Je to fake na Wii tohle nikdy nevyjde, pac by tuhle grafiku Wii nezvladlo. Tohle je vyvyjene pro Xbox 360 a PS3 pod nazvem Star Wars Unleashed, budete tam hrat za ucne lorda vadera.
Hmm takze pro Wii to bude a pro PS2 taky, podle me to bude muset mit na tyhle konzole jinou jednoduzsi grafiku. Nedovedu si predstavit jak to PS2 stiha. Jinak gigant novinka o teto hre v pokecu o vsem nebo na cswu.
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
vy jste masla.. jak jste si jiste vsimli, smazanim postu se post z pocitadla neodecte.. tibor spustil prepocet, takze se opravil pocet postu (rozumej odecetly posty ze smazanych topicu)..
zaver: muze za to jorssk - vsechny posty, co vam smazal v posledni dobe, se ted odecetly.. shame him, blame him, burn him..
nojo...to bude tym, ze zmazal cely povodny topic o zasmani v atmosfere bugu
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
povodna slovenska TV tvorba...nevhodne pre utlocitne osoby
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
Měl jsem se ženit. Pár dní před svatbou jsem přijel k domu své nevěsty. Když jsem vešel dovnitř, nebyl tam nikdo, jen matka mé nastávající. Byla to velmi atraktivní zena. Chvíli jsme si povídali a pak mi řekla, že jsem se jí vždycky líbil. Bez dlouhých okolků mi navrhla, že se spolu pomilujeme. Byl jsem neschopný cokoli říci. Řekla, že teď půjde nahoru do své ložnice a je na mne, jestli půjdu za ní nebo odejdu. Pomalu stoupala po schodech a já se díval na její krásné pozadí. Pak jsem se otočil a vyšel z domu ke svému autu. Za dveřmi čekal její manžel, objal mne a řekl, že jsem obstál v jejich zkoušce. Nyni vědí, že je na mne spoleh a že mi svou dceru mohou s klidem v duši svěřit.
A poučení z tohoto příběhu? - Vždycky nechávej kondomy v autě!!!
Měl jsem se ženit. Pár dní před svatbou jsem přijel k domu své nevěsty. Když jsem vešel dovnitř, nebyl tam nikdo, jen matka mé nastávající. Byla to velmi atraktivní zena. Chvíli jsme si povídali a pak mi řekla, že jsem se jí vždycky líbil. Bez dlouhých okolků mi navrhla, že se spolu pomilujeme. Byl jsem neschopný cokoli říci. Řekla, že teď půjde nahoru do své ložnice a je na mne, jestli půjdu za ní nebo odejdu. Pomalu stoupala po schodech a já se díval na její krásné pozadí. Pak jsem se otočil a vyšel z domu ke svému autu. Za dveřmi čekal její manžel, objal mne a řekl, že jsem obstál v jejich zkoušce. Nyni vědí, že je na mne spoleh a že mi svou dceru mohou s klidem v duši svěřit. A poučení z tohoto příběhu? - Vždycky nechávej kondomy v autě!!!
Jak jsem jiz rekl tenkrat, vetsina byvale populace stejne nebyla fanousky SW a odesla by tak ci tak. Hraci remcali od zacatku swg a remcaji doted. Nikdo nikdy nebude spokojeny, pac tam pokazde nekomu neco chybi nebo se nekomu neco nelibi. Ja osobne sem rad ze uz hra neni zabugovana a zacina se zase poradne rozjizdet. Ted po dodelani expertise se konecne zacnou devove venovat questum a vecem ve hre, coz bude super.