Author |
Topic |
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 14/05/2006 : 15:55:43
|
Protože dozrává doba, kdy levelově dorůstají noví hráči, a zároveň i nastala doba, kdy chceme doplnit RAF, vzniklo náborové fórum. Co je RAF? RAF je raidovací skupina složená s českých (a slovenských) hráčů. V současné době kvůli našim levelům chodíme T6 raidy, časem se určitě (spolu s rostoucím levelem hráčů) dostaneme i k T7. Raidovat chodíme 1-2x týdně. Není problém začít raidovat pravidelně 2x nebo 3x týdně, vše se odvíjí od zájmu a počtu lidí. Co nabízíme? Nabízíme především zábavu a pro lidi, kteří nikdy neraidovali, i úplně nový pohled na hru. Nabízíme zajímavý loot, ke kterému se jinak než raidováním de facto nedostanete. Nabízíme něco málo zkušeností, něco málo znalostí a samozřejmě i hodně zábavy. Co očekáváme? Hlavní je ochota hrát, ochota alespoň občas se přizpůsobit a schopnost brát ohled na ostatní. Bez toho na raidech neuspějeme. Navíc k tomu všemu očekáváme ještě loajalitu. Chceme být (víc než) dobří a fluktuace členů směrem k jiným raidovacím skupinám/guildám nám bere nejen hráče, ale zároveň i oddaluje možnost nám všem vyrazit do těžších a zajímavějších zón. Každý hráč se počítá a odchod každého hráče je nenahraditelnou ztrátou. Koho přijímáme? Kohokoliv, kdo se dorozumí česky/slovensky, je ochotný akceptovat naše pravidla a splnit naše očekávání. Nemáme omezení classama. Holt nás bude polovina paladinů :-) Minimální level je v tuto chvíli 50 (očekáváme ale snahu o rychlý růst). Pravidla a současné složení RAF Pravidla DKP
|
|
| |
Punik
Starting Member
8 Posts |
Posted - 14/05/2006 : 16:01:39
|
Taxe hlásím. Čerstvá padina, ještě mi z prstů kape krev. Ale rostu rychle, jsem na stereoidech, tak bacha na tryskomyš! Aspoň než mě nerfnou, mrzáci...
|
Fundamental - hrdý (ex)guild leader PvP guildy Pohodari, server Nagafen, EQ2. |
|
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 14/05/2006 : 22:09:44
|
quote: Originally posted by Punik
Taxe hlásím. Čerstvá padina, ještě mi z prstů kape krev. Ale rostu rychle, jsem na stereoidech, tak bacha na tryskomyš! Aspoň než mě nerfnou, mrzáci...
nejak jsem tohodle topicu nepochopil kdo a na jakym lvl se hlasi? |
|
|
lunal
Moderator
149 Posts |
Posted - 14/05/2006 : 22:38:34
|
quote: Originally posted by tempest nejak jsem tohodle topicu nepochopil kdo a na jakym lvl se hlasi?
To je v poho, my to vime :) |
|
|
razorek
New Member
204 Posts |
Posted - 15/05/2006 : 00:13:45
|
Taky se hlasim - Shay - Fury zatim 54 lvl muzu chodit pravidelne v nedeli vecer, pres tyden pouze obcas, kvuli praci |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
|
|
night_hawk
New Member
315 Posts |
Posted - 15/05/2006 : 10:20:21
|
Tak ja muzu taky, jsem take cerstva padesatka, ale hraju co to da, muzu snad vzdycky po predchozi domluve a pujdu s vama rad |
|
|
|
Topic |
|