Author |
Topic |
hofal
Starting Member
25 Posts |
Posted - 19/12/2007 : 15:36:50
|
Ahoj, pravdepodobne od zitra by melo dojit k aktivaci vsech hracskych uctu zalozenych na VG. Kazdy by pak mel mit 14 dni volneho hrani na otestovani. Zprava nevim proc neni k dispozici na oficialnim foru, ale pouze v podcastu.
Tady aspon link na diskuzi ve foru http://forums.station.sony.com/vg/posts/list.m?topic_id=24043
|
|
| |
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 19/12/2007 : 18:05:03
|
zajimave zrejme se jedna o ono znovuspusteni hry po vydani prvni raid instance. Ja to asi zkusim, uz jen proto ze pres vanoce bude nejaky ten cas navic |
lastfm |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 20/12/2007 : 20:53:20
|
tak jsem to zkouknul a mam aktivovany ucet zdarma az do 20.1.08, tak jsem rovnou dal tahat updaty, jsem minimalne zvedav jak mi to na nove 8800GTS-512 poslape. |
Vanguard-Xanadu-retired EQ2-MDK-retired
|
|
|
Hidden
Starting Member
5 Posts |
Posted - 20/12/2007 : 21:06:20
|
Taky jsem na to dost zvedavej... Na jak dlouho vypada ten patch? Jinak nevite jak je to ted s tema serverama (kde by se nasla nejaka cz komunita atd)? |
|
|
HK
Starting Member
52 Posts |
Posted - 20/12/2007 : 21:54:25
|
Na serveru Halgar je urcite jedna ceska guilda. Jesi hrajou dalsi cesi tak nejspis taky tam, protoze je to EU server. |
...
|
|
|
hofal
Starting Member
25 Posts |
Posted - 21/12/2007 : 10:30:41
|
Ahoj,
guilda Ceska legie je momentalne aktivni a hraje nas tak kolem 10-20 online (doufam ze to volna aktivace zmeni). Staci se obratit mailem ci online bud na me (kolecko) nebo na chariota. Radi uvitame vsechny nove ci staronove hrace :))
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 23/12/2007 : 16:57:30
|
Taky jsem se prilogoval... Udelal jsem si novy char - Wood Elf barda a zazitky mam za cca 2hod hry nasledujici:
1) Treti quest v noob zone bugly (nejsou tam crawleri co mam zabijet - v bete to bylo OK)
2) Quest co mne posila do mesta bugly (ma mne dat flasku jedu a tu mam odnest do mesta - neda mne nic a cilove NPC opakuje to co rika startovni - i tohle v bete fungovalo OK)
3) Pak jim spadla pulka chunku na Halgaru a neslo se lognout (to bylo v bete stejny :)
Tak jsem z toho dost rozpacitej - jestli je to cely takovahle tragedie tak nechapu kdo si to plati...
(Edit: Ingame mne lidi radili at si udelam char v Khalu ze prej tam jsou questy nejmin bugly... skusil jsem to a zatim /lev 10/ to vypada OK)
Edit2: tak uz je server 2 hod down - jooo SOE umi nalakat lidi zpatky :) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
Edited by - brutus on 23/12/2007 20:32:02 |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 24/12/2007 : 01:11:18
|
ty první dvě chyby se objevily nedávno, není to tak všude (co jsem četl na fóru) |
|
|
spajdr
Moderator
3400 Posts |
Posted - 24/12/2007 : 01:36:25
|
Je to děsné pořád ten engine, sice se mi to drží na 60fps, ale jakmile se má dohrát každá pitchovina menší, tak to hned spadne pod 20fps, připadá mi to jak starý Horizons, který měl ale lepší hratelnost, už by tu hru měli nechat umřít. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 24/12/2007 : 10:20:31
|
taky jsem dost zklamany hlavne z poctu lidi ktery je i v teto chvili mizerny, ale ta hra v porovnani s klasickou fujkombinaci wow, eq2, lotro, apod. ma tak obrovsky potencional a opravdu mela naslapnuto na to byt hrou dalsi generace :( je to skoda. |
lastfm |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 24/12/2007 : 10:53:32
|
quote: Originally posted by Rashaverak
taky jsem dost zklamany hlavne z poctu lidi ktery je i v teto chvili mizerny, ale ta hra v porovnani s klasickou fujkombinaci wow, eq2, lotro, apod. ma tak obrovsky potencional a opravdu mela naslapnuto na to byt hrou dalsi generace :( je to skoda.
Ja to (hlavne z nudy protoze proste neni co hrat) skousim. Co se tyce bugu a populace tak asi nejlepsi varianta je zacit hrat rasu co zacina v Khalu - to mne poradili ingame a je to asi fakt. S bugem questu jsem se tadm jeste nesetkal. A lidi je tam pomerne hodne - jak high levelu u aukce/banky, tak low co skousej novej char (v ty krysi noob jeskyni co jsem ted xpoval jsem nikdy nebyl sam porad tam byl 1-4 dalsi lidi a v ty uplne startovni lokaci u majaku totez). |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 26/12/2007 : 10:48:41
|
Tak slape to bezva 40-80 FPS na 1280*1024/HQ/16x, ale kdyz jsem portnul do khalu a zacal tam behat na sobovi tak to tam cukalo jako obvykle. Dal jsem si lfg s access questem do apw a dostal hnedka invite a za pul hodky pote poprve wipnul. Jinak prej na serveru jsou zatim nejdal v APW Darkwind a prumerne se tak 5 krat wipuje na kazdem bossovi. Ja zazil od toho naseho area stun a mezz. Skoda ze se nase 50 nesejdem to aspon zkusit parkrat. |
|
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 27/12/2007 : 11:02:10
|
Prez vanoce jsem nemel moc casu, ale trosku jsem hral. Udelal jsem lev 15 a tak nejak si lazo plazo plnim questy. Engine je porad smutna zalezitost, ale s vylozenejma bugama jsem se s charem co zacina u Khalu nesetkal. Co je (pro mne) obrovsky hratelne je velika variabilita classu (to bylo pozitivum VG vzdy) - neni to jako ve vetsine novych games "budeme mit 4 druhy helaeru, rozdil bude v animaci a barve cast effectu". V noob zonach neni moc lidi (ale neni to tragicky - tam kde jsem ted se pohybuje tak 10 jinejch hracu - pocitam ze ti co vydrzeli od zacatku ted wipujou na raidech :)
Musim rict ze po puvodni depresi z prvnich 2 hodin hry u wood elfu jsem v tuhle chvili prijemne prekvapen a bavi mne to. |
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 21:31:07
|
Jen pro info ta reaktivace zadarmo je zrejme prodlouzena na 30 dni, alspon ja jsem se dnes po dlouhe dobe po precteni tohoto topicu lognul z EQ2 na VG account a mam neplatici dobu do 20/1/08. |
Kostilam ret. (VG) Hromobyj ret. (EQ2) Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty) |
|
|
tojejedno
Advanced Member
5625 Posts |
Posted - 28/12/2007 : 22:08:39
|
quote: Originally posted by godlike Skoda ze se nase 50 nesejdem to aspon zkusit parkrat.
Honime levely v EQ2 no;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 29/12/2007 : 09:21:57
|
Mam dotazek, sice offtopic ale snad to neva. Jak lze ve VG obratit postavu celem k sobe. Pri kliknuti a drzeni praveho tlacitka mysi se mi dari dostat se jakoby nad postavu ve smyslu ze se divam zhora a zezadu, ale je ta je stale zady ke me. Nevim jestli to neni nejakym nastavenim kamery...meli ste nekdo podobny problem? Diky |
Kostilam ret. (VG) Hromobyj ret. (EQ2) Mrtvychlapec (AoC, Targuen, 1. centurion V. kohorty) |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 29/12/2007 : 19:13:22
|
velmi zajimavy dotaz, zkus leve tlacitko mysi misto praveho, ja vim invence neuveritelna ale presto to zkus |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 29/12/2007 19:14:09 |
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 29/12/2007 : 20:53:05
|
Toz zas tak uplne blby snad nejsem.. mozna teda. Pri kliknuti a na postavu, drzeni leveho tlacitka a pohybem mysi to nedela vubec nic. Proto se tu ptam jestli nekdo nemel podobny problem spis si myslim ze u me je nekde zrada v nastaveni... |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 29/12/2007 : 20:57:50
|
quote: Originally posted by Ryarr
Toz zas tak uplne blby snad nejsem.. mozna teda. Pri kliknuti a na postavu, drzeni leveho tlacitka a pohybem mysi to nedela vubec nic. Proto se tu ptam jestli nekdo nemel podobny problem spis si myslim ze u me je nekde zrada v nastaveni...
no vzhledem k tomu ze pred 2 hodinama vypli eu server v sobotu v eu primetimu tak se ti nepodivam |
lastfm |
|
|
Draxy
Starting Member
72 Posts |
Posted - 08/01/2008 : 10:05:22
|
tak sem se byl podivat pulka brneni nelze nosit asi neco upravily da se pujcit grifon jako ve wow optimalizace zadna no uvidime do 20.1 to jede
|
ted jen Tera Wurm a WoT |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 08/01/2008 : 10:45:54
|
quote: Originally posted by Draxy
tak sem se byl podivat pulka brneni nelze nosit asi neco upravily da se pujcit grifon jako ve wow optimalizace zadna no uvidime do 20.1 to jede
upravili toho hodne a ne vse k lepsimu. chtel jsem napsat nejake hodnoceni ale radeji ne, nejvystiznejsi je kdyz reknu ze hra zustava rozporuplna, osobne me uz asi 2 tydny velmi bavi coz moc neznamena :) Po nude pri hrani clerica je hrani DKcka mnohem zabavnejsi a mam vic nez ony 4 ability ktere stacilo za clerica klikat dokola a zbytek se pouzival jen pri krizi ktera skoro nikdy nenastavala (hold stable grupa nekdy muze nudit ;) ). |
lastfm |
|
|
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 08/01/2008 : 12:05:18
|
Mne to kupodivu (vazne kupodivu - nic jsem od toho necekal a po prvni hodine jsem toho chtel nechat) bavi extremne hodne moc. Po par letech je to prvni hra ktera mne dokazala chytit tak, ze jsem jednu noc nespal a paril nonstop 36 hodin. |
|
|
zdena
Starting Member
45 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 13:09:33
|
ja bych jen rad opravil draxi-ho 1,brneni nevytahl jsi nejake ze zacatku hry? kdy byla jeste expertiza? nebo jak se to menovalo a bylo zruseno
2,gryfon- mounti(nejen gryfini) sli najimat co pamatuji akorat ted jsou slevneni na 1/2 na dvojnasobny cas plus o vanocich daval grinch ve velkych mestech pistalku na neomezeneho litaciho soba Randolpha ( ze by predzvest ze chystaji i normalni free litaci mounty ? i kdyz s 10min casem se da preletet pohodove skoro kamkoli pres 1/2 mapy)
3,optimalizace... no nejake pociny v tomto poli jsou napr. khal se mi zvedly fps vic jak 3x a optimalizovaly se modely npc a postav spis bych uvital nejake pokusy o stabilizaci hry.
zaverem: jak psal rashaverak s povolanimi, je tam povolani pro kazdeho. nekdo chce pohodovou hru a nekdo neco slozitejsiho |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 15:19:49
|
gryfoni, wyverny a podobne letajici potvory od zacatku nebyly, pridali je tusim s riftama nekdy pred pul rokem. Mozna drive, ale pri releasu urcite neexistovali. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 09/01/2008 15:20:05 |
|
|
Itchyl
New Member
136 Posts |
Posted - 09/01/2008 : 23:25:57
|
No ja nevim ale myslim ze se nebavime o case pri vydani hry ale o case po GU3 nebo ne?) |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 09:50:38
|
No ja v soucasne dobe pocitam stim ze to po vyprseni obnovim. Sice jsem porad odloglej v APW a loguju jenom na raid ale to je pro mne dostatecna zabava. Uvidime zda mi to vydrzi. |
|
|
|
zdena
Starting Member
45 Posts |
Posted - 10/01/2008 : 13:19:13
|
ichtyl: spravne proto sem tu psal ja... protoze 90% prispevku tu pisou lidi co hraji EQ2 a ne vanga a tim padem je to co pisou zavadejici ti co hraji vanguarda nemaji cas tu psat |
Edited by - zdena on 10/01/2008 13:20:29 |
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 21/01/2008 : 20:27:33
|
Tak to taky obnovuju, bavic se u toho vic nez u EQ2 kde me proste uz nic moc neprekvapuje. |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 14:18:44
|
taky to obnovuju, spolecne s duchcou mame alty ted na lvl 17 kdyby se nekdo chtel pridat, jedem pomalu v brotherhoodu a delame jen questy zadny grind expy. |
|
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 15:02:06
|
Mam ted lev 16 zkusme se spojit ve hre, domluvime si nekde sraz..zrovna se chystam opustit materskej orcky strov a jit natrhnout rit nejakym elfkam... |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 15:32:00
|
jj taky jsem to obnovil, po dlouhe dobe me zas nejaka hra zacala bavit a bavi me uz docela dlouho |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 22/01/2008 15:32:22 |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 15:48:04
|
My jsme ted v Qalii, zona Ksaravi Gulch, vychod od khalu, je tam povrchovy dung a spousty questu lvl 15-18, potvory 2 a 3 dot, namedi, no a co je vubec nejlepsi je ze v te zone dostanes permanentni wyvernu tj letajiciho mounta sice omezeneho jen na tu zonu ale jinak super, jen davat bacha nesplnit ten q v ramci ktereho si ji dostal. Dale questline na modry armor, q na ziskani lahvicek s jedy, rootem ci 30s charmem. Pro solo/duo idealni .. |
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 16:27:01
|
hehe kdyz byl jeste letajici sob a mel jsi tenhle quest tak slo zacit castit soba a pak v prubehu casteni zmacknout na ikonku wyverny a mel jsi wyvernu kdekoliv :) ted uz to ale nefunguje pote co mu vzali letani |
lastfm |
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 22/01/2008 : 18:49:08
|
quote: Originally posted by godlike
My jsme ted v Qalii, zona Ksaravi Gulch, vychod od khalu, je tam povrchovy dung a spousty questu lvl 15-18, potvory 2 a 3 dot, namedi, no a co je vubec nejlepsi je ze v te zone dostanes permanentni wyvernu tj letajiciho mounta sice omezeneho jen na tu zonu ale jinak super, jen davat bacha nesplnit ten q v ramci ktereho si ji dostal. Dale questline na modry armor, q na ziskani lahvicek s jedy, rootem ci 30s charmem. Pro solo/duo idealni ..
Jmeno ve hre? |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 10:55:56
|
Upgradnul jsem zelezo, tak bych rad zkusil hru kterou vetsina odsuzuje. Podle screenu a co jsem doted cetl by me to i mohlo bavit. Je nejaka moznost dostat jeste trial? Na offic forech jsem cetl, ze se dela na nejakym ostrovu pro trial ucty, ale kdy to bude se nevi.
Dik za jakykoli info. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 11:59:20
|
no v officialnich patch notes pro GU4 ktere ma vyjit na konci unora o tom trial islandu neni zadna zminka.
co se tyce odsuzovani velka vetsina lidi odsuzovala hru po releasu, z tech co se vratili ted kolem vanoc tak neznam jedineho ktery by vyjadroval s hrou nespokojenost i kdyz urcite asi takovy jsou, jen se nejak neozyvaji coz je dost neobvykle
http://vgplayers.station.sony.com/inTheWorks.vm |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 06/02/2008 12:00:06 |
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 12:37:25
|
Ok. Nejak jsem ale nenasel, jestli je nejaka moznost podivat se aspon na chvilku do hry aniz by si ji musel koupit. Koupit krabici a po tydnu zjistit ze me to nebere mi za to zase nestoji. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 06/02/2008 : 14:36:32
|
pokud vim free trial neni |
lastfm |
|
|
chariot
New Member
111 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 02:20:40
|
Pokud te bavi RPG tak te Vanguard nezklame :) |
†Magna venit nulli sine magno fama labore† aneb bez prace nejsou kolace |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 09:21:36
|
premylsim jestli to byla ironie nebos to nedej boze myslel fakt vazne. |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 17:06:44
|
Jako obvykle konstruktivni prispevek. Nevim proc by to myslel ironicky, jestli chce hrat RPG tak VG RPG rozhodne je. V soucasne dobe je to rozhodne hratelne, i kdyz samozrejme jeste ne dobre odladene ale treba ja se u toho po delsi dobe docela bavim. |
|
|
†… Havran …†
Average Member
1962 Posts |
Posted - 11/02/2008 : 23:36:41
|
asi stejne jako ten tvuj, neznamena ze kdyz reknu ze vg je kokotina tak je to nekonstuktivni :) |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
|
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 09:25:05
|
Koukal sem, ze na gameplay se to da sehnat za 6 liber, takze to asi taky zkusim, beta co sem chvilku hral celkem usla. Kolik je v soucasny dobe game serveru, jak je to zalidneni a jak se to hraje solo? |
|
|
hofal
Starting Member
25 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 13:38:05
|
quote: Originally posted by Arlach
Koukal sem, ze na gameplay se to da sehnat za 6 liber, takze to asi taky zkusim, beta co sem chvilku hral celkem usla. Kolik je v soucasny dobe game serveru, jak je to zalidneni a jak se to hraje solo?
Na serveru Halgar je momentalne v ceske legii denne online v prumeru kolem 15-20 lidi (nekdy vic). Rozvrstveni lvlu je velmi ruznorode takze i novacek najde grupu/partnera. Solo se Vang hraje dobre, kdyz si vyberes povolani k tomu vhodne. |
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 14:51:42
|
solovat se da prakticky za cokoliv i za ty nejhorsi solo classy ve hre muzes hru odsolovat ale rozdily jsou kazdopadne obrovske, takovy cleric vs rogue na solo je opravdu neporovnatelny.
ale i za toho rogua to das, jen bez group contentu zapomen na dobry equip (tedy muzes vzdy tezit a z nasbiranych rare surovin si nechat od hracu vyrabet velmi kvalitni vybaveni, to je cesta ktera je schudna) coz ti pak zase zpetne snizuje efektivitu solovani.
Zalidneni je imo tak akorat kdyby bylo vice lidi tak by vzhledem na neexistenci instanci az na par vyjimek mohl byt docela problem, zaroven lidi je dost na sehnani grupy na jakemkoliv levelu. Hraci kteri jsou ve hre dele jsou na lvl 50 ale spousta ma bokem alty a obecny trend je ten ze se dovg vraci cim dal vice lidi a zustavaji, aspon mi to tak prijde. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 12/02/2008 14:55:08 |
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 12/02/2008 : 15:24:08
|
Viz i topic o volbe povolani, souhlasim jako skoro newbie s tim co bylo napsano vyse. Mozna bych ti doporucil samana, sice pomalu killujes moby ale pomerne dost prezijes a vsichni te radi vemou do party. Nejhorsi varianta jak jiz tu bylo zmineno je asi rogue, pak bych asi jako newbie nesel do sorcerera (obcas jedna rana a lezis). Ted se obevilo celkem hodne novych (staronovych) hracu, takze partu i v CL najdes a ze zkusenosti musim rict i ze i 50 lev hraci kdyz potrebujes s necim pomoct tak ochotne a brzo pomuzou. Musim rict ze atmosfera v guilde je fakt celkem dobra. |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 23:22:08
|
Nevíte jestli neuvažují alespoň zlevnit mesíční poplatky? ..... neříkám že by Vanguard musel být zadarmo ale třeba 5 Euro nebo 7 je zase úplně o něčem jiném než pálit současný poplatky. |
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 20/02/2008 : 23:24:37
|
A ještě jeden dotaz : píšete že solovat se dá v pohodě, pokud si pamatuji ze hry, tak se dalo někam k levelu 15 a pak to byla děsná pruda .... podle mě solovat skoro nešlo. Hodně to změnili nebo se rozcházíme v tom co znamená hrát solo? |
|
|
godlike
New Member
209 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 02:11:22
|
solovat se da uplne v pohode ale je to nuda .. chce to kamose na hlasovce a pak si hru teprve uzijes. rozdil je pouze v tom jak moc solo frindly classu si vyberes. questu je podle mne uz na kazdem levelu mraky ... |
|
|
|
Ryarr
Starting Member
43 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 12:55:58
|
quote: Originally posted by Arnold
A ještě jeden dotaz : píšete že solovat se dá v pohodě, pokud si pamatuji ze hry, tak se dalo někam k levelu 15 a pak to byla děsná pruda .... podle mě solovat skoro nešlo. Hodně to změnili nebo se rozcházíme v tom co znamená hrát solo?
Zmenilo se to. Jak pise goodlike. Sem momentalne lev 32,z toho tak 60 procent hraju solo, 40 procent grupa dungeony. Questu ze nevis kam driv. Samozrejme ze nejlepsi veci jsou chainy v dungu, cili tam si solo moc neuzijes ale pokud nemusis mit uplne vse super tak si myslim ze snad s vyjimkou rogue je solo pohoda
|
|
|
Arnold
New Member
358 Posts |
Posted - 21/02/2008 : 14:03:52
|
quote: Originally posted by Ryarr
quote: Originally posted by Arnold
A ještě jeden dotaz : píšete že solovat se dá v pohodě, pokud si pamatuji ze hry, tak se dalo někam k levelu 15 a pak to byla děsná pruda .... podle mě solovat skoro nešlo. Hodně to změnili nebo se rozcházíme v tom co znamená hrát solo?
Zmenilo se to. Jak pise goodlike. Sem momentalne lev 32,z toho tak 60 procent hraju solo, 40 procent grupa dungeony. Questu ze nevis kam driv. Samozrejme ze nejlepsi veci jsou chainy v dungu, cili tam si solo moc neuzijes ale pokud nemusis mit uplne vse super tak si myslim ze snad s vyjimkou rogue je solo pohoda
No já hrál clerika a solovat šlo, byl jsem skoro nesmrtelnej, minimálně jsem vždycky s hotkou na sobě utekl .... jde mi o to, jestli jsou questy který jdou dělat solo a je za ně přiměřené množství expů, že se reálně a přiměřeně rychle dá levelovat. Jasně že solo hrát můžu skoro vždycky v každý hře - zabíjím moba po mobu o 3 levely menšího a za týden mi z toho cákne. Takhle jsem to ale nemyslel ..... pokud je to tak jak říkáte, je to fajn.
Na Vanguardovi se mi vždycky líbil počet a různorodost povolání ... to je nice i ta zvláštní atmosféra kterou má .... |
|
|
Topic |
|