Author |
Topic  |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 10/11/2010 : 18:12:40
|
Všimnul jsem si, že s příchodem poslední expanze nám do Darkfallu přibylo spousta nových / starých tváří z této zaplivané země ;]
Kolik lidí z Čech se dnes v Darkfallu najde ?
SUN - 1
Lux Arcana - 5 Boiians/Internal Server Error - ?
P.S. Koupím Q3-Q5 Quintessence + Corpseflesh a Q1 Sparkstone ;]
|
Edited by - Isac on 10/11/2010 19:04:38
|
|
| |
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 10/11/2010 : 19:00:19
|
Lux Arcana: 5 |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
Edited by - Mandorallen on 10/11/2010 19:04:31 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 10/11/2010 : 19:01:17
|
P.S. Koupím Theyril a Selentine ingoty. |
Edited by - Mandorallen on 10/11/2010 19:01:28 |
 |
|
Mag1cWalker
New Member

429 Posts |
Posted - 10/11/2010 : 22:56:07
|
onanuji/soulozim za mir na Agonu a nechci nic... |
 |
|
Sheepa
Starting Member
38 Posts |
Posted - 11/11/2010 : 14:29:47
|
Já hraji také... Kde to asi ani říkat nemusím. 
P.S.- Koupím Gorfa! |
Darkfall - Sheepa Stark
www.boiians.cz |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 12/11/2010 : 08:51:09
|
V Boiians může být kolem 20-25 lidí. |
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
Edited by - Stirius on 12/11/2010 16:06:48 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 09:26:02
|
Update v LA je momentalne 7 CZ/SK hracu. Jeste chvili a budeme nejvetsi CZ/SK clan :). |
 |
|
GORTHAUR
New Member

168 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 09:48:03
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Update v LA je momentalne 7 CZ/SK hracu. Jeste chvili a budeme nejvetsi CZ/SK clan :).
Staci ze sme nejlepsi.  |
EvE |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 10:59:58
|
quote: Originally posted by GORTHAUR
Update v LA je momentalne 7 CZ/SK hracu. Jeste chvili a budeme nejvetsi CZ/SK clan :).
Staci ze sme nejlepsi. 
v kategorii "neutrální klan" rozhodně ;] jen škoda, že v té kategorii jste jediní ;] |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 11:48:19
|
Protoze ostatni na to nemaj koule :D. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 11:56:56
|
Protoze ostatni na to nemaj koule :D.
to je jak přijít do baru, dát si nealko pivo a říct, že ostatní chlastají, protože na to nealko nemají koule 
k Darkfallu prostě politika patří, to mi nikdo nevymluví  |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 12:49:15
|
ono dat si v nektery hospode nealko, koule skutecne vyzaduje :) |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 13:35:45
|
quote: Originally posted by Eagle
ono dat si v nektery hospode nealko, koule skutecne vyzaduje :)
Asi tak :).
Jako sorry Isacu, ale LA uz nekolik mesicu sieguje jen a pouze s tim co ma. Zadny nutcupy a tajny aliance a kolikrat sme stali proti mnohem vetsim presilam viz. Darkmoor siege, kde cca 25LA stalo proti 20 defendrum + 15ANG + roameri, kteri sice kosili i obrance, ale cela zagenda nezabijela zase ANG takze hrala tenkrat prakticky s nima.
Kazdej kdo siegne LA tak ma jasno proti komu stoji coz se o SUNu zrovna rict neda. To ze Vas na siege zagenda sjizdi taky je mozna fakt, nicmene to pokazde odsere vic ta druha strana. To jak frank na forech leze do zadku foggenovi a foggen na druhou stranu zase nijak moc neprudi do franka je fakt a myslim si ze stejne tak je to i ve hre. Ani jeden nechce nasrat toho druhyho.
Vsichni moc dobre vi, ze kdyby se cokoli vaznejsiho rozpoutalo a SUN byl zahnanej do kouta, tak jsou najednou v alianci s dalsima spriznenejma clanama a tezce outnumbernou, outgearnou a outskillnou enemy tak jak to v minulosti jiz nekolikrat ukazali. Kdyz nekdo siegne LA tak brani s tim co ma at uz stoji proti cemukoli.
Nevim jak ty, ale ja myslim ze v DF fungovat jako nezavislej clan chce rozodne vetsi koule nez clan s nalepkou SUN, kterej pro to aby vyhral jde do aliance i se svym enemy jen aby neprisel o par holdingu. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 14:14:20
|
Kazdej kdo siegne LA tak ma jasno proti komu stoji coz se o SUNu zrovna rict neda.
tak to beru jako náš úspěch, nejsme průhledný jak papír ;]
Vsichni moc dobre vi, ze kdyby se cokoli vaznejsiho rozpoutalo a SUN byl zahnanej do kouta, tak jsou najednou v alianci s dalsima spriznenejma clanama a tezce outnumbernou, outgearnou a outskillnou enemy tak jak to v minulosti jiz nekolikrat ukazali.
já si outnumbernu, outgearnu a outskillnu koho budu chtít !
Kdyz nekdo siegne LA tak brani s tim co ma at uz stoji proti cemukoli.
to zní jako politickej fail ;]
Nevim jak ty, ale ja myslim ze v DF fungovat jako nezavislej clan chce rozodne vetsi koule nez clan s nalepkou SUN, kterej pro to aby vyhral jde do aliance i se svym enemy jen aby neprisel o par holdingu.
tady nejde o čest, ale o zábavu ! :] |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 14:52:36
|
Ale vsak jo, proto ty si v SUNu a ja v LA. Kazdej od hry cekame neco jineho. Pro nekoho neni dulezite vyhrat za kazdou cenu. Kdyz to prirovnam ke sportu kde vsichni chteji vyhrat jen ne kazdej je ochotnej zajit za hranice fair play. Nekteri hraji fair play podle pravidel a jini zase pouzivaji jine vymozenosti jako je doping, fauly atp. Ja osobne jsem v LA hlavne proto, ze je to nezavyslej clan kterej nemusi lezt nikomu do zadku. SUN sice do zadku nikomu lezt nepotrebuje, ale porad se nemuzu zbavit dojmu ze je pulkou tela zalezla v neci prdeli :D. Jo, jasne diplomacie je soucast tehle hry a SUN diky sve carebear diplomacii dokazal asi nejvic. Nicmene ja osobne bych na takovejhle uspech nebyl zrovna hrdej. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 15:00:42
|
to ze nekdo dokaze vic nez nekdo druhy co je se svym slabym vykonem spokojeny prece neznamena ze podvadi ... to je jak kdybych sel na maraton po 100 metrech to unavenej vzdal a zacal na ostani nadavat ze trenovali a ze to je podraz ... |
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 15:09:33
|
Ale ja nic takoveho prece nerekl. |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 15:12:49
|
Ale ja nic takoveho prece nerekl.
to mas pravdu ... tys to napsal :) |
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 15:17:15
|
Tak pak ale tvuj predchozi post nechapu :). |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 17:03:54
|
Ale vsak jo, proto ty si v SUNu a ja v LA. Kazdej od hry cekame neco jineho. Pro nekoho neni dulezite vyhrat za kazdou cenu. Kdyz to prirovnam ke sportu kde vsichni chteji vyhrat jen ne kazdej je ochotnej zajit za hranice fair play. Nekteri hraji fair play podle pravidel a jini zase pouzivaji jine vymozenosti jako je doping, fauly atp. Ja osobne jsem v LA hlavne proto, ze je to nezavyslej clan kterej nemusi lezt nikomu do zadku. SUN sice do zadku nikomu lezt nepotrebuje, ale porad se nemuzu zbavit dojmu ze je pulkou tela zalezla v neci prdeli :D. Jo, jasne diplomacie je soucast tehle hry a SUN diky sve carebear diplomacii dokazal asi nejvic. Nicmene ja osobne bych na takovejhle uspech nebyl zrovna hrdej.
nechápu co do toho taháš nějaký fair play, narozdíl od sportu, o tom tahle hra není
je to válčení, likvidaci a (špinavý) politice
to že si někdo definguje vlastní pravidla a pak si myslí, že je díky tomu něco víc, tak to je spíš jeho problém
být neutrální možná chce odvahu a pořádný koule, asi stejně jako natáhnout si na sebe dragon armor a jít na siege bez regů 
ani v jednom případě nevím, proč by to měl někdo ocenit nebo obdivovat ...
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 17:53:18
|
A vis ze me ale neprekvapuje, ze ty nechapes proc by to mel nekdo ocenit? Stejne tak ja nikdy neocenim to, ze nekdo nema koule na to celit dusledkum vlastniho jednani sam a jedna tak jak jednal SUN posledni 2 roky.
SUN je pro me uspesnej clan, ale bohuzel pro uplne jiny hrace nez jsem ja. Ja od hry cekam neco uplne jinyho a to mi SUN nikdy nemuze nabidnout. Stejne tak tobe LA nejspis nikdy nenabidne to co hledas zrovna ty, ale pritom je rekl bych stejne uspesna jako ten SUN kdyz vezmu v potaz z ceho je slozena a jakou ma strategii a cile. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 01/12/2010 : 18:38:48
|
já ti ten herní styl vůbec neberu, ať si každej ve hře dělá absolutně co chce, já jsem ten poslední co by někomu řikal, jak má hrát hru
jenom mi příjde divný, zvolit si nějakej herní styl a pak na ostatní dělat ramena, že jsem něco víc, protože hraju tak a tak ...
což upřímně Lux Arcana furt někomu vnucuje, stejně jako z5 vnucuje lidem svoji "small scale" PvP guildu ... |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 02/12/2010 : 15:01:39
|
No tak to sorry Isacu, ale ty Vasi dva klauni (Decay a Frank) pokazde na foru breci jak je nekdo nutcupnul a hned rikaji server vs SUN a jak je to low bla bla, qq, whiny na nekolik stran a pak najednou vidis nutcup SUNu a u toho komentare, jak na nutcupu neni vlastne nic spatneho a je to normalni. SUN je u me banda qq carebearu nebo aspon jejich vedeni tak na me pusobi. Navic ta jejich pocty, mercmath hadr. |
 |
|
Dynty
New Member

310 Posts |
Posted - 02/12/2010 : 16:12:12
|
nicmene jsem z "aktualniho stavu" hry jako takove zklamany ja to delsi dobu nehral (asi rok) mam prumernou postavu,ale zadneho novacka (ie vsechno si vyrobim sam,krome r50+ zbrani ktere si koupim od sumika v gbance a enchantu, a dam vetsinu solovatelnych mobu),nalada v klanu dobra a dari se nam o tom ale nemluvim.
Spis ze krome toho ze se svet posunul o 2kapitoly,za dobu co jsem nehral,lodi je vic nez namorniku,v bandedu nikdo nebeha a Wall Of force ma skoro kazdej,tak se za ty 3 expanze nepridalo skoro nic. To ze zpristupnili featury ktery tam uz byly pro vesti masu (crafter si muze sam nakopat rare rudu a postavit brnka ktery driv mohl jen tezko,atd) content nepridali. pro me je to zakladni kriterium #1 u kazdy hry s poplatkama,kolik toho pridaj,a tohle je u AV fail.
Prehazeni mobu po mape neni novej obsah prehazeni statu u brneni neni novej obsah Pridani/ubrani resistu mobum neni novej obsah zmena mechaniky siege neni novej obsah Pridani nekolika mobu (kraken,cerv a ledovej drak) neni obsah hodnej 2 letyho vyvoje..
Jako hra je to super o tom zadna,ale s tim obsahem a expanzema,jsou ti vyvojari proste Fail. I EvE uz silne polevilo s novym obsahem,tak snad jedina hra kde to hrnou natolik aby to stalo za 400 mesicne zustava WoWko,coz je proste smutny..at se pak nedivej ze spousta lidi hraje jen to. |
www.boiians.cz |
Edited by - Dynty on 02/12/2010 16:13:08 |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 02/12/2010 : 18:48:25
|
No jo Dynty. Kazdej krome totalnich fanboyu s tebou musi souhlasit. Jako hra je hratelnejsi, vic friendly vuci newbie a casualum nez driv, nicmene novej content veskerej zadnej. Rewampo dungu je sice vcelku povedenej a dungy sou nektery ted fakt hezky, ale porad to neni challange ve kterej vsichni doufali.
Hold asi az DF 2010 v roce 2011....snad. |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 02/12/2010 : 19:07:10
|
souhlas, hřeší na to, že nic jinýho s tímhle zaměřením neexistuje / nefunguje, jenom kolik lidí z guildy to platí a nehraje, to musí bejt celkem balík ... |
 |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 16/02/2011 : 13:22:25
|
isacu jak to vypada s df k dnesnimu dni? ma smysl rozjet novej char vubec? cz / sk populace aspon naka je? nebo spis da se pripojit k vam i jako new hrac?
"staro nový hrac" mam ucet na df jen si vzpomenout heslo postava sice nic moc ale mechanismy zazity :)
pripadne je i naka jina cz /sk aktivita v df? se zajmem nekoho navic? |
nebreč ty buzerante |
Edited by - LordHoven on 16/02/2011 13:27:26 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 16/02/2011 : 14:56:47
|
to těžko říct, smysl to má i nemá
asi bych to nikomu nedoporučil, díky tý zmrdí společnosti co tu hru provozuje, ale jinak je Darkfall dobrej
dost by záležilo na přístupu, dobrej powergamer by si asi postavu dokázal doladit celkem rychle, někdo to ale zase dokáže několik měsíců lamit a nemít nic |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 16/02/2011 : 20:36:18
|
hehe to je fakt zjistuju jak to vypada.... Mas jeste ty acc? |
nebreč ty buzerante |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 17/02/2011 : 10:52:28
|
quote: Originally posted by Isac
asi bych to nikomu nedoporučil, díky tý zmrdí společnosti co tu hru provozuje
:) |
 |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 17/02/2011 : 22:10:21
|
isacu jakej mas nick ingame? |
nebreč ty buzerante |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 17/02/2011 : 22:25:53
|
Mr Orange
|
 |
|
LordHoven
Starting Member

70 Posts |
Posted - 17/02/2011 : 22:39:09
|
Mr Orange
te to nenajde to je zajimavy :) zkus mi napsat na jackie bauer |
nebreč ty buzerante |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 18/02/2011 : 12:41:11
|
quote: dost by záležilo na přístupu, dobrej powergamer by si asi postavu dokázal doladit celkem rychle, někdo to ale zase dokáže několik měsíců lamit a nemít nic
To zní jako Muzzův styl hraní  |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 18/02/2011 : 16:15:47
|
quote: Originally posted by LordHoven
Mr Orange
te to nenajde to je zajimavy :) zkus mi napsat na jackie bauer