Author |
Topic |
|
Thraw Nuruodo
Starting Member
8 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 01:21:06
|
Mezinárodní guilda <Evil League of Evil> hledá PvP i PvE hráče do svých řad. Guilda se skládá CZ/SK/mezinárodní populace. Pro domluvu v češtině slouží officer kanál. Guilda se zaměří především na PvP. PvE content bude spíš vata.
Podmínky přijetí? Věk 18+, dobrá nálada a aktivita :)
Pro více info pište sem nebo ingame na Arthurria či Kahlan.
|
|
| |
DarkFace
Junior Member
700 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 09:31:44
|
Sorry za OT, ale ten nazov mi pripada nelogicky. |
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. " |
|
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 12:16:52
|
quote: Originally posted by DarkFace
Sorry za OT, ale ten nazov mi pripada nelogicky.
V tomnhle nehledej žádnou logiku, čím víc to bude Evil,Death,Damage,Brutal a pod. tím víc budou větší borci ne Vsadím se, že leader má za jménem CZ |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
Thraw Nuruodo
Starting Member
8 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 13:21:56
|
Jojo, všichni máme za nickem -czekLOL..
Jsem zapoměl, že ve fantasy hře musí mít všechno logiku :) Pokorně se omlouvám a klaním se před vaší inteligencí ! :) |
|
|
Kryso
Starting Member
3 Posts |
|
TDK
Junior Member
533 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 17:51:09
|
quote: Originally posted by Thraw Nuruodo
Jojo, všichni máme za nickem -czekLOL..
Jsem zapoměl, že ve fantasy hře musí mít všechno logiku :) Pokorně se omlouvám a klaním se před vaší inteligencí ! :)
Já to uháld co Sem fakt dobrej Ale nebylo to zase tak těžké |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
|
|
Thraw Nuruodo
Starting Member
8 Posts |
Posted - 05/03/2011 : 21:39:30
|
Prosim o promazání OT :o) |
|
|
|