Author |
Topic |
|
Sanix
Junior Member
899 Posts |
|
| |
Sanix
Junior Member
899 Posts |
|
Borisek
Starting Member
17 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 07:22:09
|
Existuje nejakej addon, ktere mi bude ukazovat suroviny na mape nebo minimape? At vidim, kterej strom muzu pokacet a nemusim ho hledat mezi desitkou jinych.
|
|
|
Morpheus.cz
New Member
216 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 07:55:53
|
Osobne bych byl vzhledem k velmi castym patchum v instalovani nejakych UI v tuto chvili velmi opatrny. Ono pak deinstalovat nefunkcni UI a zvykat si znovu na neco jineho me osobne teda vadi.
|
Pichac Kosticka Vulmane nekromant (Ceska Legie) Hrombobyj (EQ2) |
|
|
Krvezbrote
New Member
344 Posts |
|
Borisek
Starting Member
17 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 11:31:49
|
quote: [i] Moc nechápu na co by to bylo. Stačí si jednou proběhnout zonu a vidíš kde jsou jaké suroviny. Jejich umístění se nemění.
U mesta Tanvu jsem nasel 2 kameny ze kterych muzu tezit a okolo 1 strom. Jinak nachazim stromy a kameny ktery tezit nemuzu, protoze mam malej skill. To mam jako sedet u tech dvou sutru a cekat na jejich obnoveni? Ono by mi to ani nevadilo, ale jaksi na tom nejsem sam. Amici chtej taky tezit :(
Nemluve o tom, ze na mapu se nedaj dat poznamky a opravdu si nepamatuju, kde co bylo pred tydnem. |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 11:48:14
|
pouzivam EQ2 UI a zatim plna spokojenost |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Borisek
Starting Member
17 Posts |
Posted - 17/02/2007 : 11:51:26
|
quote: Originally posted by RED EYE
pouzivam EQ2 UI a zatim plna spokojenost
co to je za ui prosim? |
|
|
Tomas
Starting Member
93 Posts |
|
gert
Starting Member
7 Posts |
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 22:17:21
|
U mě vyhrává zatím Cmod Vanguard UI http://www.vgsohinterface.com/showthread.php?t=838
Version 1.05 < Feb 24th 07 > * Added new Healer Hotkey Bar. Thanks to BigRib for proposing this feature. * This mod now supports standardized map mods
Version 1.04 < Feb 23th 07 > * Added new target weaknesses window * New player window overlay showing accurate health and energy points * Most windows should now be movable in layout mode even if they have no content at that time * Fixed empty space at buffs list
Version 1.03 < Feb 21th 07 > * The 4 main hotkey bars are now separated and can be moved individually * You can now toggle most windows on/off in the new settings panel * Lower resolutions are now supported with separate saved layouts. Thanks to MooKitty for pointing me at this possibility. * The HealerBar should now be easier to move. Try dragging at the very bottom of the box. * The HealerBar is now visible by default
Version 1.02 < Feb 21th 07 > * Added pet health window * Added virtue points to player window * Added container window * Added another 4 optional hotkey bars * Changed font size of breath meter
Version 1.01 < Feb 20th 07 > * The target and additional targets windows are now separated and can be moved individually * The player and defensive target windows are now seperated and can be moved individually * Fixed experience bar bug. Thanks to Oakayam for reporting. * Removed CMod_MainBarLarge.xml in favor of /uiwinscale * Added support for JournalMod |
Edited by - spajdr on 24/02/2007 22:54:37 |
|
|
Mistrix
Starting Member
25 Posts |
Posted - 19/02/2007 : 23:10:32
|
quote: Originally posted by spajdr
U mě vyhrává zatím Cmod Vanguard UI http://www.vgsohinterface.com/showthread.php?t=838
Jo tak ten je super, jdu ho stáhnout... EQ2 UI mě nějak neoslovil... :-( |
Vanguard - Gelenia EU PvE Mistrix - Sorcerer 27, Tailor 23 |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 15:40:00
|
no ja jsem pouzil taky ten nadgerpack ale asi ho zas dam pryc protoze ho v podstate nepouzivam.. co bych chtel, je ciste z droxUI nejak vypreparovat % xpbar a mit numericky statbary.. nevi nekdo o necem? |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
Marwyn
Junior Member
792 Posts |
Posted - 26/02/2007 : 16:14:14
|
quote: Originally posted by Rodier
no ja jsem pouzil taky ten nadgerpack ale asi ho zas dam pryc protoze ho v podstate nepouzivam.. co bych chtel, je ciste z droxUI nejak vypreparovat % xpbar a mit numericky statbary.. nevi nekdo o necem?
to je naprosto jednoduche. koukni se do settings.xml (aspon myslim ze se tak jemnuje) a pochopis o cem je nastavovani UI. Je tam mozne nacitat vsecko defaultni a jen konkretni okna nechat nahratd od nekud jinud. Kompilace UI se delaji paradne, jiz mam 3 komplet UI a pouzivam jejich kombinaci (protoze kazde UI ma neco) Zakladem mam coreui |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
|
|
VT
Moderator
4191 Posts |
Posted - 01/03/2007 : 14:12:29
|
quote: Originally posted by Rodier
no ja jsem pouzil taky ten nadgerpack ale asi ho zas dam pryc protoze ho v podstate nepouzivam.. co bych chtel, je ciste z droxUI nejak vypreparovat % xpbar a mit numericky statbary.. nevi nekdo o necem?
Ja stale pouzivam defaultni UI.
Pokud uz v noci prestavam zvladat odecitat hodnoty z zluteho exp baru (podle carecek u 'bublin') tak pouzivam tento prikaz, ktery mi alespon castecne ukaze v ciselne podobe jak jsem na tom s expou:
/gv advexppct |
|
|
|
Topic |
|