Author |
Topic  |
Trasher
Moderator

376 Posts |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 23/08/2009 : 09:04:42
|
a jede to nonstop a nebo jsou nejake dny kdy to jen jde .???
a navic jeste jedna dalsi otazka .... kdyz zrovna server nejede.... jde spustit aspon klient?
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 25/08/2009 : 13:04:25
|
omg a kde si tam muzu nastavit aspon ovladani. sem si rikal jdu k priestovi ale ani netusim jakym zpusobem se ressnout kdyz nikde neni ani co ktera klavesa dela:-(´
no mozna se v praci kouknu na faq nebo tak neco a snad tam maji aspon vypsano jak je nabindovana klavesnice. takhle si toho moc nezkusim kdyz ani nevim jak se ozivit :-( |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 25/08/2009 : 16:36:35
|
uz me to jde spustit jen docela postradam nejake key bindings :-D a vcelku se me to seka:-( (ale vypada to ze to bude betou protoze dost lidi rikalo ze jim to taky hodne blbne s atinama) |
|
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
Posted - 25/08/2009 : 18:36:47
|
quote: Originally posted by antarian
uz me to jde spustit jen docela postradam nejake key bindings :-D a vcelku se me to seka:-( (ale vypada to ze to bude betou protoze dost lidi rikalo ze jim to taky hodne blbne s atinama)
jo na atinkach to jde dost blbe ,kdyz mne prisla do ruky beta tak mi to jelo na me stare 8800 gt 320 ram nakych 25-40 fps ,takze maji co dohanet [nebo uz mam total shit grafku ] |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 26/08/2009 : 05:24:51
|
no uz jsem to prodal kamosovi co se na to tesil ... jen jsem na to prodelal peti kilo :-) Ale holt to nak nikdo nechtel no:-(
Kazdopadne to bude asi zajimava hra az to vyjde, ale na muj vkus az moc hardcore. Vlastne uprimne by mi asi vadila jen ta mapa. S mojim orientacnim nesmyslem bych byl furt ztracenej:-)
Kurna jak to vubec bylo v Ultime Online? Si to vubec nepamatuju, je to strasne davno. Mam takovej pocit ze jsem tam mel nejakou externi mapu nebo tak neco. |
|
 |
|
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 26/08/2009 : 15:57:10
|
za 1 mapu si vytvaříš pruběhem hry .. za 2 neni vyloucené že se bude dát koupit od dalsiho hrace co si s_ní dal praci. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 26/08/2009 : 16:26:51
|
zarel: jojo ja vim, uz jsem bohuzel za ty roky nejak zhejckanej tema modernima easy onlinovkama. A na tenhle hardcore styl jako byla stara dobra ultima kterou jsem hral nekdy pred deseti lety uz nejsem :-(
Holt jsem z toho vyrostl. Kazdopadne podle toho testovani jak maji udelany soubojovy system apodobne to vypada ze ta hra bude hodne zajimava a dobra volba pro toho kdo nechteji vsechno naservirovane na podnose.
Docela se tesim jak to dopadne a az mi to kamos ukaze az hru trochu proleze.
|
|
 |
|
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 26/08/2009 : 18:00:54
|
ty jsi z toho vyrostl a ja do toho zase dorostl  Nezda se mi to realné není li ti 50 :) nevím ale já už nikdy nebudu běhat po světě s fakanama ... jako ve WoW,L2 a pod.. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 27/08/2009 : 00:40:22
|
zarel: no na jednu stranu mas mozna pravdu. Ale obecne se obavam ze tuhle hru prave naopak budou moct hrat casto prave decka, jelikoz na to budou mit narozdil od nas zamestnanych furu casu a to je hlavni duvod proc rikam, ze jsem z toho vyrostl a uz to neni hra pro me. Kdybych byl jeste ve skole tak bych si to v klidu zahral. Takhle uz to zkratka dost dobre nejde, jelikoz clovek prijde o spoustu casu cestovanim, skillovanim atd ...
je to jen muj odhad a muzu se plest. |
|
 |
|
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 27/08/2009 : 15:43:19
|
jooo my s pevnou pracovni dobou 8 hodin se máme :d Neřikam že mam času jako dřív ... ale ty 2 hodinky denně se najdou. A to stačí .. já nemusím byt všude první :-) Stačí být dobrej v PVP a na to čas nepotřebuješ na rozdíl od Raidu atd .. |
 |
|
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 28/08/2009 : 16:00:34
|
Co včerejší patch?? Měl by se líbit ... |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 00:42:05
|
tak co MO beta jak to je? jakej z toho mate feel? kdyz to srovnate s DFO?
Videa vypadaji zajimave.. ale to z DFka taky :( |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 01:14:29
|
Celkem katastrofa, betou bych to snad ani nenazýval. Řekl bych, že releasu se dřív jak za rok nedočkáme. Tu hru ani nebudu hodnotit, není moc z čeho. Prakticky jsem ve hře nikdy nebyl dýl jak 5 minut, jeden crash vedle druhýho. |
 |
|
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 04/09/2009 : 16:09:42
|
To Rodier:Doporucuji ofik veb :) Tady se toho moc nedozviš a nebo to budou podobné slátaniny jako tohle ^^ Dočteš se i proč to "nevypada" jako beta a jak je to s vydáním.
|
 |
|
Shatteren
Senior Member

2733 Posts |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 12:32:32
|
quote: Originally posted by Zarel
To Rodier:Doporucuji ofik veb :) Tady se toho moc nedozviš a nebo to budou podobné slátaniny jako tohle ^^ Dočteš se i proč to "nevypada" jako beta a jak je to s vydáním.
Tvoje matka je slátanina 
To byla pouze upřímná odpověď jakej z tý hry mám pocit, pokud to vidíš jinak, tak směle do toho a poděl se s náma.
|
 |
|
Zarel
New Member

303 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 13:53:26
|
"Tvoje matka je slátanina" to si odpusť_-_ nebo tady muže dělat moderátora každej ?? |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 13:59:28
|
"Tvoje matka je slátanina" to si odpusť_-_ nebo tady muže dělat moderátora každej ??
Tvoje matka tady může dělat moderátora  |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 14:17:27
|
skoda, deti z darkfallu se sackujou i sem, uz vas ta pitomina prestala po par mesicich bavit ? |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 14:31:38
|
quote: Originally posted by Arach
skoda, deti z darkfallu se sackujou i sem, uz vas ta pitomina prestala po par mesicich bavit ?
No hlavně, že to po pár měsících nepřestalo bavit tvoji mámu ... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 14:31:57
|
"Tvoje matka je slátanina" to si odpusť_-_ nebo tady muže dělat moderátora každej ??
I tvůj taťka a děda  |
 |
|
Deimnia
Moderator

1624 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 14:34:21
|
Mamy vas vsech jsou tak hloupe, ze si sedaj na televizi a divaji se na pohovku!
EDIT: Ninja edit pravopisu! |
Deim Son - Člověk kterého milujete nenávidět. :) |
Edited by - Deimnia on 07/09/2009 14:40:39 |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 07/09/2009 : 15:24:25
|
quote: Originally posted by Deimnia
Mamy vas vsech jsou tak hloupe, ze si sedaj na televizi a divaji se na pohovku!
EDIT: Ninja edit pravopisu!
Žádám moderátory o smazání tohoto urážlivého postu, to už vážně hraničí s nevkusem. Podívej, když Isac urazil Zarela, slušně jsem počkal až na to zareaguje, abych ho mohl urazit já, pokud mu budeš chtít vmést do tváře nějakou urážku jeho matky, počkej si v pořadí a nepředbíhej. Dál bych tě chtěl poprosit, abys neurážel všechny matky najednou, to pak nedává prostor dalšímu napadání matek jednotlivců. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
Topic  |
|