Author |
Topic |
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 26/12/2011 : 09:16:05
|
Hned jak vyšla aplikace na generování bezpečnostních klíčů na iphone nainstaloval jsem si jí a spojil jí s mým účtem. Předevčírem se mi nepovedl upgrade aplikace v telefonu a celej telefon jsem musel restorovat na novější verzi iOS. Aplikce sice generovala kódy, ale ty byly nefunkční. Nakonec jsem musel volat na support aby mi úplně smazali informace o security klíči na mém účtu. Vůbec netuším jestli se aplikace neposere při každém upgradu os telefonu, osobně se jí budu raději vyhýbat.
|
|
| |
brutus
Average Member
1833 Posts |
Posted - 26/12/2011 : 09:29:21
|
Uplne stejnou zkusenost mel kamos s timhle security softem pro nejakou jinou hru (WOW?) po recovery telefonu to slo do kytek. V zivote bych si neco takovyho nenainstaloval. |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 26/12/2011 : 11:28:04
|
Tos me teda vydesil dá se to zrušit ručně ? |
Black |
|
|
Tibor
<Mor do Kuli>
1443 Posts |
Posted - 26/12/2011 : 13:38:19
|
quote: Originally posted by Black
Tos me teda vydesil dá se to zrušit ručně ?
Pokud vím tak ne. Zavolej na 0044 203 564 2555, stačí email připravené odpovědi na dvě otázky a pak říct, že chceš zrušit security key. |
|
|
|
Topic |
|