Author |
Topic |
|
Furion
Starting Member
24 Posts |
Posted - 17/11/2009 : 13:33:25
|
Chtěl bych pořádně pochopit, jak funguje blackguardův skill Feeding on weakness. Počítá se do lifestealu dmg z abilit? Jestli ne, tak když budu dávat dmg jenom abilitama, tak nebudu mít lifesteal vůbec žádnej? Ten lifesteal se vztahuje jenom na toho, na koho ho použiju? Lifesteal je vysokej podle toho, kolik sem měl hatred v okamžiku zakouzlení nebo kolik mám v danym momentě útoku? A je lepší BG se štítem nebo kopim? Pak by mě zajmalo, k čemu sou ty itemy z pvp jako ordinance.
|
|
| |
Dolf
Starting Member
41 Posts |
Posted - 18/11/2009 : 09:52:50
|
Lepší je samozřejmě BG se štítem. Všeobecně tankům líp svědčí štíty než si hrát na dmg, vydrží s tím víc a nakonec člověka stejně umlátí. Itemy jako ordinance slouží k nákupu ruzných lepších katapultů a podobně, prodává se to ve warcampech. |
|
|
Rahman
Moderator
4368 Posts |
Posted - 18/11/2009 : 11:36:34
|
quote: Originally posted by Furion
Chtěl bych pořádně pochopit, jak funguje blackguardův skill Feeding on weakness. Počítá se do lifestealu dmg z abilit? Jestli ne, tak když budu dávat dmg jenom abilitama, tak nebudu mít lifesteal vůbec žádnej? Ten lifesteal se vztahuje jenom na toho, na koho ho použiju? Lifesteal je vysokej podle toho, kolik sem měl hatred v okamžiku zakouzlení nebo kolik mám v danym momentě útoku?
Lifesteal se pocita jen z damage, kterou das prave tou abilitou. Ve vysledku je to natolik zanedbatelny heal, ze ho muzes uplne s klidem ignorovat. |
|
|
|
Topic |
|
|
|