Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Tabula Rasa
 Tabula Rasa - General
 Tabula Rasa - General info
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

nses
New Member

100 Posts

Posted - 02/12/2007 :  22:57:57  Show Profile Send nses a Private Message  Reply with Quote
Neviem ci to tu bolo spomenute, ak ano tak sa ospravedlnujem.
Richard Garriott pripravuje nejaky special quest :-).
Viac info:http://www.space.com/news/070928_garriott_spacetourist.html
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 03/12/2007 :  13:00:58  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

mam technicky dotaz,
stazeno z ftp://ftp.playtr.com/
mam trial key [dik martin] play to ready, ucet activni,kdyz si vyberu server a chci se pripojit ukaze mi to servery eu,us ,vyberu ale - pise to ze server neodpovida,mohl by nekdo tusit v cem mam problem ? to je nakej vypadek ci co



upc nemam mam wifi, ale ping na server mam ok, kdyz seto join na server, napise to ze zada server status a na 10 sec to zmrzne a pak napise unable to conect to server

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 03/12/2007 :  13:12:56  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
upc nemam mam wifi, ale ping na server mam ok, kdyz seto join na server, napise to ze zada server status a na 10 sec to zmrzne a pak napise unable to conect to server
[/quote]

mam presne ten samej problem (taky mam wifi) a nevim co s tim, vsechny onlinovky i gw taky od nc softu nebyl zadnej problem , zacinam litovat koupe :-)
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/12/2007 :  13:18:17  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Tak si taky dam +1
Mam GTS Praha 8 a zatim zadny problem. Obcas ve spicce to trochu laguje, ale nic hrozneho.
Go to Top of Page

leafeee
Starting Member

6 Posts

Posted - 03/12/2007 :  13:34:26  Show Profile Send leafeee a Private Message  Reply with Quote
firewall ste odblokovali?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/12/2007 :  14:57:11  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Pokud to nevíte, tak v TR nelze mít chary v rozdílných guildách. Dále pak po opuštění guildy běží týdenní timer, během kterého nesmíte vstoupit do jiné guildy, resp. clanu.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/12/2007 :  15:04:00  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Pokud to nevíte, tak v TR nelze mít chary v rozdílných guildách. Dále pak po opuštění guildy běží týdenní timer, během kterého nesmíte vstoupit do jiné guildy, resp. clanu.


Na general chanelu nekdo psal, ze se to da MOZNA obejit tim, ze se nechas vykopnout.
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 03/12/2007 :  15:06:01  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
jo , kdyz te z guildy kopnou , tak muzes okamzite joinout jinou

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/12/2007 :  15:11:02  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu.
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 03/12/2007 :  15:19:37  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
no ja pravidlo CzF moc nechapu , nikdy nebude v guilde 200 aktivnich lidi . Ted je situace takova , ze vetsina lidi na lvl 30 ma klon a tim padem jsou casto na nem , a jejich main je povetsinou off. Proti limitu nic nemam , ale mel by byt na cisle trebaa 2-4 (50-100) aktivnich lidi je lepsich nez 200 s pulkou neaktivni.

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 03/12/2007 :  15:49:35  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

upc nemam mam wifi, ale ping na server mam ok, kdyz seto join na server, napise to ze zada server status a na 10 sec to zmrzne a pak napise unable to conect to server



mam presne ten samej problem (taky mam wifi) a nevim co s tim, vsechny onlinovky i gw taky od nc softu nebyl zadnej problem , zacinam litovat koupe :-)
[/quote]

co mi chces rict ze sis koupil hru a nejde se ti vubec pripojit do hry ?

mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 03/12/2007 15:55:31
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 03/12/2007 :  15:55:46  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
nj vyhodte ty vase pripojeni z okna , ja mam wifinu od uplne obycejny malinky firmy ve stredoceskym kraji a jsem uplne vysmatej

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 03/12/2007 :  16:16:07  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu.


CZF bych vubec neresil. Ve spicce je tam asi 4-5 lidi online. Takze nemas proc brecet ze ti nevezmou klona. Proste leavni a pripojse jinam.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 03/12/2007 :  16:17:32  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:

mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu



jo presne tak, zejtra to vyzkousim jeste na jinym pripojeni a kdyz to nepujde tak to prodam nebo s tim podpalim kotel

jaky maj ip ty servery abych si taky vyzkousel ping ?
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/12/2007 :  16:23:54  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:
Originally posted by Gabriel

No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu.


CZF bych vubec neresil. Ve spicce je tam asi 4-5 lidi online. Takze nemas proc brecet ze ti nevezmou klona. Proste leavni a pripojse jinam.



No to je právě ono, díky tomu systému mají asi tak málo lidí online, protože jich mraky vidím na klonech.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 03/12/2007 :  23:44:31  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

quote:

mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu



jo presne tak, zejtra to vyzkousim jeste na jinym pripojeni a kdyz to nepujde tak to prodam nebo s tim podpalim kotel

jaky maj ip ty servery abych si taky vyzkousel ping ?


mno pripojeni je ok, ale mne to vubec nepusti do hry :]

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

leafeee
Starting Member

6 Posts

Posted - 04/12/2007 :  07:38:40  Show Profile Send leafeee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

quote:
Originally posted by Arach

quote:

mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu



jo presne tak, zejtra to vyzkousim jeste na jinym pripojeni a kdyz to nepujde tak to prodam nebo s tim podpalim kotel

jaky maj ip ty servery abych si taky vyzkousel ping ?


mno pripojeni je ok, ale mne to vubec nepusti do hry :]




tiez mi to nebezi,pusti ma to iba na americky server aj to iba rano
poobede mi to pri pripajani zmrzne alebo okamzite diskonektne a to som vypol aj firewall aj antivirus :/
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 04/12/2007 :  12:38:28  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
nemate nekdo zajem o TR? za 500 :) ucet. free month uz ted vyprchal.
mozna vymena za ucet v jine hre.. pripadne se na cene dohodnem.
icq 10905813


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 04/12/2007 :  13:39:51  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by leafeee

quote:
Originally posted by Trasher

quote:
Originally posted by Arach

quote:

mne to najde servery a kdyz chci vstoupit do hry na 10 sec to zmrzne a napise unable to conect server,-jinka login,refresh serveru vse ok,trace na server a ping taky ok, jak na us tak na eu



jo presne tak, zejtra to vyzkousim jeste na jinym pripojeni a kdyz to nepujde tak to prodam nebo s tim podpalim kotel

jaky maj ip ty servery abych si taky vyzkousel ping ?


mno pripojeni je ok, ale mne to vubec nepusti do hry :]




tiez mi to nebezi,pusti ma to iba na americky server aj to iba rano
poobede mi to pri pripajani zmrzne alebo okamzite diskonektne a to som vypol aj firewall aj antivirus :/



a to mas full ? nebo taky ten trial ?
ja sem dneska zousel i jiny typ sitovky a stejne mi to pri log na server zmrzne, gm mi psal ale je z toho nakej spatnej

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 04/12/2007 :  15:42:32  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
tak je to mojim netem, asi ma providet nekde neco zablokovany

na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-))
Go to Top of Page

jerryNBK
New Member

199 Posts

Posted - 04/12/2007 :  18:27:10  Show Profile  Send jerryNBK an ICQ Message Send jerryNBK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

quote:
Originally posted by Gabriel

No ten systém by měli doladit jako třeba v GW. Tam každý char je automaticky členem guildy. Kombinace limitu 200 charů v guildě + klonovací systém + pravidlo CZF o jednom charu v guildě je dost nepříjemná. Jakkoliv to díky tomu limitu 200 charů chápu.


CZF bych vubec neresil. Ve spicce je tam asi 4-5 lidi online. Takze nemas proc brecet ze ti nevezmou klona. Proste leavni a pripojse jinam.



----------------------------------------------------------------------

jj to je pravda , pravidla maji nastaveny pro hrace , kteri nehodlaji klonovat , takhle je to dost k prdu , kdyz pulka lidi neni online , protoze hraji na klonu

AO - Chroustacka 213, Ironfiist , Krassus , Jerryenf - inactive
Tabula Rasa - Wacky Woman 32 - inactive
Lotro - Jerryy - Lore master 50 - active
WOW - Drak'thul horde - Jerryy warlock - inactive
WAR(WHO) - Jerryna - SW - inactive
Go to Top of Page

leafeee
Starting Member

6 Posts

Posted - 04/12/2007 :  19:35:44  Show Profile Send leafeee a Private Message  Reply with Quote


[/quote]
a to mas full ? nebo taky ten trial ?
ja sem dneska zousel i jiny typ sitovky a stejne mi to pri log na server zmrzne, gm mi psal ale je z toho nakej spatnej
[/quote]


mam zatial iba trial, hru mam objednanu a neviem ci nezmenim este providera, doobeda to relativne ide ale vecer si neskrtnem
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 04/12/2007 :  20:06:00  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

tak je to mojim netem, asi ma providet nekde neco zablokovany

na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-))


muzes mi rict vcem sou tva pripojeni rozdilna ?

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 04/12/2007 :  21:14:08  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

quote:
Originally posted by Arach

tak je to mojim netem, asi ma providet nekde neco zablokovany

na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-))


muzes mi rict vcem sou tva pripojeni rozdilna ?



jedno je klasicka wifi v prdelakove a tam to nejde, asi ma neco vyblokovanyho, se ho musim zeptat
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 05/12/2007 :  10:58:33  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

quote:
Originally posted by Trasher

quote:
Originally posted by Arach

tak je to mojim netem, asi ma providet nekde neco zablokovany

na jinym pripojeni to jde, takze hura do hry :-))


muzes mi rict vcem sou tva pripojeni rozdilna ?



jedno je klasicka wifi v prdelakove a tam to nejde, asi ma neco vyblokovanyho, se ho musim zeptat


zeptejse na tyto porty
Richard Garriott's Tabula Rasa #153; nécessite l'ouverture des ports:2106, 80, 8001, 8101-8108, 7701-7704 UPD & TCP

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,38 seconds. on eygor Snitz Forums 2000