Author |
Topic |
|
Wilda
Brzda
2124 Posts |
|
| |
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 22/04/2007 : 00:22:39
|
tohle jsem videl uz v bete .. nevim vo co go ale asi kdyz jim nekde blbnou modely tak se tam da tohle :)jinak si to vysvetlit neumim |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
stoupa101
New Member
253 Posts |
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 22/04/2007 : 17:08:07
|
Jo jo dela to nejaka abilita, v arene je to beznej jev. Aspon ja jsem tam pri eventu taky parkrat takhle behal. DOcela good jen at toho klidne pridaj vice :), treba takovyto raid mob akorat velkej jak barak :) |
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 23/04/2007 : 15:46:05
|
Patch 1818: CRAFTING NOTES: - Dying while crafting will now cancel crafting.
Nerf!;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 23/04/2007 15:46:28 |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 15/07/2007 : 12:30:43
|
tohle jsem našel na stránkách GameParku,a přišlo mi to celkem vtipný :
Jedna z hodně očekávaných online her podporovaná Microsoftem a tvořená tvůrci Everquestu. Vanguard nám představí rozlehlý svět plný krásných míst vhodných pro obchod, trénink, plnění úkolů nebo cestování karavanami. Celý svět se bude rozkládat na ploše dvou rozlehlých kontinentů, jejichž styl se inspiruje hlavně Arabskou, Perskou, Egyptskou, Evropskou a několika dalšími kulturami a které obývá devatenáct fantasy ras od trpaslíků až po barbary. |
http://soundcloud.com/unvorsum |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 15/07/2007 : 22:23:05
|
quote: Originally posted by godlike
Jo jo dela to nejaka abilita, v arene je to beznej jev. Aspon ja jsem tam pri eventu taky parkrat takhle behal. DOcela good jen at toho klidne pridaj vice :), treba takovyto raid mob akorat velkej jak barak :)
az na to ze to neni abilitka ale bug kdy nenajde spravnej model postavy a nacte defaultni, autor je zjevne vtipalek |
lastfm |
|
|
Berserk
<Mor do Kuli>
477 Posts |
Posted - 21/07/2007 : 08:22:44
|
Ono to moc pro zasmani neni, ale:
|
Dusei Berserk [CzH][-W-], (retired) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 06/08/2007 : 11:31:38
|
Large Thestran Guild Hall
750 Max Fixtures / 12 Max Chests
6400 Thestran Granite Brick 1 Thestran Andecite Cornerstone 1600 Thestran Granite Floor Tile 320 Thestran Large Obsidian Housing Stone 3200 Thestran Large Granite Housing Stone 75 Thestran Granite Column 200 Thestran Prime Wood Roofing Shingle 500 Prime Wood Panel 150 Prime Wood Housing Beam 20 Premium Wood Large Housing Beam 100 Mithril Fasteners 16 Thestran Draconite Lattice 1 Draconite Portcullis 50 Fungal Mortar 18 Small Thestran Premium Window 1 King's Commission of Occupation (qualiansky vypada takto, ale da se cekat, ze thestra bude to same: http://www.vgtact.com/wiki/index.php/Qalian_Guarantee_for_Guild_Halls) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 06/08/2007 : 15:03:16
|
to je docela narez akorat se u toho teda nesmeju |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Milan
Junior Member
777 Posts |
Posted - 06/08/2007 : 16:06:57
|
quote: Originally posted by Berserk
Ono to moc pro zasmani neni, ale:
Podobnou akci by mohli udelat i pro VG. Az na tom zapracujou tak dat mesic zdarma aby si lidi mohli prohlednout co se zmenilo. Pokud to dobre chapu tak je videt ze Sony hodilo VG pres palubu a soustredi se na EQ2. |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 07/08/2007 : 13:07:12
|
obcas mne mrzi kdyz mam pravdu... |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 09/08/2007 : 14:28:28
|
quote: Originally posted by brutus
obcas mne mrzi kdyz mam pravdu...
tak bud rad ze v pripade vanguardu ji nemas :) |
lastfm |
|