Author |
Topic  |
|
Serien
Starting Member
13 Posts |
Posted - 24/03/2007 : 14:13:44
|
Existuje nejakej addon kterej automaticky prehazuje mezi Find Herb a Find Minerals?
|
|
| |
Little
Moderator

2901 Posts |
Posted - 26/03/2007 : 08:51:40
|
Jestli existuje to nevim, ale zajimalo by me jak by mel ten addon poznat, ze zrovna ted chces tezit a zrovna ted chces sbirat kytky :)))
Nebo neco ve smyslu, kdyz nejsou kolem kytky prehod na mineraly a obracene? nekonecna smycka s par IF? :) |
"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 26/03/2007 : 15:40:52
|
mam takovej dojem ze takovej addon udelat nejde, slo by to pokud by to prehazovalo na nejakej tvuj input ale jinak ne ( find herbs a find minerals jsou normalni skily ) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Lekarnik
New Member

280 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 09:54:57
|
No nevim co používáš,ale já mám Gatherer a tam máš pak vyznačený vše co jsi na zemi sebral... 
Navíc..pokud to má více lidí v guildě,tak máš i jejich nově objevený zdroje |
Karotka 65 Dwarf Guardian LOTRO - Gilrain - Heroes of Bohemia
|
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 02/04/2007 : 10:14:10
|
quote: Originally posted by Lekarnik
No nevim co používáš,ale já mám Gatherer a tam máš pak vyznačený vše co jsi na zemi sebral... 
Navíc..pokud to má více lidí v guildě,tak máš i jejich nově objevený zdroje
gatherer ti pomuze v tom ze vis kde jsi pred tim kytku sebral ale uz ti nerekne jestli tam ta kytka zrovna ted je, tzn. dycky kdyz bys k nejaky node prijel tak bys to musel prehazovat, a samo se to delat nemuze z duvodu kterej sem vysvetlil v minulym postu
ale jo, gatherer je skvelej addon, bohuzel nijak nesouvisi s polozenou otazkou :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
X-Zibbit
New Member

115 Posts |
Posted - 09/04/2008 : 17:55:46
|
Mozna by slo prehazovat ty addony, a to ikonkou vedle minimapy. Ale nevim jestli to pujde, nepouzivam to |
Edited by - X-Zibbit on 11/04/2008 12:47:01 |
 |
|
elidor
Administrator

1338 Posts |
Posted - 29/12/2009 : 17:15:08
|
je na to addon http://wow.curse.com/downloads/wow-addons/details/trackingchanger.aspx skoda ze u toho vymysleni nepremysleji vic ... fishing to hazi i kdyz nejsi pobliz vody .. meni se to i v bg atd .. vetsinu casu jsem to mel vypnute ... od te doby bylo nekolik aktualizaci, tak uz to co pisu je mozna fixnute. potreba vyzkouset. |
Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett] |
 |
|
|
Topic  |
|