Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - nábor
 Nether Vortexy na Dragonmaw - Horde
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Bradac
Starting Member

53 Posts

Posted - 06/11/2007 :  12:06:09  Show Profile  Send Bradac an ICQ Message Send Bradac a Private Message  Reply with Quote
Mozna tak trosku mimo misu, ale chtel bych poprosit nejakou CZ/SK guildu, ktera hraje za Hordu na Dragonmaw a chodi 25tky, kde padaji Nether Vortexy, jestli by sel (za nejakou uplatu) nejak udelat lehci prutah na nasbirani 5ti Vortexu na crafteny mace lvl3. Nase guilda 25tky nechodi a ani ty ambice nemame, avsak chytry Blizzard na toto nemyslel a nedal zadnou jinou moznost jak Vortexy nasbirat. Bylo by u nas v guilde vice zajemcu a jsme ochotni zaplatit za kazdy Vortex 200-300g podle domluvy. Pokud by byla nejaka guilda, ktera jiz Vortexy nepotrebuje a je ochotna alespon na cisteni mobu vzit par lidi odjinud, tak mi prosim dejte vedet, bud tady nebo primo ve hre na nick Bradac nebo Bradacc. Diky

d0st
Starting Member

3 Posts

Posted - 07/11/2007 :  10:59:43  Show Profile Send d0st a Private Message  Reply with Quote
200-300g? U nas na Bloodhoofu se plati 750g jeden vortex a to je jeste nabidka EXTREMNE omezena...

Edited by - d0st on 07/11/2007 11:00:07
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 07/11/2007 :  13:27:51  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
napis me ingame na nick maxs(rogue) a domluvime se

PS: ta cena bude za vortex asi trosku vetsi, prece jenom zdrzovat se s novejma lidma se nikomu asi chtit nebude ale tohle bremeno smaze rozumna cena

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum

Edited by - MA3X on 07/11/2007 13:30:29
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000