Author |
Topic  |
|
Cotouch
New Member

418 Posts |
Posted - 27/01/2007 : 21:41:11
|
Ahoj,
chci si sestavit novej počítač a zajímaj mě vaše zkušenosti s eshopama;
přemýšlel jsem o alzasoftu, ale když jsem se tam byl teď po 5 letech kouknout tak jsem se zařekl, že si tam nic nekoupim, reklamaci sice vyřídili bez problémů, ale musel jsem čekat 3/4 hodiny jak na nějakym úřadě a pak ještě ve skladu... navíc už nejsou moc laciný, spíš naopak
pak je tu taky czc, s nima mám s reklamacema celkem dobrý zkušenosti, ale s cenama jsou na tom tak nějak uprostřed, přece jenom bych na kompletní sestavě mohl jinde ušetřit i přes 4 tisíce
no a poslední žhavej kandidát je RSC Computers - Radim Štěpanec; ceny má celkem nízko, i když jak u který komponenty, někde je taky maličko vejš, ale nemám o něm žádný informace jak dobře/rychle vyřizuje reklamace - v poslední době si právě na tohle chci dát pozor, každou chvíli mi v počítači něco klekne
úplně vynechávám firmy jako TS bohemia, kde mi HDD reklamovali skoro měsíc a to jsem tam musel ještě několikrát volat a pak mě přesvědčovali že je ten disk vlastně správnej protože ho naformátovali (že na něm nejde vytvořit partition už je nenapadlo zkusit)
je ještě nějakej další eshop o kterym stojí za to uvažovat - hlavně co se týče cen a kvality služeb a přístupu k zákazníkům?
Díky za vaše zkušenosti
|
offline |
Edited by - Cotouch on 27/01/2007 21:46:02
|
|
| |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
|