Author |
Topic  |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 04/11/2013 : 08:30:10
|
Zdravim lidi ....
mam na vas takovy dotaz, ohledne MOBA her ... Osobne nesnasim hry, kde neni fixnuty obraz ala diablo 3, POE atd ...
Tak se chci zeptat zdali nekdo nevite o hrach, ktere maji defaultne fixnuty obraz ...
Takhle z hlavy me napadaji me oblibene hry...
1. SMITE (pecka) 2. SOLSTICE ARENA (paradni hra co jsem si to ted zkousel) 3. SMASHMUCK CHAMPION (nezkousel jsem moc a nikdo to ani nehraje) 4. BLOODLINE CHAMPIONS (bohuzel je to uz myslim mrtve)
takze nejde ani tak o ovladani, muze byt ala diablo, ala FPS, ala 3rd person FPS, WSAD z vrchu ... Jedine co nechci je ovladani ala RTS (LOLko, DOTA atd...), protoze tenhle druh ovladani mi proste strasne nesedi ...
|
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
|
| |
Khostri
prudič

2210 Posts |
Posted - 04/11/2013 : 12:44:47
|
V LoL si kameru můžeš fixnout. I když pokud by to bylo trvale tak nevím, jak bys koukal na jiné místo mapy - kupříkladu pro zacílení celomapových abilit |
PC, PS3, iPad |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 06/11/2013 : 13:41:11
|
Jasny no ... Fixnout to jde nebo muze clovek zmacknout ci podrzet mezernik:-)))
Nakonec jsem si pohral s citlivosti kamery a vcelku se to da... Predtim mi ten obraz odskocil po najeti na kraj o pul obrazu a to fakt neslo poradne hrat...
No ale i tak mi prece jen ty hry ala ite sedi zatim vic.
Tak uvidim casem... Treba tomu jeste prijdu na chut a nebo se mi mozna povede narazit jeste na neco dalsiho |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Kar-Chee
Junior Member

960 Posts |
Posted - 08/11/2013 : 14:10:57
|
Bloodline champions není úplně mrtvé :) |
Planetside 2, Diablo 3 |
 |
|