Author |
Topic |
Eagle
Average Member
2225 Posts |
Posted - 01/08/2011 : 16:31:04
|
quote: Originally posted by Isac
quote: Originally posted by Eagle
ono to z toho videa opravdu vypada jako kdyz vypustits spelice z kurniku a zacnes strilet do vzduchu ... proste tam kazdej beha sem a tam bez zjevnyho radu ..
ale jak jsem říkal, tak je to s každou hrou, já když si pustím video z WoW z nějakýho raidu, tak absolutně nevím o co tam jde, všude tam lítaj nějaký čísla a barvy, ale smysl mi uniká
jo to je asi fakt :) me tam kolikrat unikal smysl i kdyz sem to hral a byl jsem tam |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
|
|
Mandorallen
Moderator
1212 Posts |
Posted - 02/08/2011 : 14:34:32
|
No ja se poseru :D. Na DF ofic forech je ted docela sranda. SUN vypada docela bezradne a hlavni leadri uz se raci ani nevyjadrujou, protoze argumenty nejspis dosly.
Ono obvinovat nekoho ze zergovani, selfisiegovani a multysiege a byt pritom v guide SUN to chce uz vazne pokrocily stadium demence jako ma treba EKS :D. No kazdopadne sranda. Foggen je sleduju posledni dobou top star na DF forech :D.
Skoda ze mam zabanovanej ucet na fora :( |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
|
|
Isac
Moderator
2433 Posts |
Posted - 02/08/2011 : 15:58:14
|
sranda by to byla, kdyby už to nebylo pár měsíců furt stejný, občas nakouknu, a zatím nevidím žádnej progress :]
jinak se podivuju, jak se může někdo chovat tak afektovaně, kvulí nemovitostem, který nemaj žádnou cenu, ve hře kterou nikdo nehraje a kde nejspíš dojde k totálnímu wipu
ty internety ... |
|
|
Topic |
|
|
|