Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Problemy se subscription
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 02/02/2007 :  09:48:30  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
Tak mi přišel email, že má objdnávka na DD byla zpracována, už má i číslo, ale po lognutí na account mám pořád pre-order. Navíc, když lognu na account VG, tak mi to píše, že jsem v trial period a chce 20 místný klíč, který samozřejmě nemám :-)

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:02:07  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by cimrek

Tak mi přišel email, že má objdnávka na DD byla zpracována, už má i číslo, ale po lognutí na account mám pořád pre-order. Navíc, když lognu na account VG, tak mi to píše, že jsem v trial period a chce 20 místný klíč, který samozřejmě nemám :-)

To mám i já, ale hraju, zadara
Go to Top of Page

Holov
New Member

116 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:16:50  Show Profile Send Holov a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:
Originally posted by cimrek

To mám i já, ale hraju, zadara

to samy
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:19:04  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Mno myslim, ze si SOE pekne pohlida ten mesic zadara .

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Holov
New Member

116 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:34:13  Show Profile Send Holov a Private Message  Reply with Quote
mno pohlida :)) ja mam objednanej DD ale jeste mi zadnej kod nedorazil tudiz nemam co zadat :)
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:42:37  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ja si myslim ze ze strany SOE je to mazana marketingova akce - nechavaj mne to pusteny zadara, protoze vedi ze neodolam a na hodku to vzdycky vecer pustim - a doufaj ze az mne to utnou tak si to zaplatim :D

Nebo doufaj ze mne stahnou dodatecne - ale jelikoz mne poslali mail o zruseni preorderu tak to pochybuju... navic na kartu co tam meli zadanou uz nemaj sanci jelikoz expirovala 1/07 :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

fedaikin
New Member

380 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:47:47  Show Profile Send fedaikin a Private Message  Reply with Quote
myslím, že tyto modelové situace pak mohou být řešeny dle trestního zákona ............ ikdyž pravděpodobnost, že k tomu dojde je malá
Go to Top of Page

Xantus
Moderator

504 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:53:34  Show Profile  Send Xantus an ICQ Message Send Xantus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Holov

mno pohlida :)) ja mam objednanej DD ale jeste mi zadnej kod nedorazil tudiz nemam co zadat :)

pokud máš DD od SOE tak ti žádný kod nepřijde určitě. Měl jsem do EQ2 DD jak KoS tak EoF a oboje se automatický zapsalo do mého accountu bez toho, aniž bych musel cokoliv zadávat. Tady to bude jistě stejné....
Go to Top of Page

cimrek
Starting Member

94 Posts

Posted - 02/02/2007 :  10:55:59  Show Profile Send cimrek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by fedaikin

myslím, že tyto modelové situace pak mohou být řešeny dle trestního zákona ............ ikdyž pravděpodobnost, že k tomu dojde je malá

podle mě to funguje tak, že v době objednávky (pre-orderu) musí být platná. Obchodník si platbu blokne a stáhne si ji třeba za měsíc, ikdyž už karta expirovala, protože má provedenou blokaci. V tomto případě, pokud byl zrušen pre-order by mělo dojít k odlokaci příkazu a tudiž by se nic nemělo stáhnout (ale pokud k odblokaci nedošlo, což silně pochybuju, že by v tom měli až takový bordel), tak to IMHO můžou stáhnout, ikdyž platnost skončila 1/07:-)

Lotro - Gilmaren/Minstrel Level 60
EQ2 - Cimrek/Wizard (RL) Level 69
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 06/02/2007 :  14:24:24  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Tak ode dneska uz muzete vesele zadavat kreditku.
Uvidime do kdy to tam cloveka bude poustet bez kreditky

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 06/02/2007 :  16:59:26  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
mam DD koupenej, hraju od 26.1 a dneska me to napsalo ze nemam subscription .... WTF ? to byl tady pekne kratkej mesic zdarma kurva

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:00:41  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by RED EYE

mam DD koupenej, hraju od 26.1 a dneska me to napsalo ze nemam subscription .... WTF ? to byl tady pekne kratkej mesic zdarma kurva

Skoro vzdy, kdyz si koupis hru a je tam mesic zdarma, musis zadat kreditku. Tohle je ten pripad take. Jen tam nejsou sladeny terminy go-live a povinnost dat kreditku.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

RED EYE
New Member

458 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:11:04  Show Profile  Send RED EYE an ICQ Message Send RED EYE a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

quote:
Originally posted by RED EYE

Skoro vzdy, kdyz si koupis hru a je tam mesic zdarma, musis zadat kreditku. Tohle je ten pripad take. Jen tam nejsou sladeny terminy go-live a povinnost dat kreditku.

njn ja tam rovnou i zadal klic od CE ktera mi vcera prisla .. sem zvedavej jestli budu mit 4 mesice zdarma :)

EQ2 (retired)
Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw
Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus>
Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw
VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric
AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 06/02/2007 :  17:57:20  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Tak mne to prave hajzlici ze SOE stopli a chtej klic...
Asi jim napisu E-mail na tema "kde mam vzit klic kdyz jsem preorder zrusil" :D

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000