Author |
Topic |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 10:12:52
|
Toz jsem si betu jakz takz osahal, a s tim co jsem videl, jsem spokojenej.
Uvital bych ale nejake info, linky a podobne co budeme delat az dogrindime:-) Docela mne zajima jak to bude s tim neinstancovanym contentnem a podobne. Jak jsem koukal, tak treba specialni mobove v questu nejsou instancovani, ale trigrovani (probehnu kolem rohu, popne, kdyz ho zabije nekde jiny ma z toho prd, ja si probehnu kolem rohu znova:-)). Tak jestli to budou vsechno quest mobove bez dropu, nebo jak.
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
Atronach
Moderator
2069 Posts |
Posted - 15/01/2007 : 11:05:48
|
O quest mobech vim, ze maj triger (alespon o tom neco psali) ale o raidech nevim zatim nic.
Pokud nekdo na neco narazi prosim o link. Dik!
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 16/01/2007 : 17:51:58
|
navic quest moby (takovy ty zavaznejsi) se ti popnou a nikdo jinej krome tebe na ne nemuze utocit ( maj to kolecko kde jsou tecky takovy ozdobnejsi nevim jak bych to popsal) tak ze raidy imho budou fungovat tak ze nekdo s vysokou diplomacii prijde k nejakymu npc prokecne ho, tim popne raidmoba a jeho groupa/raid ho bude moct zabit - jenom teorie |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
|
Topic |
|
|
|