Author |
Topic |
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 03:00:27
|
-s prichodem RoK se budou upgradovat vsechny spelly
co rikate tomu prejit na fp stranu?
|
|
| |
Drew
Junior Member
583 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 08:37:32
|
quote: Originally posted by tempest
-s prichodem RoK se budou upgradovat vsechny spelly
co rikate tomu prejit na fp stranu?
Upgradovat se budou 67+ spelly plus specky s 35. Přejít na FP stranu ja určitě nechci to že má Fp silnější sólo chary mně absolutně nevadí.Za Q je to větší zábava a adrenalin.Když už bych musel přecházet tak max exile protože tím něco získáme.Přechodem do Fp se nezmění nic |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
Edited by - Drew on 27/09/2007 08:38:15 |
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 11:04:09
|
quote: Originally posted by Drew
Upgradovat se budou 67+ spelly plus specky s 35.
Specky lvl 35 už upgrade dostaly. V minulém GU byly přidány nové verze, jedná se o spelly/ca na lvl 53. Jdou zakoupit v courtech v Majdulu. Tedy přesněji řečeno recepty na Adept 3 verze těchto spellů. |
|
|
Drew
Junior Member
583 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 11:15:47
|
quote: Originally posted by Xantus
quote: Originally posted by Drew
Upgradovat se budou 67+ spelly plus specky s 35.
Specky lvl 35 už upgrade dostaly. V minulém GU byly přidány nové verze, jedná se o spelly/ca na lvl 53. Jdou zakoupit v courtech v Majdulu. Tedy přesněji řečeno recepty na Adept 3 verze těchto spellů.
hm na PvP jsem je ještě teda neviděl :( asi se tam zkusím odpoledne mrknout :) |
Udan Dirge/Sage (70/70) MdK inactive Drew Temp/Armorer (61/70)MDK inactive Dogra Shadowknight 70MDK inactive Prdola Swashbuckler 80 Pohodari Nagafen Udan Illusionist 80 Pohodari Nagafen |
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 11:24:39
|
Jestli si to dobře pamatuju co jsem se tam koukal a nakupoval (po 8g recept) tak ne všichni mají upgrade. U některých těch specek to jenom upravili a zvýšili a pro některé přidali nové spelly. Já jako sorcerer mám nový spell, chanteři, summoneři mají taky. Ale u některých scoutů a fighterů myslím nové nejsou, jen posílení těch starých. Jinak tyto recepty se poznají snadno, jako jediný z těch advanced receptů v courtech jsou obchodovatelné. |
|
|
Drew
Junior Member
583 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 11:43:17
|
quote: Originally posted by Xantus
Jestli si to dobře pamatuju co jsem se tam koukal a nakupoval (po 8g recept) tak ne všichni mají upgrade. U některých těch specek to jenom upravili a zvýšili a pro některé přidali nové spelly. Já jako sorcerer mám nový spell, chanteři, summoneři mají taky. Ale u některých scoutů a fighterů myslím nové nejsou, jen posílení těch starých. Jinak tyto recepty se poznají snadno, jako jediný z těch advanced receptů v courtech jsou obchodovatelné.
upgrade by se neměl týkat DPS scoutů a warů,mno jsem zvědavý protože jsem ještě nikde neviděl ten spell pro illuzi |
|
|
Xantus
Moderator
504 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 12:11:39
|
Ten se jmenuje Mana Cover, to vím přesně, kupoval jsem ho pro nekra na jeho coercera.
Nevím možná taky záleží jakou máš fakci s courtem, co si můžeš koupit. Já mám max fakci tj 50k. |
|
|
Terudit
Moderator
185 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 12:41:36
|
Tak nevím, jestli se tvuj dotaz týká Pohodářů nebo kohokoli na Nagafenu za Qeynos. Pokud Pohodářů, bylo by lepší otevřít topic na našich stránkách. Můžeš tam založit poll a dát hlasovat. Pokud by většina hráčů byla pro odchod do exilu nebo FP a řádně by to zaargumentovali, uděláme to. Předem upozorňuju, že bych prosazovala založení nové guildy, Pohodáře chci nechat jako Qeynos guildu, i kdyby tam měl zůstat můj warden lvl 1 a Shelaida. |
|
|
tempest
New Member
229 Posts |
Posted - 27/09/2007 : 13:57:44
|
myslim tim samo pohodare, ja slysel ze se teda vsecky spelly budou upgradovat od RoK kazdych 10 lvl ne 14.
exile ma vyhodu ze kazdej si muze dat class co se mu libi, ale zas nevyhoda ze do exilu nedostaneme nikoho novyho, je to moc hardcore pro kohokoli pod max. levelem. kdyz byla v exilu europa tak meli online par lidi jenom denne, kdyz odesli do mesta tak je jich prervano a davaj i tezsi raidy, dali majonga a dostali se az k wuoshimu atd...
proste je to udelany tak blbre ze fp maj lepci solo aj raid, a presto v nasem hernim case je vic eu hracu na q strane (purity, new dawn a dalsi) takze o nedostatek pvp bych se nebal
|
|
|
ACSforever
New Member
194 Posts |
Posted - 20/05/2008 : 16:33:16
|
ja sem teda presel na fp stranu ale neni to nic moc |
A.C.A.B. |
|
|