované oddělení 025 odboru 02 Celního úřadu Praha 1, Plzeňská 139, Praha 5), kdo by to mohl popohnat, tak mi pls dejte vědět. |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 28/12/2006 : 20:53:08
|
To jsou opravdu idioti... |
|
|
Pavel1269
Junior Member
519 Posts |
Posted - 28/12/2006 : 23:33:28
|
To jsou opravdu idioti...
nekdo se tu zminil o ceske poste aha celnici |
SWGEmu - Pavell Chaal
SWG, WOW, EVE, CrimeCraft, WoT |
|
|
Drizzt DoUrden
Average Member
1591 Posts |
Posted - 29/12/2006 : 10:21:50
|
quote: Originally posted by Pavel1269
To jsou opravdu idioti...
nekdo se tu zminil o ceske poste aha celnici
Oni sídlí v jedné budově i s poštou... |
|
|
riddle
Moderator
776 Posts |
Posted - 30/12/2006 : 23:32:14
|
tak nezapomen na me Koudy :) |
EnniLasi(BOH)- SWG "zase parim" Esmeralda(BOH)-SWG "zase parim" Essmeralda - WOW |
|
|
Topic |
|