Author |
Topic  |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 25/05/2022 : 01:12:27
|
Ahoj, kdyby tu náhodou někdo byl a četl to, tak dneska se spouští nový server Varsoon. Startuje to bez expanzí, tzn. max. lvl 50.
Jsem ve hře pod nickem Krys(a/ik/ina atd.)
|
|
| |
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 27/06/2022 : 20:29:52
|
quote: Originally posted by tempest
Ahoj, kdyby tu náhodou někdo byl a četl to, tak dneska se spouští nový server Varsoon. Startuje to bez expanzí, tzn. max. lvl 50.
Jsem ve hře pod nickem Krys(a/ik/ina atd.)
Musím tedy říct, že jsem tomu nedával ani 10%, ale chytlo mě to neskutečně. Server plný, max. lvl 50 super, je to jak na začátku, ale už v lepším stavu. Všude neskutečné mraky lidí...paráda. Jen ta platina není ještě nafarmená a vychází dost draho zatím.
V tom horku tedy osvěžující zážitek....
|
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 05/07/2022 : 22:23:24
|
Tak jsme to rozjeli naplno, kdyby měl někdo zájem se přidat a užít si EQ2 od začátku, jsme server Varsoon, pište mail ve hře na Drakor, je to alt na prodávání a nabereme vás.
Server je skoro pořád Heavy, je opravdu s kým hrát.
Hezký den |
Originally posted by Lewi: Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
|
 |
|
tempest
New Member

229 Posts |
Posted - 29/07/2022 : 21:34:54
|
Mezitím otevřeli expanzi RoK na PVP tak jsem utekl tam. Kde jste zakotvili, v Sacred, nebo jste si udělali svou gildu? |
 |
|
TDK
Junior Member

533 Posts |
Posted - 31/07/2022 : 00:35:19
|
quote: Originally posted by tempest
Mezitím otevřeli expanzi RoK na PVP tak jsem utekl tam. Kde jste zakotvili, v Sacred, nebo jste si udělali svou gildu?
V Sacred, jsou aktivní, všude pořád hodně lidí. Pokud máš nějaké platiny na Varsoonu tak koupím, pokud už tam nechceš hrát:-) |
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|