Author |
Topic  |
|
Gunhead
Starting Member
69 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 12:03:27
|
Ahoj mam prosbu. Nemohly by sem i ostatni ceske korpy hodit sticky nejakou upoutavku jako ma CHON? Kde by bylo strucne napsano, na co specializuji, jestli maji zajem o nove hrace, eventualne koho kontaktovat ve hre atd...
Diky
|
EQ2: Gunhead, Patmat EVE: Firelash |
Edited by - Gunhead on 27/04/2006 12:17:15
|
|
| |
Shivaja
Moderator

136 Posts |
Posted - 27/04/2006 : 13:20:18
|
Rad bych ale za ostatni bohuzel mluvit nemuzu nerad bych dostal servano jinak ani nevim jestli se tu clenove jinejch corp vyskytujou 
 |
Shivaja CHON CEO RONIN SHOGUN RONIN Kill Board
|
 |
|
MadBirdCZ
Starting Member
7 Posts |
Posted - 09/05/2006 : 19:46:02
|
Spousta ostatnich CZ/SK korporaci nemaji potrebu nekam neco davat... |
MB |
 |
|
Whom
New Member

139 Posts |
Posted - 10/05/2006 : 22:16:37
|
Skusim napisat nasemu clovekovy co ma na starost recruiting, ci si nespravi cas a neco sem nenapise...
Ekrazit - RL |
 |
|
Demawend
Moderator

1259 Posts |
Posted - 10/05/2006 : 22:58:13
|
quote: Originally posted by MadBirdCZ
Spousta ostatnich CZ/SK korporaci nemaji potrebu nekam neco davat...
¨ ¨ Hmm sou to ale kabrnaci  |
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :) |
 |
|
prtavec
Starting Member
9 Posts |
Posted - 11/05/2006 : 18:06:54
|
quote: Originally posted by MadBirdCZ
Spousta ostatnich CZ/SK korporaci nemaji potrebu nekam neco davat...
 jojo, znam spoustu gild ve WoW, ktery maji zakon "ted mame plno, ted nikoho neprijimame". pak jim z ruznejch duvodu najednou behem tejdne odejdou tri klicovi hraci a jsou... vite kde.
ja rikam - v mnozstvi je sila. je porad z ceho vybirat. uzavrena skupinka je drive nebo pozdeji odsouzena k ponorkove nemoci nebo k zaniku.
 |
WoW: Thunderhorn.Chrocht.Prtavec
|
 |
|
|
Topic  |
|