Kalvion
Starting Member
15 Posts |
Posted - 09/04/2008 : 21:57:42
|
cau chtel bych prodat sve acc/nebo vymenit za hordacky takze k postavam Shaman: heal equip:2068+heal unbufed(heal do hyjalu,black templu) enha equip:tk/ssc vybaveni normalniho moba treba pri daily sejme do 3sec kdyz proctne windflury coz je skoro na kazdem mobovi,ma v baglu jednu z nejlepsich axe Soulcreaver element equip:sbiral sem ho jen dodatecne takze je tam jen cca 1/2 equipu na elemental(za,kz a jedna vec z hyjalu z trashe) ostatni: 100%pozemni mount,60%fly mount soucastna guilda Seekrs of Elune Mage: je tam plno veci,spelfire set,nake gladiatory,kdyz ma na sobe fire equip ma +893fire spell damage,100%pozemni a 60%fly mount War: gladiator mace,zase nake gladiatory a v tank equipu 13k hp unbufed, 100%pozemni a 60%fly mount Rogue: asi neni co dodat proste 55rogue v quest equipu,40%mount
Main je shaman coz ste asi vsichni pochopili dle equipu. Acc chci vymenit za hordacky s odpovidajicim equipem a nebo prodat.Nabizim vsechny postavy inspect ve hre jako dukaz ze nejsem podvodnik.Mena postav napisu na icq 422757777 predem diky a piste pls jen kdyz mate opravdu zajem
|
|