Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Dragon Prophet
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2785 Posts

Posted - 31/05/2013 :  01:08:39  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
dneska se spustila open beta http://www.dragonspropheteurope.com/en/
po hodine hrani mi to pripomina eq2, no proste soe.

je to takovy primocary, zda se mi, ze si to na nic nehraje, no uvidime

Dorlas
EQ2
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive

Edited by - Dorlas on 31/05/2013 01:17:24

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 01/06/2013 :  11:25:15  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Nějak jsem se moc nedočetl, o čem by měla být endgame (nějaké castle siege možná, ale žádné podrobnosti). Každopádně uvažuju o tom, že to testnu.

BTW se soe to imho nemá nic společného, vyvíjí to nějací (pro mě neznámí) skopčáci. Podle webu to na mě působí docela solidním dojmem, tak uvidíme.

edit:

quote:
It is being developed by Runewaker Entertainment who are known for their successful blockbuster MMO Runes of Magic.

edit2:

Ok, beru zpět:

quote:
Sony Online and Runes of Magic Creator Introduce Dragon's Prophet.

edit3:

Tak ani s těma skopčákama to nebude tak žhavý:

quote:
Runewaker Entertainment is a Taiwanese video game company.

- podle všeho je SOE publisher pro USA, Infernum AG (skopčáci) pro Evropu a vyvíjí to tajvanci.

Edited by - Rahman on 01/06/2013 11:40:53
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 01/06/2013 :  12:53:37  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Strašná Asie podle videa... přijde Korejec/Tajwanec... prostě asiat do data banky, vybere textury, zvuky a hopla je tu další F2P made in Asie

Už je toho prostě strašně moc, to se nemůže v EU uchytit ty hry. Nemůže to mít dostatek zákazníků, neřeknu Asie... dejme tomu tam jich jsou miliony nadrženejch na tlačítko... ale tady??

přijde mi to jak další Tera, mám ji na disku jako F2P a ještě jsem se k ní nedostal

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 03/06/2013 :  22:38:27  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
Stáhl jsem to, těšil se na druhé EQ2,ale tohle je taková korejská parodie na Neverwinter online.

Vyjádřil bych to asi takto:

"Tato hra je určena uživatelům se slabším PC a IQ"

Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,08 seconds. on eygor Snitz Forums 2000