Author |
Topic  |
|
Solast
Starting Member
14 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 09:38:49
|
Stabilní a aktivní guilda hledá další dobrodruhy. Sídlíme na Normal serveru Arathor EU. Hlavním zaměřením je PVE a dungeony, rozrůstá se i stabilní PVP frakce. Jsme menší guilda zaměřená hlavně na dobrou spolupráci, poctivou organizaci a slušné chování (prostě když je wipe, tak se tomu vysmějeme, než abychom si na Ventu navzájem nadávali ). Sólisty u nás nenajdete! Jednou z důležitých vlastností je vysoká aktivita, společné plánované výpravy jsou prakticky každý večer. Všichni členové jsou dospělí lidé, WoW je pro nás koníček, který ale zároveň chceme brát trochu profesionálně. Guilda byla založena letos v květnu. V tutu chvíli již většina hráčů dorazila úspěšně na lvl70, rotujeme výpravy do 70kových dungeonů, vzhledem k dobrému složení lze očekávat zahájení raidování ve velmi blízké budoucnosti.
Spoustu povídání o tom, jak jsme vznikli, co je cílem a vůbec i dalších věcí najdete na našem webu http://horde.cz. Zároveň na stránce "Přijímání nových hráčů" je vždy aktuální výpis povolání, která bychom nejvíce uvítali.
|
|
| |
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 17:58:23
|
Kdyz jste vseci tak dospeli proc se jmenujete Horde CZ? |
 |
|
Solast
Starting Member
14 Posts |
Posted - 18/11/2007 : 20:09:54
|
Na prostý dotaz prostá odpověď. Protože toto jméno bylo volné i jako cz doména i jako název guildy na serveru. A ta jednoduchost se mi prostě líbila. Zároveň jsme na serveru snadno poznat jako Češi, což už se několikrát hodilo. A upřímně - domnívám se, že nejde o "název", ale o ty lidi, co jsou za ním. "Never judge a book by its cover." |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 09:17:57
|
quote: Originally posted by Araya
Kdyz jste vseci tak dospeli proc se jmenujete Horde CZ?
Od kdy je tohle známka nedospělosti? |
- |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 10:22:09
|
no minimálně je to známka punku :) |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 12:48:17
|
quote: Originally posted by sleglik
quote: Originally posted by Araya
Kdyz jste vseci tak dospeli proc se jmenujete Horde CZ?
Od kdy je tohle známka nedospělosti?
Od te doby co vsechny anglicky nemluvici deti oznacuji sve chary znaky CZ, kdy pak vznikaji jmena jako czczuraczechcz? Nebo od te doby, kdy jdes v pickupu s tremi dalsimi cechy a mym jednim anglicky mluvicim kamaradem a ti tri volove mluvi cesky a uplne ho ignoruji? Pak se nediv, ze nas ma ta anglicky mluvici minorita za ignoranty. |
WoW-Crista <Fluffy Bunnies> Sarkasticka sova |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 12:50:55
|
Každý nositel CZ je nedospělý nebo prostě máte předsudky k tomu? 
EDIT: Já ho mám taky ve jméně mám nick "Czajter" :)
Btw tohle dementní chování v týmu není jenom pro nositele CZ v nicku, pokud si to nezažil u ostatních tak si asi slepej |
- |
Edited by - sleglik on 19/11/2007 12:52:46 |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:02:20
|
Každý nositel CZ je nedospělý nebo prostě máte předsudky k tomu? 
EDIT: Já ho mám taky ve jméně mám nick "Czajter" :)
Btw tohle dementní chování v týmu není jenom pro nositele CZ v nicku, pokud si to nezažil u ostatních tak si asi slepej
To mas sice pravdu, ale uz jen to, ze na sebe clovek v RPG hre priplacne nalepku CZ mi prijde divne, tobe ne? Neco takoveho se jinde moc nevidi. Pochybuju, ze na jinych realmech uvidis treba Svedy s nicky Alfredssonswe. Podle me je to zhovadilost, ale pravdu mas v tom, ze je to vec tech lidi... |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:15:28
|
na DT mě spíš serou nick co obsahují slovo kunda nebo co sprostě mluví v barrens chatu...
pokud se to někomu nelíbí tak je to možné, ale je blbost říkat, že je to známka nedospělosti :-/ |
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 13:44:08
|
quote: Originally posted by pompo
To mas sice pravdu, ale uz jen to, ze na sebe clovek v RPG hre priplacne nalepku CZ mi prijde divne, tobe ne? [/quote] Mne teda ne. Divny by mi prislo kdyby se ve wowku (ale obecne ve vsech novych mmo"rpg" hrach) vic jak 1% lidi mimo RP servery zabyvalo necim takovym jako je RP a vic jak 10% tusilo co to znamena. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 14:35:37
|
na DT mě spíš serou nick co obsahují slovo kunda nebo co sprostě mluví v barrens chatu...
pokud se to někomu nelíbí tak je to možné, ale je blbost říkat, že je to známka nedospělosti :-/
KundaCZ |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
Solast
Starting Member
14 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 14:55:12
|
Teda tady se to rozjelo. o.O To je ale debata. Přitom u nás to není nic jiného než "pohodlnost", prostě se mi líbilo jak je "jednoduché" mít cz doménu a stejně tak název guildy. Nic víc v tom není. Ani nedostatek RP (kdybych to chtěl, tak jsme na RP serveru a celé by to bylo úplně jinak). Nebo mne napadl jiný příklad, který na Arathoru vídávám často. Konkrétně Maďary, ti si žádnou zkratku nikam dávat nemusí - jejich jména naprosto všeho jsou na první pohled tak jasná . Pravda, dělám si z toho částečně legraci, ale tak nějak to beru.
Jiný úhel pohledu - ani to není žádnou neznalostí nebo ignorací anglického jazyka, to bych shodou okolností nesměl být dlouholetý lektor angličtiny se státními i mezinárodními zkouškami. Obráceně, vlastní českou guildu jsem zakládal i s ohledem na spoustu schopných hráčů, ale zároveň lidí, kteří angličtinou nevládnou. Domnívám se, že těm to CZ (které nikdo z guildy v názvu postavy nemá) jako urč. "informace, co je zač" neuškodí, když na ně jiný hráč spustí anglicky, ale našinec bohužel nerozumí. A tím spíš jsem chtěl i něco udělat pro spoustu svých známých, kteří právě kvůli angličtině nedotáhli své hraní ve WoW tak daleko, jak by jinak mohli. Mně nedělá problém jim s hrou a zejména jejím jazykem pomoci. Nebo jiný faktor (vracím se k tomu cz) - když jsem někde v dungeonu v partě s pár neznámými lidmi, kteří nakonec prohlásí, že se jim to líbilo a jestli bychom je nevzali do guildy... Tento scénář jsem kdysi v guildě s obecným názvem zažíval velmi často, teď naopak už většinou lidi prohlásí něco jako - Ale vy jste zjevně česká "only" guilda...
Taky už jsem si několikrát díky tomu "cz" s pár lidmi jen tak dobře popovídal. Zastavil mne druid s Shattrath, že vidí "cz", je z Norska, přítelkyni má Češku... A jak se u nás daří, odkud že jsem, že by sem chtěl taky jednou přijet na pořádnou a dlouhou dovolenou... Prostě zafungovalo "cz" v rámci MMO a to mi ale vůbec nevadí. Je to "Normal" server, nikoli RP server, tak proč nehodit řeč, zatímco čekáme na dungeon?
Pompo> Tvou situaci z pickupu naprosto chápu. Připadal bych si dost blbě (prostě ostuda), kdyby se mi něco takového stalo.
Slegik> Na takové charactery je nějaká Blizzardí konvence o pojmenovávání postav asi docela na nic, když naše české "výrazivo" nezná. Docela by mne zajímalo, co by GM dělal, kdybych mu napsal, co ten který nick ve skutečnosti znamená... |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 15:12:39
|
quote: Originally posted by Solast
Slegik> Na takové charactery je nějaká Blizzardí konvence o pojmenovávání postav asi docela na nic, když naše české "výrazivo" nezná. Docela by mne zajímalo, co by GM dělal, kdybych mu napsal, co ten který nick ve skutečnosti znamená...
já psal, že mne to sere, ale ne že to hlásím, vím že je to blbý a nic s tím nezmůžu :( |
- |
 |
|
Solast
Starting Member
14 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 15:27:32
|
quote: Originally posted by Solast
Slegik> Na takové charactery je nějaká Blizzardí konvence o pojmenovávání postav asi docela na nic, když naše české "výrazivo" nezná. Docela by mne zajímalo, co by GM dělal, kdybych mu napsal, co ten který nick ve skutečnosti znamená...
já psal, že mne to sere, ale ne že to hlásím, vím že je to blbý a nic s tím nezmůžu :(
Souhlas |
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 15:47:15
|
quote: Originally posted by ZiELL
Rasisticke nicky ftw
Bila KundaCZ :)) |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 16:01:44
|
quote: Originally posted by Solast Slegik> Na takové charactery je nějaká Blizzardí konvence o pojmenovávání postav asi docela na nic, když naše české "výrazivo" nezná. Docela by mne zajímalo, co by GM dělal, kdybych mu napsal, co ten který nick ve skutečnosti znamená...
Donutili by ho to jméno změnit. Párkrát už mě to otravovalo tak, že jsem ticket s vysvětlením napsal... |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 16:34:06
|
quote: Originally posted by Marigold
quote: Originally posted by Solast Slegik> Na takové charactery je nějaká Blizzardí konvence o pojmenovávání postav asi docela na nic, když naše české "výrazivo" nezná. Docela by mne zajímalo, co by GM dělal, kdybych mu napsal, co ten který nick ve skutečnosti znamená...
Donutili by ho to jméno změnit. Párkrát už mě to otravovalo tak, že jsem ticket s vysvětlením napsal...
Ty jsi ale zly.  |
 |
|
Rakhen
Junior Member

917 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 18:01:58
|
quote: Originally posted by Solast Taky už jsem si několikrát díky tomu "cz" s pár lidmi jen tak dobře popovídal. Zastavil mne druid s Shattrath, že vidí "cz", je z Norska, přítelkyni má Češku... A jak se u nás daří, odkud že jsem, že by sem chtěl taky jednou přijet na pořádnou a dlouhou dovolenou... Prostě zafungovalo "cz" v rámci MMO a to mi ale vůbec nevadí. 
Člověče to je zajímavý, když jsem v Řecku viděl v jídelním lístku pod Souvlaki napsané Ražničí tak jsem ti hnedle poznal že je to překlad do Češtiny. No, někdo by holt na takové prohlédnutí potřeboval aby ten překlad vypadal spíš jako Razcznicznicz(svk) |
 |
|
Solast
Starting Member
14 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 18:10:56
|
quote: Originally posted by Rakhen
quote: Originally posted by Solast Taky už jsem si několikrát díky tomu "cz" s pár lidmi jen tak dobře popovídal. Zastavil mne druid s Shattrath, že vidí "cz", je z Norska, přítelkyni má Češku... A jak se u nás daří, odkud že jsem, že by sem chtěl taky jednou přijet na pořádnou a dlouhou dovolenou... Prostě zafungovalo "cz" v rámci MMO a to mi ale vůbec nevadí. 
Člověče to je zajímavý, když jsem v Řecku viděl v jídelním lístku pod Souvlaki napsané Ražničí tak jsem ti hnedle poznal že je to překlad do Češtiny. No, někdo by holt na takové prohlédnutí potřeboval aby ten překlad vypadal spíš jako Razcznicznicz(svk)
LOL!  |
 |
|
JerzeeG
Moderator

4364 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 18:11:50
|
Člověče to je zajímavý, když jsem v Řecku viděl v jídelním lístku pod Souvlaki napsané Ražničí tak jsem ti hnedle poznal že je to překlad do Češtiny. No, někdo by holt na takové prohlédnutí potřeboval aby ten překlad vypadal spíš jako Razcznicznicz(svk)
jenze ty jsi dospely prave.. |
Jerzee <Mor do Kuli> |
 |
|
pompo
Average Member

1142 Posts |
Posted - 19/11/2007 : 18:22:16
|
quote: Originally posted by JerzeeG
jenze ty jsi dospely prave..
Fakt jo? Se podivej na jeho signature...  |
 |
|
bluecross
Starting Member
12 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 04/03/2008 : 12:30:19
|
je jmeno belochCZ rasisticke ?
dobre jmeno ktere jsem este nevidel zabrane tudiz je volne pro nektere zdejsi by mohlo byt treba ciganiKradouCZ |
lastfm |
 |
|
Sorrow
Junior Member

877 Posts |
Posted - 04/03/2008 : 12:47:11
|
quote: Originally posted by Marigold
Donutili by ho to jméno změnit. Párkrát už mě to otravovalo tak, že jsem ticket s vysvětlením napsal...
Ja taky...kdyz me gankval NE hunter s Nickem "KurvickaCZ" s petem "Curak" tak to uz bylo na me moc....akorat nevim, jestli ho ke zmene jmena donutili, nebo ne. |
Darraque [MdK] |
 |
|
|
Topic  |
|