Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 EVE Online
 EVE - General
 Ceske korporace
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Gunhead
Starting Member

69 Posts

Posted - 27/04/2006 :  12:03:27  Show Profile  Send Gunhead an ICQ Message Send Gunhead a Private Message  Reply with Quote
Ahoj mam prosbu.
Nemohly by sem i ostatni ceske korpy hodit sticky nejakou upoutavku jako ma CHON?
Kde by bylo strucne napsano, na co specializuji, jestli maji zajem o nove hrace, eventualne koho kontaktovat ve hre atd...

Diky

EQ2: Gunhead, Patmat
EVE: Firelash

Edited by - Gunhead on 27/04/2006 12:17:15

Shivaja
Moderator

136 Posts

Posted - 27/04/2006 :  13:20:18  Show Profile  Send Shivaja an ICQ Message Send Shivaja a Private Message  Reply with Quote
Rad bych ale za ostatni bohuzel mluvit nemuzu nerad bych dostal servano jinak ani nevim jestli se tu clenove jinejch corp vyskytujou

Shivaja
CHON CEO
RONIN SHOGUN
RONIN Kill Board

Go to Top of Page

MadBirdCZ
Starting Member

7 Posts

Posted - 09/05/2006 :  19:46:02  Show Profile  Send MadBirdCZ an ICQ Message Send MadBirdCZ a Private Message  Reply with Quote
Spousta ostatnich CZ/SK korporaci nemaji potrebu nekam neco davat...

MB
Go to Top of Page

Whom
New Member

139 Posts

Posted - 10/05/2006 :  22:16:37  Show Profile  Send Whom an ICQ Message Send Whom a Private Message  Reply with Quote
Skusim napisat nasemu clovekovy co ma na starost recruiting, ci si nespravi cas a neco sem nenapise...

Ekrazit - RL
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 10/05/2006 :  22:58:13  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MadBirdCZ

¨
¨
Hmm sou to ale kabrnaci

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

prtavec
Starting Member

9 Posts

Posted - 11/05/2006 :  18:06:54  Show Profile Send prtavec a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MadBirdCZ

jojo, znam spoustu gild ve WoW, ktery maji zakon "ted mame plno, ted nikoho neprijimame".
pak jim z ruznejch duvodu najednou behem tejdne odejdou tri klicovi hraci a jsou... vite kde.

ja rikam - v mnozstvi je sila. je porad z ceho vybirat. uzavrena skupinka je drive nebo pozdeji odsouzena k ponorkove nemoci nebo k zaniku.

WoW: Thunderhorn.Chrocht.Prtavec
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000