Author |
Topic  |
Dirtas
Starting Member

57 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:12:50
|
quote: Originally posted by Black
quote: Originally posted by KrisCZ
Je tu novy Cesky PvP klan - Play for Pleasure.
...kam ty na ty jmena chodis .... stacilo se trosku poradit a ne byt u vseho prvni nemuselo byt tolik CZ guild
Ja joinu Cthulhu po dohode s Gizmacem.
No trošku mi z tohodle zavání, jako by sis myslel, že tohle založil Kris boco .... Podle toho co vím, tak PfP jsou hráči z UO, kteří již pod tímhle jménem hrají několik let, takže to měnit nechtějí. |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:23:42
|
quote: Originally posted by Dirtas
Je tu novy Cesky PvP klan - Play for Pleasure.
...kam ty na ty jmena chodis ....
No trošku mi z tohodle zavání, jako by sis myslel, že tohle založil Kris boco ....
Taky my to tak vyznelo ... jako ze Black vi ze to zalozil Kris ...:) |
 |
|
Black
Moderator

2370 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:32:25
|
quote: Originally posted by KrisCZ Osobne jsem zalozil PvP clan a chtel bych PvP.
a pak tohle
Je tu novy Cesky PvP klan - Play for Pleasure. Je PvP aktivni jiz ted (a ma par wars jiz vyhlaseno) a pokud nekdo ma zajem tak kontakt na /tell kocourek, /tell bunny.
... proste jsem si z toho odvodil ze to zalozil Kris, pokud to tak neni tak se mu omlouvam, nicmene zbytek plati ze to jmeno je alespon pro me horsi nez CZF.
|
Black |
Edited by - Black on 29/11/2007 07:33:12 |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 07:36:27
|
Se v praci taky nudis co? hehe. Jinak tohle:Osobne jsem zalozil PvP clan a chtel bych PvP.Je mysleno na CZF akorat to zle vyznelo.Prepis z clan fora CZF....Vznikl novy Cesky PvP klan "Play for Pleasure", kde je moznost ihned podstoupit Clan Wars (/tell kocourek). Momentalne jsou 3 clenove. U nas se jeste nejakou dobu CW konat nebude tak jen davam info pro ostatni. Pokud snad nekdo ma zajem i o Duel, kontaktujte opet vyse zmineneho.
|
Edited by - Vali. on 29/11/2007 07:48:14 |
 |
|
Black
Moderator

2370 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:19:55
|
No prave ze moc nenudim, proto ctu mezi radky a tak to dopada.
Ted uz je mi to jasne ale vcera jsem si to prelozil jinak, sry. |
Black |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:31:36
|
No prave ze moc nenudim, proto ctu mezi radky a tak to dopada.
Ted uz je mi to jasne ale vcera jsem si to prelozil jinak, sry.
tydle konce roku by meli zakazat co ? sem se ted dva dny nedostal pomalu ani k tomu abych do hry lognul |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 08:55:13
|
Pokud jste někdo kolem levelu 12-15 ozvěte se na /tell Desure Chtělo by to pár lidí kolem stejného levelu kvůli instancím.
Jinak integrovaný voice chat ve hře chodí velmí dobře. |
 |
|
Black
Moderator

2370 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:34:50
|
Gabrieli ty mas Donn hotovy ? V kolik dnes budes hrat, ze bychom to pripadne zkusili. |
Black |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:37:34
|
Gabrieli ty mas Donn hotovy ? V kolik dnes budes hrat, ze bychom to pripadne zkusili.
No nemám, udělal jsem to až do konce sám, ale řeším stejný problém jako vy.
Včera jsem psal asi 2x Noemu jestli tam zajdem a nulová odpověď :( |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 09:49:01
|
quote: Originally posted by Gabriel
Včera jsem psal asi 2x Noemu jestli tam zajdem a nulová odpověď :(
omlouvám se já mám problém s chatem - mám stažen zvuk hry na minimum protože mě bolí palice a pak si nevšimnu telu ... budu si muset asi udělat solo okno jen na tely a to mít puštěný. kdyžtak si na mě pls napiš mobil stačí prozvonit na 608322775 ... nebo ideálně nainstaluj si to Ventrilo, to máme většinou puštěný vždy když hrajem s Blackem |
Noe
|
 |
|
jerryNBK
New Member

199 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 10:30:00
|
no snad nemate problem s instancema , staci napsat do LFG kanalu a ona se behem minutky najde plna grupa
jinak Cthulhu je dalsi ceska guilda? |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
Edited by - jerryNBK on 29/11/2007 10:51:02 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 10:56:19
|
Na www.svet-it.cz mají sběratelskou verzi za 1150Kč |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 11:04:04
|
quote: Originally posted by jerryNBK
no snad nemate problem s instancema , staci napsat do LFG kanalu a ona se behem minutky najde plna grupa
jinak Cthulhu je dalsi ceska guilda?
My si jsme starší pánové s rodinama, tak my si u toho rádi pokecáme, dáme vínko, pohoda, klid...Srát se děckama v partě je to nejhorší čeho se bojím :-)) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 12:15:14
|
Tak jsem kuknul na ty vize do budoucna a pak taky na stránku kde to psali a vypadá to na zatím nejlepší sajtnu o TR co jsem viděl.
http://www.tentonhammer.com/tr |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 15:34:57
|
tak sem si to koupil a myslel si ze si zahraju prvni mesic volnej a mezitim si zaridim tu kreditku na platbu do zahranici a vono to chce hned pri registraci cislo ty kreditky to je bordel :-) |
 |
|
jerryNBK
New Member

199 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:00:55
|
no napis tam treba kreditku rodicu bo kamaradu a hned ja ti to ten volnej mesic veme , tak ji muzes smazat |
AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:15:51
|
quote: Originally posted by jerryNBK
no napis tam treba kreditku rodicu bo kamaradu a hned ja ti to ten volnej mesic veme , tak ji muzes smazat
takze teoreticky staci tam zadat to cislo a pak se zatim nic platit nemusi ? platit pak uz muzu mojim cislem kreditky po uplynuti volnyho mesice ? |
Edited by - Arach on 29/11/2007 16:16:49 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3717 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:20:51
|
quote:
takze teoreticky staci tam zadat to cislo a pak se zatim nic platit nemusi ? platit pak uz muzu mojim cislem kreditky po uplynuti volnyho mesice ?
ano, ale vymysleny cislo tam zadat taky nemuzes bo si to checkuje nejakej algoritmus jehoz jmeno si nepamatuju :) |
lastfm |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:53:54
|
Drive stacilo na aktivaci volneho mesice jakekoliv cislo vygenerovane pomoci kredit generatoru. Kazdopadne je to pekna svinarna ze si nemuzes zahrat to co jsi si legalne koupil. |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:57:38
|
to jo, trochu me zacina mrzet ze sem si nejdrive nevyridil tu kreditku (to bude trvat 14dnu urcite....) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 16:59:20
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote:
takze teoreticky staci tam zadat to cislo a pak se zatim nic platit nemusi ? platit pak uz muzu mojim cislem kreditky po uplynuti volnyho mesice ?
ano, ale vymysleny cislo tam zadat taky nemuzes bo si to checkuje nejakej algoritmus jehoz jmeno si nepamatuju :)
proste si zkusej stahnout 1 euro :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 17:25:13
|
Jsem naklonovanej, ale nemám žádné questy s clonem. Když nemám dokončem Oportunity Wirdernes první mapy tak bych to s clonem musel dělat celý znovu? To přeci nejde dokončit ten celý příběhový quest ... jak to řešíte v těhle příadech ... s level 14 postavou to dokončit nejde a když pojedu dál s klonem tak přijdu o jeden skoro dodělaný clon credit. |
Noe
|
 |
|
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 18:10:57
|
quote: Originally posted by Noe
Jsem naklonovanej, ale nemám žádné questy s clonem. Když nemám dokončem Oportunity Wirdernes první mapy tak bych to s clonem musel dělat celý znovu? To přeci nejde dokončit ten celý příběhový quest ... jak to řešíte v těhle příadech ... s level 14 postavou to dokončit nejde a když pojedu dál s klonem tak přijdu o jeden skoro dodělaný clon credit.
Pokud naklonujes postavu napr. na lv14, tak budes na klonu mit vsechno hotovo do te chvile nez jsi si ten klon vyrobil. Uplne vse. A tak to bude vzdycky - udelas klona na 30lv a ten klon bude mit hotovo vse co mela original postava na 30lv z ktere jsi ji naklonoval (questy, ToO, logos proste vse, krome clone kreditu). ALE - vsechny takhle naklonovane postavy pak musis hrat extra dal, jelikoz vsechny questy co nema postava z ktere klonujes nebude mit ani onen klon z ni udelany. Kazda postava potom jede svoje ToO a ma moznost vydelat si sve vlastni clone kredity. Takhle se da klonovat do nekonecna... |
 |
|
KrisCZ
Starting Member
53 Posts |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 29/11/2007 : 22:13:07
|
No je to takové divné s těma klonama. Já jsem naklonoval teď na levelu 14 a chci pokračovat s klonem jako Sapper. Tzn. musím požádat o znovu přijetí do clanu, znovu si zadat všechny friends a oznámit jim, že nadále pokračuju s jinou postavou.
Trochu nezvyklé :-) |
 |
|
Topic  |
|