Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Warhammer Online
 Warhammer Online - General
 Otazky a odpovedi
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 35

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 28/09/2008 :  11:33:57  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

quote:
Originally posted by -Mike-

Da se nejak leavnout scenario?


v kazdym scenariu je vychod za mistem kde se resnes po smrti. Je to klasicky zone port oznaceny znakem


jj sem si toho nevsimnul... sem zkousel vsemozny /afk, leave apod :)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 30/09/2008 :  08:32:36  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
1) major landmarks - maji nejaky hlubsi smysl nebo je to proste jen misto s nejakym bossem ?

2) renown merchanti se mi s nabizenym equipem zasekli na rank 8 renown 5 a od te doby uz mi nic lepsiho nenabizeji (momentalne jsem rank 11 renown 9), musim do T2 ? Vcera jsem probehl pulku T2 u dark elfu ale zadneho renown merhcanta jsem nenasel !?

diky

lastfm

Edited by - Rashaverak on 30/09/2008 08:32:45
Go to Top of Page

Gurat
Starting Member

72 Posts

Posted - 30/09/2008 :  08:53:52  Show Profile Send Gurat a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

...



ad2..T2 RvR zona, hlavni pevnost uplne nahore..

WOW Moula & Sandio <MYTH> DT
WHO Mooshtubba Squig Herder
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 30/09/2008 :  09:22:40  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
takze to neni v tom campu kde je flight master ?

lastfm
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 30/09/2008 :  09:25:01  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Ne. T2+ jsou v keepech.
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 30/09/2008 :  22:20:54  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
jde zapnout nejak target's target? U healer classu by se mi to celkem hodilo.
diky


AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul


Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 01/10/2008 :  00:31:03  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

jde zapnout nejak target's target? U healer classu by se mi to celkem hodilo.
diky


nekde jsem cetl ze to nejde a ani to vyvojari neplanuji

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/10/2008 :  14:17:43  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by paja2000

jde zapnout nejak target's target? U healer classu by se mi to celkem hodilo.
diky



No u friendly targetu funguje assist. Jinak netusim...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 01/10/2008 :  19:33:31  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Ne. T2+ jsou v keepech.



A nebo v guild hale ve meste.
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 02/10/2008 :  12:42:18  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Jde pozdeji zmenit guild heradly nebo je to uz naporad?
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 02/10/2008 :  12:45:42  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos

Jde pozdeji zmenit guild heradly nebo je to uz naporad?


AFAIK ti to pri zadavani napise upozorneni o permanent :)

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 02/10/2008 :  13:55:37  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Jojo, mas pravdu. Je to prekerni situace, kazdej prosazuje znak podle toho co hraje za char a ty neutralni za moc nestojej :)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 07/10/2008 :  08:36:01  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Doporučuji pravidelně sledovat, Mark Jacobs zde pravidelně odpovídá co přinesou následující dny, týdny do hry

In the works for next week
http://vnboards.ign.com/warhammer_online_age_of_reckoning_general_board/b22997/108865100/p1
Go to Top of Page

Punky
Starting Member

48 Posts

Posted - 10/10/2008 :  03:44:41  Show Profile Send Punky a Private Message  Reply with Quote
teraz som si vsimol, ze u mojho trposa engineera mi pribudol (asi na lvl 20 alebo som si to predtym nevsimol) passiv skill Pistol... ja som vsak zatial vsetky pistole videl len pre Empire... su teda neskor v hre aj nejake pistole pre trposov, alebo su ti "obmedzeni" len na pusky cely cas?
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 12/10/2008 :  05:37:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Ví někdo, co přesně v ToK unlocku znamená "Perform a specific task"? Nikde jsem nenašel vysvětlení, takže tápu ve tmě, co si pod tím mám představit.



Budes se smat, ale na webu s addonama (curse) je nakej addon kterej ma informace o tedlech taskach a zatim tam sou kraviny typu
100x na sebe klikni
1000x
10000x
dale to same ale na nekoho jineho, na sebe kdyz jsi nahatej, na nekoho jinyho kdyz si nahatej..


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 16/10/2008 :  18:41:27  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Dneska mi kompl hlasi malo mista na disku, kde mam WAR, prestoze jsem tam mel asi 15GB volnyho, tak se mrknu na slozky a instalace WARu ma najednou necelych 30GB, pricemz nejvetsi palka je data.myp (19GB). Vubec nechapu jak je takovy nabobtnani mozny, netusite nekdo? Kdyby se nejakym zpusobem samovolne stahlo treba intro, tak to pochopim, ale polozka Cinematic ve hre je stale prazdna.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 17/10/2008 :  07:27:21  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nekde tam jsou logy, tak se koukni na ne jestli uz u tebe nemaji par giga

lastfm
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 17/10/2008 :  11:56:07  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
Logy maji 50 mega. Na jinym pc ma soubor data.myp 60 mega a ten muj ma 19 giga, to vubec nechapu jak se to nabralo. Ze by se to stahlo, to se mi nezda.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 17/10/2008 :  12:03:25  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slunicko

Logy maji 50 mega. Na jinym pc ma soubor data.myp 60 mega a ten muj ma 19 giga, to vubec nechapu jak se to nabralo. Ze by se to stahlo, to se mi nezda.


bejt tebou zkusil bych tenhle soubor presunout pryc a nechat patcher opravit instalaci schalne esi stahne 19 giga :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 17/10/2008 :  14:15:26  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
zkousel nekdo instalaci prekopcit z jednoho kompu do druhyho ? jde me o to nemuset
to na novym kompu cely patchovat
u gw tohle bylo v poho
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 17/10/2008 :  15:25:39  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Ano, zkousel jsem to.
Hru jsem rozjel po stahnuti tohoto souboru, jelikoz se objevila hlaska ze tento soubor nelze nalezt: d3dx9_34.dll.
Soubor jsem nahral primo do adresare WHO. Patchovat jsem nic nemusel.
Go to Top of Page

Chimeera
Starting Member

13 Posts

Posted - 07/11/2008 :  20:14:53  Show Profile Send Chimeera a Private Message  Reply with Quote
dotaz, hraje nějaká guilda na Karak Eight Peags ? za destro ???
CZ-SK guilda samozřejmě x)díky za odpověď

Klan Tripartita !
Warhammer online
CORE ! Destruction ! - devils.s@seznam.cz !
server - Karak Azgal
Go to Top of Page

piChy
Starting Member

Ironstencl 64

30 Posts

Posted - 22/11/2008 :  12:55:36  Show Profile  Visit piChy's Homepage  Send piChy an ICQ Message Send piChy a Private Message  Reply with Quote
Mam problem... ihned po pokusu o spusteni hry na mne zarve chybova hlaska:

The patch client was unable to retrieve the file patcher-goa.prod.sig from the patch server. Please try the patch operation again in a short while.

a dal se nedostanu... nemel sem ted na hrani WARu moc cas a hlavne naladu to pozde vecer resit... nicmene problem nastal z niceho nic cca pred trema dnema a od ty doby pretrvava...

ani dnesni reinstalace hry nepomohla...
Go to Top of Page

piChy
Starting Member

Ironstencl 64

30 Posts

Posted - 22/11/2008 :  13:16:03  Show Profile  Visit piChy's Homepage  Send piChy an ICQ Message Send piChy a Private Message  Reply with Quote
Hmmmm... tak problem po pohrani si s nastavenim pripojeni a firewallu snad vyresen

Edited by - piChy on 22/11/2008 15:39:34
Go to Top of Page

Asheen
Starting Member

4 Posts

Posted - 08/02/2009 :  18:32:36  Show Profile Send Asheen a Private Message  Reply with Quote
Prosím muzete mi poradit ktere classy jsou na eltharionu hledane?Za ktere se nejvic "uzivim"? A na jake strane tam hraje vic cechu, order ci destruction? (mam who teprve objednano a rad bych si vybral dobre:))

Edited by - Asheen on 08/02/2009 18:51:16
Go to Top of Page
Page: of 35 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000