Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Tabula Rasa
 Tabula Rasa - General
 Tabula Rasa - General info
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

nekrotyrael
Senior Member

3888 Posts

Posted - 23/12/2007 :  12:20:07  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
ta klavesnice je terribad

RL: LVL 1 S/S/S
Go to Top of Page

Dendrin Shonndar
Starting Member

65 Posts

Posted - 23/12/2007 :  13:21:30  Show Profile  Send Dendrin Shonndar an ICQ Message Send Dendrin Shonndar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Almych

hm, jsem na tom samem routeru a Trackmania mi pada naprosto spolehlive.



Tak to nevím, já jsem tedy na UPC přešel až po té, co spolkla Karneval, takže jsem neměl moc na výběr, teď nedávno jsem měl třeba 10 dní vkuse "výpadek", několikrát jsem se tam pokoušel volat, ale už to neudělám, protože to jednoduše nemá cenu. Prostě jsem zajel k nim na centrum, tam jsem jim vysvětlil, že takhle teda ne a hned druhý den u mě byl technik :o) Nakonec to bylo v tom, že jsem měl "starý" modem od Karnevalu, takže mi ho prostě vyměnil a teď vše jede ok. A prašule za těch 10 dní výpadku dostanu zpět.

(SWG) Dendrin Shonndar - Jedi Master, Light Jedi Order Councilor (CL90) - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(SWG) Glofi Acke - Master Droid Engineer - Eclipse - gilda EHC (cancelled)
(EQ2) Othof - Freeport - Guardian (22) - gilda Ceska legie - Runneye (cancelled)
(EQ2) Zadeag Shonndar - Queynos - Paladin (30) - gilda Epic Courage - Lucan DeLere (cancelled)
(EVE Online) Adrein Kolas - Miner - korporace UFOUNI s.r.o. (cancelled)
(WoW) Urongar - Tauren - Warrior (54) - bez gildy (cancelled)
(Neocron) Dendrin Shonndar - frakce City admin - Inquisitor - bez gildy (cancelled)
(TR) George - Sniper (24) - bez klanu (cancelled)
(AoC) Dendrin - Ranger (58) - Aqiulonian - bez gildy (cancelled)
(SW:TOR) - New hope?
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 23/12/2007 :  18:04:02  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Tak mam za sebou druhy den z trialu a musim rict, ze i kdyz ta hra opravdu neni 100 procentne vychytana, tak me chytla jak uz dlouho nic. Z lehka jsem proletel jednotlive odkazy, co jsem o TB nasel a vidim to nasledovne. Pockam, az mi vyprsi WoWko (ktere se zaplatio vcera :)) a asi to koupim :)

EDIT : Taky si myslim, ze mesic navic TR prospeje...vic lidi, vic fixu atd. Kazdopadne sci-fi mi moooc chybelo :p

Darraque [MdK]

Edited by - Sorrow on 23/12/2007 18:05:02
Go to Top of Page

Arakis
Starting Member

50 Posts

Posted - 24/12/2007 :  09:55:54  Show Profile Send Arakis a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem hral TR ke konci v bete a dosahl jsem na snipera. Hra me hodne bavila ovsem polozil jsem si zasadni otazku .... co budu delat, az budu maximalni level? Doposud jsem na ni nedokazal odpovedet a to me docela odrazuje....

Vi nekdo neco o end-game vecech? Lepe receno co delat, az budu mit maximalni level?

The only thing necessary for the triumph of evils is for good men to do nothing. Edmund Burke
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 24/12/2007 :  10:20:50  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arakis

Ja jsem hral TR ke konci v bete a dosahl jsem na snipera. Hra me hodne bavila ovsem polozil jsem si zasadni otazku .... co budu delat, az budu maximalni level? Doposud jsem na ni nedokazal odpovedet a to me docela odrazuje....

Vi nekdo neco o end-game vecech? Lepe receno co delat, az budu mit maximalni level?



To me taky trosku desi, ale zase si rikam :
Maji vuli menit content...podle nekterych lidi se obsah meni co 14 dni
Az bude na top levelu vic lidi, tak to asi zas bude o necem jinem
Jestli se rozjede Clan PvP, mohla by to byt fakt zabava :p


Snad to vsechno zvladnou poresit za ten mesic, co jsem jim dal :p


PS: Nemuzu to nikde najit....daji se v TR pouzivat Dual Pistole ?

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Teos
New Member

478 Posts

Posted - 24/12/2007 :  17:11:41  Show Profile Send Teos a Private Message  Reply with Quote
dual pistole používat nejdou
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/03/2008 :  09:25:50  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nasel jsem zajimavej cz kram kde se daj koupit predplacene kupony i cd keye na vsechny mozne hry vcetne TR.
http://prepaidgame.ingamer.net/?


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4336 Posts

Posted - 25/03/2008 :  09:37:01  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Nasel jsem zajimavej cz kram kde se daj koupit predplacene kupony i cd keye na vsechny mozne hry vcetne TR.
http://prepaidgame.ingamer.net/?
TR za 950? Mno radeji si to objednam ze zahranici a budu to mit do 650Kc i s postou.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Itchyl
New Member

136 Posts

Posted - 25/03/2008 :  10:38:01  Show Profile  Visit Itchyl's Homepage  Send Itchyl an ICQ Message Send Itchyl a Private Message  Reply with Quote
Uz to tu bylo. http://www.imperium.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28920
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 25/03/2008 :  14:47:34  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kde vidis za 650kc ze zahranici?

hlavni problem je vtom limitu 3 ucty 1 kreditka..grr


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4336 Posts

Posted - 26/03/2008 :  07:30:57  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

kde vidis za 650kc ze zahranici?

hlavni problem je vtom limitu 3 ucty 1 kreditka..grr

Sendit, Ebay. Ted jsem koupil z ebay novou TR za cca 540 i s postou. Na CZ ksefty je lepsi se vykaslat.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 29/03/2008 :  19:12:30  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Cau lidi, chtel bych si koupit TR, a nechci to kupovat u nas, staci mi digital download. Na NCsoftu je moznost US a EU verze, je mezi nimi nejaky rozdil, teda kdyz nebudu pocitat tech 450Kc (zlaty dolar).Kdyz si koupim US verzi, dostanu se na Centaurus server?

Diky za odpovedi...
Go to Top of Page

Martin
New Member

100 Posts

Posted - 30/03/2008 :  13:13:45  Show Profile Send Martin a Private Message  Reply with Quote
Podle me zadny. Hru mam koupenou v CR a pristup mam na vsechny servery (3xUS a 1xEU)

LOTRO-Rozarka/Minstrel
Anarchy Online-Faller
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 30/03/2008 :  13:21:31  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by night_hawk

Cau lidi, chtel bych si koupit TR, a nechci to kupovat u nas, staci mi digital download. Na NCsoftu je moznost US a EU verze, je mezi nimi nejaky rozdil, teda kdyz nebudu pocitat tech 450Kc (zlaty dolar).Kdyz si koupim US verzi, dostanu se na Centaurus server?

Diky za odpovedi...



řekl bych že US bude pouze v angličtině kdežto EU bude mít i němčinu, francouzštinu .. jinak by neměl být žádný rozdíl protože pokud to nezměnili tak máš přístup na US i EUR servery.


Noe

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 30/03/2008 :  14:52:19  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Tak v tom pripade nezbyva nic jineho, nez to vyzkouset...

btw, kolik se tam tak pohybuje CZ/SK hracu? A tak vubec, jsou ted problemy, treba najit grupu na tezsi Q nebo instanci?
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 01/04/2008 :  01:02:34  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
na xzone se dá teď Tabula Rasa koupit za 299, což je supr cena.
Jinak si taky myslím, že s US verzí můžeš na EU server.
Víc by mě zajímalo jestli se bude US verze platit dolarama nebo eurama, což by při současné kurzu dolaru bylo poměrně výhodné.
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 01/04/2008 :  20:54:53  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
Jak to je v TR s mesicem zdarma?
Pokud si tedy aktivuju novy ucet bude to jako u vetsiny MMO a budou po mne chtit udaje o placeni nez mi daji mesic zdarma a nebo to je tak ze si prvni mesic musim koupit a az druhy je zdarma?
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 01/04/2008 :  22:52:54  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

Jak to je v TR s mesicem zdarma?
Pokud si tedy aktivuju novy ucet bude to jako u vetsiny MMO a budou po mne chtit udaje o placeni nez mi daji mesic zdarma a nebo to je tak ze si prvni mesic musim koupit a az druhy je zdarma?



jako vetsina her, zadas udaje, ale 30dnu mas zdarma, pak se strhne prvni poplatek...
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 06/04/2008 :  21:17:36  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
tak sem to zacal zkouset a neni to spatne, ale bohuzel mam nake problemy s grafikou nak mi to spatne zobrazuje oblohu obraz se klonuje rozmazava takze boj do kopce je nemozny pac nevidim na co strilim
nesetkal se nekdo s podobnym problemem? jedinou vec v nastaveni kterou to jde zlepsit je dat dohled co nejvetsi aby se mrvila co nejmensi cast obrazu
nahodil sem nejnovsi ovladace i directx a bohuzel nic

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 06/04/2008 :  21:38:27  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

tak sem to zacal zkouset a neni to spatne, ale bohuzel mam nake problemy s grafikou nak mi to spatne zobrazuje oblohu obraz se klonuje rozmazava takze boj do kopce je nemozny pac nevidim na co strilim
nesetkal se nekdo s podobnym problemem? jedinou vec v nastaveni kterou to jde zlepsit je dat dohled co nejvetsi aby se mrvila co nejmensi cast obrazu
nahodil sem nejnovsi ovladace i directx a bohuzel nic



Co máš za grafickou kartu?
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 07/04/2008 :  04:41:20  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by Lim-Dul

tak sem to zacal zkouset a neni to spatne, ale bohuzel mam nake problemy s grafikou nak mi to spatne zobrazuje oblohu obraz se klonuje rozmazava takze boj do kopce je nemozny pac nevidim na co strilim
nesetkal se nekdo s podobnym problemem? jedinou vec v nastaveni kterou to jde zlepsit je dat dohled co nejvetsi aby se mrvila co nejmensi cast obrazu
nahodil sem nejnovsi ovladace i directx a bohuzel nic



Co máš za grafickou kartu?


ati 9600 pro

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page

NoX
Moderator

cat

1051 Posts

Posted - 07/04/2008 :  08:22:55  Show Profile  Send NoX an ICQ Message Send NoX a Private Message  Reply with Quote
V posledních patchnotes je vždy na konci v Known Issues toto:
"ATI 9800 Radeon Pro AGP card users may have sky distortion when graphics settings are on low."

ale lidé bohužel dost naříkají na problémy s grafikou i na "nových" Radeonech. Na nVidiích chodí vše bez problémů.
Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 07/04/2008 :  08:44:49  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lim-Dul

tak sem to zacal zkouset a neni to spatne, ale bohuzel mam nake problemy s grafikou nak mi to spatne zobrazuje oblohu obraz se klonuje rozmazava takze boj do kopce je nemozny pac nevidim na co strilim
nesetkal se nekdo s podobnym problemem? jedinou vec v nastaveni kterou to jde zlepsit je dat dohled co nejvetsi aby se mrvila co nejmensi cast obrazu
nahodil sem nejnovsi ovladace i directx a bohuzel nic


me to s grafikou delalo neco podobneho, mam ATI 3870, vypnul jsem vsechny stiny a uz to jede vpohode, jeste zkusim nove drivery. Treba to pomuze

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Mag1cWalker
New Member

Mag1cWalker

429 Posts

Posted - 07/04/2008 :  16:28:38  Show Profile  Send Mag1cWalker an ICQ Message Send Mag1cWalker a Private Message  Reply with Quote
No tak prave jsem zkousel aktivovat hru, zadal jsem klasicky key vyplnil udaje jak o karte tak o jmene atd dam submit a napise mi to "refuse" tak to zkousim znova a znova a ted to pise "FRAUD SUSPICION"... Mam MC internet card a vsude funguje, nevim jestli to je tim ze mam na ucte 0,- (to vite jsem par dni pred vejplatou)... Mate s tim nekdo zkusenosti?
Go to Top of Page

Lim-Dul
New Member

Ress1

212 Posts

Posted - 07/04/2008 :  18:37:19  Show Profile  Send Lim-Dul an ICQ Message Send Lim-Dul a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mag1cWalker

No tak prave jsem zkousel aktivovat hru, zadal jsem klasicky key vyplnil udaje jak o karte tak o jmene atd dam submit a napise mi to "refuse" tak to zkousim znova a znova a ted to pise "FRAUD SUSPICION"... Mam MC internet card a vsude funguje, nevim jestli to je tim ze mam na ucte 0,- (to vite jsem par dni pred vejplatou)... Mate s tim nekdo zkusenosti?



je docela mozny ze se pri tom snazi zablokovat 1 peniz aby overili funkcnost karty

Sheathe your sword, warrior, lest ye fall on it when stricken. - Lim-Dul, the Necromancer
Pilsner Urquell Guardians
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000