Author |
Topic |
|
Lyrick
Starting Member
4 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 18:46:35
|
Ahoj,
už je tomu možná 2 roky, co jsem hrál 2x trial EVE a v té době mě hra dost zaujala, nicméně v té době bylo velké množství MMORPG které jsem ještě chtěl vyzkoušet a udělat si o nich obrázek. Teď zpětně si uvědomuji, že EVE byla jedna z těch nejpropracovanějších a tak jsem si včera řekl že to nainstaluju, dám ještě jeden trial a pak si zaplatím full account.
Jenže ejhle - na CD mám vypáleného nějaké starého classic clienta, o kterém jsem se dočetl že byl zrušen a nahrazen verzí Premium, takže i kdybych chtěl, prostě to nejde opatchovat.
No a proto se obracím sem s prosbou o pomoc. Vzhledem k mému velmi limitovanému připojení (co se týče přenesených dat) si nemůžu dovolit stahovat aktualního 2GB klienta. Proto se ptám - našel by se tu někdo z Prahy s možností vypálit mi klienta s nejnovějším patchem na DVD a umožnil mi znovu si zahrát tuto skvělou hru? Teď si tak říkám, vlastně ten člověk ani nemusí být z Prahy, není to žádný nelegální software, takže počítám není problém zaslat to na dobírku na moje náklady?
Každopádně se budu těšit na odpověď, věřím, že se tam někdo takový, alespoň jeden jediný človíček, najde :)
Díky!
|
|
| |
Lyrick
Starting Member
4 Posts |
Posted - 25/03/2009 : 20:09:10
|
Mno nic, tak to třeba vyjde příští rok.. |
|
|
Wuuduu
Junior Member
544 Posts |
Posted - 25/03/2009 : 22:39:46
|
nikto ti neporadil?
mozem sa pripadne spytat v hre, ci tam niekto taky nie je |
EVE: H00d – [RG] / [-RZR-] – R.I.P. WAR: Klingac – Causa Justa / Karak Azgal – R.I.P. EQ2: Silwia Luisa – Undead / Runnyeye – R.I.P. GW: Luisa de Silwa – R.I.P. |
|
|
Lyrick
Starting Member
4 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 08:21:25
|
Už jsem přestal věřit že se někdo ozve, ale pokud můžeš, zkus to prosím, vážně bych si to zase rád zahrál. Díky. |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 10:06:16
|
neznam pripojeni pres ktery nejde stahnout 2GB .. leda bys to stahoval nekde pres mobil v roamingu ... to proste stahni a hraj |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 10:12:05
|
dial - up ? |
lastfm |
|
|
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 10:38:10
|
a na tom je problem stahnout 2GB? :) .. pres co to pak bude hrat? .. a to jeste nekdo pouziva? |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Lyrick
Starting Member
4 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 15:10:30
|
Pokud vas to teda zajima, mam wi-fi. Je to sice 2Mbps a ping neni az tak hrozny na to ze to je wi-fi (obvykle 300-600 ms), problem je ale v limitu, ktery je 1GB na mesic, coz je jen o par set MB vic nez to, co stahuji kazdy mesic kvuli praci. Pokud bych to mel stahovat na pokracovani, stahoval bych to priblizne 3-5 mesicu, protoze kdyz prekrocim limit, z 2Mbps je razem 32 kbps. Ano, samozrejme to neni vhodne pripojeni na hrani jakekoliv online hry, ale i presto na to moje par hodinove zahrani mi to staci.
Tot vse, pokud se mi to nepodari sehnat pres nekoho, pravdepodobne mam tedy smulu. Jediny kamarad co znam co to hral uz s tim skoncil a clienta smazal. EVE mi prislo jako jedna z nejlepsich her co sem kdy zkusil a proto sem si to chtel zase zahrat. V soucasnosti je ale mou jedinou nadeji toto forum. Pokud mi teda nemuzete pomoci, zdrzte se prosim rad typu "to proste stahni a hraj" - kdybych mohl, uz bych to davno udelal a neobtezoval lidi tady. |
|
|
GORTHAUR
New Member
168 Posts |
|
Rashaverak
Senior Member
3722 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 16:01:03
|
ozvi se mi na icq, vypalit to neni problem, kdyz si proto v pracovni dobe prijdes na vinohrady
35-385-681
|
lastfm |
|
|
Jadugar
Starting Member
23 Posts |
Posted - 26/03/2009 : 16:42:07
|
nebo chodov 291783098 |
|
|
cancerman
New Member
191 Posts |
Posted - 14/04/2009 : 11:40:39
|
a nebo si sedni nekam do inet kavarny a stahuj :) |
pisu jak prase ... no a?
DP1 DP2 WWIIOL Teiravon SWG EQ2 EVE DAoC Vanguard Warhammer Online STO ... proste skoro secko /mimo WoW!/
|
|
|
|
Topic |
|