Author |
Topic |
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
| |
-Mike-
Average Member
1308 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 00:35:30
|
To mas koupeny acc nebo si jednoduse tu odpoved zapomel? |
Krabice je zaklad. |
|
|
nekrotyrael
Senior Member
3896 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 01:08:56
|
check sig! :p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia
|
|
|
paja2000
Moderator
2040 Posts |
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 10:24:37
|
No tak jsem to zkusil jen tak cancelnout a fakt je tam tajná otázka. Já osobně mám otázku jaké preferuji zvíře i když jsem na 100% při tvorbě accountu dával jako tajnou otázku rodné jméno matky což dávám vždy.
Nicméně tak jako tak cancelnutí acountu podmiňovat tajnou otázkou je podle mě protiprávní.
Jediná cesta jak cencelnout account aniž by člověk musel někam složitě volat je zřejmě natvrdo zablokovat účet SOE v tvé bance pro strhávání plateb. Což může ale udělat celkem velký problém pokud by jsi chtěl v budoucnu account obnovit nebo třeba platit přes Station jinou hru. |
Noe
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 10:51:46
|
Jooo tohle je klasicke SOE svinarna - uz jsem se s ni setkal kdyz jsem rusil EQ2 subscripci. Odpoved na otazku co jsem rok z5 mozna zadaval jsem si taky nepamatoval. Vyresil jsem to tak, ze jsem napsal dost nasranej mail na support kde jsem jim v podstate rekl, ze pokud subscripci nezrusej tak je dam blacklistnout na karte a poslu stiznost na VISA ze pouzivaji protipravni metody pri ukonceni sluzby.... a jak je mozny ze na zalozeni accoutu staci cislo karty a na zruseni ne. Za cca hodinu mne account stopli a zadna odpoved na secret otazku potreba nebyla. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 10:54:59
|
Ja mel StationPass (Station Access Subscription) a zrusit jde pres dve tlacitka.
Cancel > jste si jisti ? ANO > Hotovo
Zadne otazky me to nedavalo. |
Black |
|
|
Noe
Moderator
2217 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 11:03:51
|
No docela sranda je že na accountu mám i EQ2 a tam edit/view subscriction jde v pohodě bez hesla u VG to chce tajné heslo.
2Brutus: pls nemáš kopii toho nasranýho mailu - že bych si změnil jen jméno a account a poslal jim ho - kdyby ti to nevadilo tak pls hod mi ho na Noe@tisk.cz |
Noe
|
Edited by - Noe on 12/05/2007 11:04:14 |
|
|
-Mike-
Average Member
1308 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 11:31:10
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by -Mike-
To mas koupeny acc nebo si jednoduse tu odpoved zapomel?
Pri zakladani acc jsem kontrolni otazce nevenoval pozornost a naivne si myslel, ze je potreba jen kdyz zapomenu heslo. Odpoved na moji kontrolni otazku bude neco ve smyslu blabla123456 (co mi padlo pod ruku), proto bruteforce metoda nebude fungovat ;(
Tak to kazdopadne gratz, ja to delam taky, nicmene nevim proc zrovna u VG sem to nahodou vyplnil podle pravdy. Ale je to dobra svinarna. |
Krabice je zaklad. |
|
|
Holov
New Member
116 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 12:28:12
|
no ja mam EQ2 i VG na jednom accountu a nastesti jsem si otazku pamatoval kdyz jsem rusil EQ2 a ted i VG... |
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 12:38:24
|
ja sem to vyresil tak ze sem zadal placeni z neexistujici karty - proste sem tam naplacal nejaky pismenka - ta platba se pak neprovede a je konec :P |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
RED EYE
New Member
458 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 12:42:24
|
jo a ono kdybych vedel jakou tajnou otazku sem si zadal tak bych mozna vedel i odpoved :) ale ona se mi tam vubec nezobrazi :) tak to je pak tezky |
EQ2 (retired) Lucya - 90 lvl Fury - Splitpaw Jiskra - 90 Illusionist - Splitpaw <Validus> Ezkaton - 90 Shadowknight - Splitpaw VG:SoH (retired) - Auril - 50lvl Cleric AoC (retired) Lucya - 80lvl Tempest of Set - Dagon
|
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 12/05/2007 : 13:14:45
|
Já měl uplně stejnej problém,platil jsem account do EQ2 i kámošovi,kterej se rozhodl přestat,a samozřejmě neznal odpověď na tu přiblblou otázku vyřešilo to až několikahodinový dopisování na SOE supportu,kde mě posílali od čerta k ďáblu,pak,když mě konečně spojili s někym kompetentním,to bylo už v pohodě.Každopádně pěknej "voser"
SOE SUPPORT : http://support.station.sony.com/ |
http://soundcloud.com/unvorsum |
|
|
Murdy
New Member
285 Posts |
Posted - 13/05/2007 : 01:04:22
|
quote: Originally posted by RED EYE
jo a ono kdybych vedel jakou tajnou otazku sem si zadal tak bych mozna vedel i odpoved :) ale ona se mi tam vubec nezobrazi :) tak to je pak tezky
Zkus do linku v kterym máš neviditelnou otázku,za základní link dopsat /en -to by mělo pomoct :) |
http://soundcloud.com/unvorsum |
|
|
Elfka
Starting Member
62 Posts |
Posted - 13/05/2007 : 08:38:50
|
Já jsem měl problém přesně v EQ2 při zastavení platby.Na suportu jsem 10 min chatoval s adminem a poslal mi novou.Prostě jsem mu vysvětlil,že po cca 2 letech si to nepamatuji.Zeptal se mě na pár věcí a do 10 min. bylo po problému. |
*** POST MORTEM *** |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 14/05/2007 : 12:13:34
|
me slo zruseni v pohode na zadnou odpoved se me to neptalo, zrejme jsem to nevyplnil kdyz jsem ucet zakladal |
lastfm |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 15/05/2007 : 15:00:25
|
No po mě to chtělo odpověď na otázku taky, stejně tak při subscripci EQ2. Pamatuju, že mi to napsalo... prosím odpovězte na tajnou otázku uvedenou níže ..... a dole jsem nic neviděl. Opruz. Bylo to tím, že mi Explorer tu otázku nezobrazoval. Tak jsem to zapnul ve Firefoxu a bylo to v pohodě, otázku jak se je jmenovala matka za svobodna jsem už konečně mohl zodpovědět. |
|
|
Rodier
Moderator
4328 Posts |
Posted - 22/05/2007 : 22:18:26
|
jojo po mne to chtelo jak u VG i tak SWG. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
|
|
|
Topic |
|