Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vanguard
 Vanguard General
 Nová guilda **Royal Ultima** Halgar PVE
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 14/05/2009 :  07:48:52  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zdravím a pozdravuji,

**Royal Ultima** Halgar PVE http://vgplayers.station.sony.com/guildsProfiles.vm?guildId=433791697706

Forum Guildy: http://royal-ultima.niceboard.net/index.htm

Info o guilde:
Guilda Royal Ultima byla poprve zalozena ve hre Guild Wars a za nejaky cas v Age of Conan kde existuje dodnes. Zaklad guildy ve Vanguardu pochazi prave z Age of Conan a z nekolika dlouholetych hracu Vanguardu. Royal Ultima neni nijak stara guilda, s prestavkami existuje necele dva roky. Zakladatel guildy je stale aktivni hrac, momentalne Vanguardu. Cilem guildy nikdy nebylo a nebude vytvaret nesmyslna pravidla a omezeni a delat tak ze zabavy vojensky vycvik, jak casto byva zvykem u nekterych jinych guild. Kazdeho koho prijmeme se muze spolehnout ze nebude nijak omezovan ani nucen delat neco co se mu nelibi. Samozrejme v kazde komunite lidi je potreba nejaky rad a poradek, ale pokud funguje na kamaradskem a pratelskem zakladu, nemel by byt problem pro nikoho akceptovat ho.

Po dukladnem zvazeni bylo rozhodnuto prijimat do Royal Ultima Vanguard i zahranicni hrace.Duvod je ten ze neni treba pusobit dojmem uzavrene spolecnosti ktera se distancuje od okolniho sveta. Zaklad vsak zustava vyhradne tuzemsky a stale se jedna o majoritne ceskou guildu,kde se mluvi cesky ci slovensky.

Charllize, Naike - zakladatel Royal Ultimy

----
V guildě je momentálně 11 aktivních hráčů. Z toho jedna italka a jeden američan. Na guild chatu i VT/TS můžete narazit na angličtinu, ale primárně se mluví česky nebo slovensky. Guilda ve VG vznikla někdy před měsícem a něco. Takže chut na end content je veliká.

Pokud máte chut si užít end contentu v kamarádské guildě, kde Vám lidé rádi pomůžou a poradí neváhejte ve hře kontaktovat našeho GM Naike. Rád Vám odpoví na Vaše dotazy.


Edited by - Azkaban on 14/05/2009 07:56:48
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000