Author |
Topic  |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 26/02/2013 : 17:12:23
|
Dneska mi přišla pozvánka na CB do nové hlaf MMO ve stylu Diablo3/PoE etc.
Uvidíme jak to klucí z Gazillionu spíchli ale boss fighty na videu jsou moc pěkné.
https://www.marvelheroes.com/
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 26/02/2013 18:13:56
|
|
| |
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 21/07/2013 : 20:03:59
|
tak co kdo hrajete? |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 21/07/2013 : 20:31:09
|
Zkusil jsem. Dohrál jsem. Je to nic moc. Ale na F2P to bez problémů odehrajete až do konce a za to to asi stojí. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
Irvine
Starting Member
43 Posts |
Posted - 23/07/2013 : 11:36:08
|
Cau, ja to hrajem neni to tak zle ale este chybaju nejake veci co treba dotiahnut, hlavne end game. |
Warhammer online : Roxana Bright Wizard 40, Rohlik Squig Herder 40. FFXI 75WHM/75BLM/75BST/75SMN/75RNG WOW Mage,Priest,Hunter 3x70 EQ2 Cloudy Skydrake <TheBlackhand> Fae Wizard 70,Runnyeye - Retired
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 23/07/2013 : 16:48:25
|
a co v porovnani s path of exile a diablo 3 :-)
Jak je tam vubec resenej content? Tam to asi nebudou nahodne generovane mapy jako v D3 nebo POE? |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 24/07/2013 : 14:10:05
|
quote: Originally posted by antarian
a co v porovnani s path of exile a diablo 3 :-)
Jak je tam vubec resenej content? Tam to asi nebudou nahodne generovane mapy jako v D3 nebo POE?
Slabota. Něco náhodně generovaný je, ale ani si toho nevšimneš a stejně není důvod chodit něco vícekrát. Pokud máš hodně rád arpg, tak to stojí za stažení a dohrání jako taková podprůměrná rubanice s neotřelou komiksovou tématikou.
Zkráceně: Grafika a animace jsou nic moc. Navíc tvoje postavička vypadá pořád stejně, nehledě na itemy, co máš na sobě. (jediná možnost je si za prachy koupit jinej kostým). Skilly jsou většinou jen variace na auto attack s tím, že tam občas hodíš nějakej plošňák nebo escape, žádnou taktiku neočekávej. Itemizace tragédie. Na itemech jsou jen staty, nic jinýho. Navíc je jednoznačný, co potřebuješ. Něco jako vymejšlení, co si oblékneš, neexistuje. Chybí endgame, ale nedokážu si představit, že by někdo nějakej vyžadoval. Ta hra je prostě taková budgetovka, kterou rychle a svižně projedeš a kdyby stála tři eura, tak bych těch peněz nelitoval. |
Planetside 2, Diablo 3 |
Edited by - Kar-Chee on 24/07/2013 14:15:25 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 24/07/2013 : 16:13:14
|
kar-chee: vidite to a kdyz jsme u toho napada vas nejaka jina alternativa k tem hram nize...
DIALO 3? (mam ho, ale nevim proc se mi moc nechce hrat:-)))) )
POE (pecka, ale po tom co me vybrali ucet, tak taky nemam moc chut to hrat... levely zustali ale s nahatejma postavama se hraje fakt blbe kdyz si vezmu, ze jsem si je tesne predtim vsechny nadherne vysperkoval perfektni vybavou a radsi ani nemluvit kolik tam toho bylo :-) )
TORCHLIGHT 2 jsem nehral, takze je to moznost...
kazdopadne existuje jeste neco jineho? Klidne slusna MMORPG s ovladanim ala Diablo ... |
|
Edited by - antarian on 24/07/2013 16:14:00 |
 |
|
Edmund
New Member

332 Posts |
Posted - 24/07/2013 : 18:23:59
|
Co ten novej Van Helsing? Nepřišlo mě to tak blbý. Questy a rozhovory jsou docela vtipný, ale otázka je, jestli to vydrží na víc než 1-2 týdny... |
Neziva - Healer of Uhni Kurva, Mordred Mrs Ironic - Reservoir Dogs, Darkfall |
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 25/07/2013 : 15:11:53
|
Novej Hellsing je hodně dobrej, ale je to singleplayer nebo maximálně coop zážitek. Dohraješ a konec. Žádná další obtížnost, žádné farmení equipu. Přesto opravdu doporučuju.
Diablo 3 je specifický. Z hlediska požitku z gameplaye podle mě zdaleka nejlepší ze všech ARPG. Bohužel endgame a obecně všechny featury okolo té hry jsou pekelně dosraný (a to byly při launchi ještě mnohem horší). Už to prostě není D2, které se hrálo 10 let, ale pokud jsi nehrál tak silně doporučuju odehrát, ale jen jako solo, nebo se stálou grupou. Na multiplayer a aukci nekoukej, akorát si zkazíš zážitek.
Torchlight 2 je pro mě trochu zklamání. Jednička byla supr, ale tohle mě nějak výrazně nechytlo. Rozhodně to ale není špatné (o mnoho lepší než Marvel)
Nicméně zkoušel jsi Borderlands a Warframe? Za všema odlišnostma těchhle her se v podstatě schovává diablo...
|
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 25/07/2013 : 16:34:45
|
pockej ja myslel ze borderlands je FPSko ne? :-)
Jinak Path of Exile je perfektni, Diablo 3 jsem si odehral uz davno bohuzel ... |
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 26/07/2013 : 11:00:58
|
Borderlands i Warframe se skutečně ovládají úplně jinak. Nicméně hlavní porci zábavy v těch hrách obstarávají stejné aspekty jak v Diablu. Kosíš hordy nepřátel, expíš svojí postvu, padají hromady lootu, používáš různé skilly (to spíš ve Warframu) a pořád jiné zbraně. |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 26/07/2013 : 14:43:23
|
tak asi prubnu ten torchlight 2 kdyz jsem ho do ted nehral :-D A uvidime co to bude zac :-D
tak to objednam vsechno a uvidime hehe:-) |
|
Edited by - antarian on 26/07/2013 21:32:20 |
 |
|
|
Topic  |
|
|
|