Author |
Topic  |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 03/02/2011 : 10:57:25
|
Cau, pokud nekdo z vas ma v planu zkouset Rift, tak se mi ozvete, pokud byste se tam chteli setkat s nejakejma starejma znamejma jako sem ja:)
|
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
|
| |
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 04/02/2011 : 10:21:42
|
No nazdar. Po zkusenostech z bety, rift zkusim i naostro. Docela me dostal ten skill system. To je proste parada. Nejspis se tam uvidime.
PS: Budu dneska vecera zase "betit". V 7 vecer zacina Planar War. :) |
Mamma is playin' |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
Posted - 04/02/2011 : 11:08:33
|
Dneska piju, mozna az se vratim:) EU PVP/EN Sagespire. Meli by tam bejt i nejaky jiny stary znamy xichty nolifersky, ty tam budou urcite uz od sedmi:) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5625 Posts |
|
charis
Junior Member

550 Posts |
Posted - 07/02/2011 : 17:44:21
|